Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Emotionant! Si Mateias e atat de frumos! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Leutule, m-ai dat gata! Iar Matei... e o scumpete de baiat! Sa va traiasca puiul! Alex ce a zis cand a venit acasa? Cum e in preajma lui???? Pentru hemoroizi, la farmaciile naturiste, sunt supozitoare cu spirulina si catina. Incearca si vezi cum reactionezi. Am inteles ca fac minuni. Si eu am zis ca voi lua dupa nastere, ca sigur se vor agrava problemele cu care am ramas de la prima nastere. Te pupam cu mare drag! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Frumoasa povestea ta, Leut!Sa fiti sanatosi, frumosi, si norocosi! detralex-ul este bun, dar parca imi amintesc ca trebuie luat 3 luni. Eu il luam pentru circulatie, si chiar isi facea treaba, vezi tu cum e, pana la urma. Laptic mult, un bb cuminte, fara colici, si poate ne vedem! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Leuto draga, scumpa mea, am plans de emotii cand te-am auzit la telefon. Cand m-a vazut mama si Hemi (ca eram la mama cand te-am sunat) au stiut ca pe cine sun si de ce...(toata ziua i-am batut la cap cu tine si ca simt un gol in stomac si-ai sa nasti) Imi curg lacrimile si acum. Habar n-ai cat de mult m-am rugat sa nasti usor si repede. Iti doresc sanatate si tie si puiului !! Si...sa-l pupi si din partea noastra. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vai ,iubitul nostru Mateias daca ai stii cat ai fost de asteptam nu mai spun de mami dar si de noi.Esti asa de frumos si sunt sigura ca vei fi si foarte cuminte.Bine ai venit pe lume sa vezi ce frumos are sa-ti fie ,ai o surioara care te va iubi si dezmerda foarte tare.Te pupam dulce copil iubit si te rugam sa fii papacios si sa ai grija de mami. Leut,scumpa mea binenteles ca am simtit prin ceea ce ai scris ca am fost alaturi de tine la fiecare pas.Acuma sunteti cu adevarat o familie implinita ,ai grija de tine si inca nu stii ce inseamna sa fii mama de baietel ....te topesti la primul zambet ,la prima mangaiere ai sa vezi este ceva de nedescris .iti spune o mama de baietel eu una sunt lesinata de iubire cand il privesc pe Oshry.Refacere usoara si mai pune cand poti fotografii cu noul membru al formatiei de fotbal! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Te pup din nou, Angelica. Ai o familie minunata!! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Ei, nu-ti spuneam eu mami...sa ai o nastere usoara ca un fulg? Acum iti doresc din tot sufletul recuperare rapida. Durerile de spate vor mai dura un piculet. Hemoroizii se vor rezolva si ei in timp. Credeam ca numai eu plang la povesti, dar uite ca nu e asa. Va felicit din suflet pentru un Mateiu frumos, grasun si sanatos! Sa va bucurati din plin de ambii copii. Sunt incantare, sunt bucurie, sunt frumusete, sunt viata noastra.. |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Matei, esti un bebe atit de dulce Leut, felicitari mami de doi ingerasi, refacere rapida si mult laptic! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Aoleeeeeeeeuuuuuuuu... n-am vrut sa plangeti da' mi amintesc cu drag cum am trecut si eu prin asa ceva cand citeam povestile scrise de voi despre nasterea odoarelor voastre! Nu apuc sa multumesc fiecareia in parte ca iar stau in genunchi...parca ma rog tot timpul! Mateias papa, asta noapte ne-a cam chinuit da' azi a dormit foarte bine...bonisanul sa traiasca siiiiiiiii suzeta minune pe care mi-a acceptat-o. Multumesc fetelor si sa aveti copii sanatosi! Cat despre nas...o sa vorbesc si cu un orl-ist pentru linistea mea... |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mateias esti un dragalasas cu nasucu' turtit cu tot , mami ,lasa ca te uiti la el frumusete de cuculet si uiti de dureri . E un ingeras |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| Sanatate multa, multa si sa-ti traiasca familia, leutule
felicitari mami |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Angelica , intentionat faci sa ma amarasti pe mine . Cum fara dureri, cum asa de usor . Si ce minune de voinik ! Daca ai sti cat ma bucur ..... si doar indraznesc sa visez ca voi fi pe sfert la fel de norocoasa ca tine ! sa iti traiasca frumusetea de flacau ! Felicitari inca o data pentru reusita nastere, recuperare rapida si asteptam zilnik fotografii cu voi , cu mateias , cu progresele lui , cu adaptarea Alexandrei ! Va imbratisez cu mare drag si va doresc sanatate multa , laptic la sursa , bebe papacios si fara colici , nopti linistite si sa va bucurati de minuni !
|
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Leuta, draga mea, ma bucur ca ai nascut usor si repede, parca simteam ca si la tine va merge treaba repede! Stiu ca esti in recuperare acum, mi-aduc aminte cam cum eram eu si durerile de spate de care zici imi dau fiori, dar sigur vor ceda la tratament. Stai linistita, atat cat poti si Doamne ajuta sa te refaci repede, repede! Te pupam si il pupam si pe Mateias cel dragalas!!! Nasucul lui Mateias cred ca e putin turtit pentru ca nu a mai avut loc in burtica, grasutul, ma gandesc eu... Sunt sigura se va indrepta rapid. Si Andrada avea o talpita putin intoarsa spre interior (de la pozitia in uter) si in primele saptamani s-a indreptat. Dar consulta un ORL-ist cum ai zis, pt linistea ta! Pupaaaaaaaam! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Leutuleeeee, am trecut la un moment dat pe acasa si am citit rapid si fara suflare aproape, povestioara lui Mateias. Abia asteptam sa ajung sa postez si eu. La ce stare euforica aveam oricum de pe la pranz asa, dupa ce am citit si povestea nasterii, gata, om mai facut. Dansez prin casa! Nici nu stii cat de tare ma bucur ca ai avut o nastere atat de usoara si nici macar nu indraznesc sa sper si eu la asa ceva. Ma bucur tare mult, mami draga, ca desi ai fost stresata, uite ce frumos s-a intamplat totul. Minunat! Felicitari inca o data pentru baietelul scump si dulce foc, recuperare cat mai rapida si mult laptic bun. Te pupic dulce, de fapt, va pupic dulce pe toti! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Leut, stai linistita, nasucul i se va indrepta.Ti-o spune o mamica care a nascut doi baieti, unul din ei avea o fata rotunda ca o luna, iar celalalt avea capul turtit pe o parte destul de urat, ca a speriat pe toata lumea. La o luna de zile am fost cu el la un chirurg, pe parte de pediatrie, asa ne-a fost recomandat, si mi-a spus sa stau linistita ca nu e nici o problema.Si asa a si fost. Nici nu se mai vede ca a avut ceva pe partea respectiva.Iar din cate l-am vazut pe Matei, nu are nimic, dar cred ca mamica are vedenii. Lasa copilul in pace, ca a sta inghesuit in burtica, il mai stresezi si tu, acum! Sanatate , si va asteptam la fotbal! |
|
|