Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Multumim frumos pentru sfaturi si pentru tot, tot! Suntem bine, mai ales Matei. Aseara am fost la doctor, mi-a scos cele doua fire si m-a trimis la un chirurg pentru hemoroizi. AM stat la spital vreo ora in picioare, si tot nu iesise din operatie, asa incat am facut drum intors. Un picut mi-e mai bine, da' nu asa cum ar trebui. Vad ce-o sa fac... ...Poze cu noi o sa atasez la un nou Jurnal...al copiilor mei! Ce frumos sunaaaaaaaaaaaa! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ma bucur ca sunte bine si cu siguranta acum o sa vizitez jurnalul COPIILOR TAI |
|
| |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Felicitari! Am lipsit din zona si uite ce surpriza! Sa fiti sanatosi si tu si Mateiasul si evident si surioara cea mare si sa va iubiti mult toti 4! |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Ce frumoasa povestea... ce emotii m-au cuprins... mie dor ... si au trecut abia 5 luni... Felicitari |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| leut am citit totul pe nerasuflate si parca am fost alaturi de tine........ ma bucur mult pentru voi.... sunteti minunati |
|
| Oana, Kmy, Roxi...multumesc frumos! Sambata m-a uitam la ceas si-i spuneam lui Iuli cum si la cat s-au petrecut toate, iar si iar si iar...zambeste si-mi spune ca am fost curajoasa...ma vede ca-mi e putintel rau si-mi aduce aminte cat de multumiti suntem cu cei doi copilasi! |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Of ce frumos trebuie sa fie la voi Sa fiti in continuare fericiti si sanatosi |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Leut atat energie pozitiva debordezi! e o placere sa iti citesc postarile! atat fericire si implinire transmiti! sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti! |
|
| Daaaaa...multumim! |
|
| Andismom wrote:Leut atat energie pozitiva debordezi! e o placere sa iti citesc postarile! atat fericire si implinire transmiti! sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti! Ce face starea de bine, vezi? Ai rabdare...o sa simti pe pielea ta! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari, Leut! Ai o familie frumoasa, doi copii minunati, un sot pe masura si oameni buni, in jurul tau...
Sa fiti fericiti, cu totii! |
|
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Sa fii fericita Leut alturi de minunata ta familie |
|
| Miri wrote:Felicitari, Leut! Ai o familie frumoasa, doi copii minunati, un sot pe masura si oameni buni, in jurul tau... Sa fiti fericiti, cu totii! Multumesc frumos, Miri! |
|
| Miri wrote:Felicitari, Leut! Ai o familie frumoasa, doi copii minunati, un sot pe masura si oameni buni, in jurul tau... Sa fiti fericiti, cu totii! Multumesc frumos, Miri!
michi wrote:Sa fii fericita Leut alturi de minunata ta familie
Multumesc, Michi! |
|
|