Mult asteptatul Matei...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Wednesday, April 1, 2009 11:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Doamne, ce nastere mi-ai rezervat si cat noroc am avut de oameni, o multime de oameni buni...
E sambata...merg la spital impreuna cu Iuli pentru un control. Colul era putin deschis saptamana trecuta asa ca un control nou se impune. De doua zile dorm...dupa doua luni de nesomn. Ajungem la spital...nu ma doare nimic...doctorita e in operatie. Urmeaza sa revenim cu un telefon la 11. Mergem pe la magazine sa-i arat lui Iuli ce trebuie sa cumpere pentru Matei. Sunam la 11, doctorita tot in operatie. Urmeaza ca pe la 13 si jumate sa ajungem in spital. Nu ma doare nimic, asa incat fac smotru prin casa cu Iuli. Alex e la mamaita de dimineata si deja mi-e dor de ea.
Plecam la spital. Fac echo si-mi spune ca Matei deja are 3800g fapt ce ma sperie nitel...oare pot naste asa baiat mare?. Urmeaza intrebarea "te vad si pe masa?"...cum sa nu, zic eu! La un moment dat doctorita se mira foarte tare si ma intreaba daca nu ma doare ceva...ai dilatatie 3! Soc...nu ma asteptam pentru ca stiam de la Alex ...trebuia sa am un semn, cat de mic...dar nimic. Imi scrie biletul de internare direct in blocul de nasteri. Intru in panica...desi asteptam momentul de multisor, parca nu-mi vine sa cred. Sun moasa...stupoare: e bolnavaaaaaaaa! Incep sa plang si ma simt rau de la stomac. Ce fac? Stiam ca doctorita nu asista la nasteri naturale...cu cine nasc? Ei bine, moasa mea m-a ajutat enorm cu telefoane astfel ca urma sa incap pe maini sigure. Merg la clisma si ma internez in jur de 14 intr-un salon. Erau doua paturi, unul fiind ocupat de o mamica in devenire, in 38 de saptamani, care facea perfuzii pentru combaterea unei anemii severe. Spitalul e plin asa incat era internata unde s-a gasit loc...in blocul de nasteri. Saracuta vazuse 3 nasteri naturale si nu mai putea...urmam eu!
yes Ma urc in pat si nu simt nimic...nici cea mai mica durere. La un moment dat intra o frumusete de doamna cu fustita de o palma si tocuri. Imi zice "esti a Soficai?" (moasa cu care trebuia sa nasc)....sa stii ca sunt la fel de buna ca ea, ce, nu crezi? Probabil ca fata mea era inexpresiva asa incat m-am simtit nevoita sa-i spun "una e sa vezi o fata cunoscuta si alta..."O sa nastem usor imi mai spune si pleaca. Vine cu o injectie cu calciu...mi-o face si iar...nu ma doare nimic. La 3 si jumatate vine doctorita mea (m-am bucurat asa de tare cand am vazut-o!!!) si-i spune ca daca tot nu ma doare...avand dilatarie 4, sa-mi faca pefuzia cu ocitocina. Ei bine, cum a ajuns prima picatura in organism, au inceput contractiile. Mai stau nitel si ma urca pe masa ca sa-mi rupa membranele...nu ma doare (mi-era asa de frica pentru ca la Alex m-a durut ingrozitor) si stupoare...nu mi se rupe apa. Fuga in pat, pe partea stanga si uite ca la vreo 10 minute...lacusor la funduletul meu. E deja 16. Moasa-mi spune ca daca simt ca vreau la toaleta sa o strig...o striga vecina mea...ma vede si-mi spune sa imping tare cand imi spune ea, cu gura inchisa , lung si fara sa respir...doua ture dupa care-mi spune sa ma urc repede pe masa si sa nu mai imping macar sa apuce sa-si puna manusile...pe masa, nu mai stiu...cred ca am impins de vreo 4-5 ori, la fel de tare. Vecina de pat imi spune mai tarziu ca eram vanata la fata...
Iese in sfarsit...se minunaza toate de cat de repede am nascut. O surpriza mare de tot...doctorita asista la expulzia fatului, ma chiureteaza si ma felicita pentru bb...Pe masa, m-a durut foarte tare episiotomia desi mi s-au facut injectii cu xilina...am pragul de durere foarte scazut, mi-a fost frica si tremur toata. Se termina in sfarsit si ...Matei are 3700, scor Apgar 9 si 52 cm...S-a nacut la 16 jumate!

A doua zi de la nastere...

In salon...Alba ca zapada si cei 7 pitici...ca sa-mi amintesc de forum!

Si acasuca...

Are nasucul turtit intr-o parte dar ma asigura toata lumea ca o sa-i revina cu masaje...Il iubesc de nu mai pot si vreau sa-l vad mai repede. Pe toata durata nasterii, moasa ma alinta cu "iubire" si asta ma calmeaza teribil.
La salon, ca na...am norocul de unul privat, intra si Iuli gratie unei asistente pe care o cunoastema ci care na, era chiar de garda in noaptea aia. Nu-mi vine nici acum sa cred cum mi-a scos Dumnezeu in cale atatia oameni ce ma ajuta...Ajunge si Iuli, intra in salon si-l vede...e bucuros nevoie mare dar totodata timid...uitase cum e sa vezi un bb mic, mic...ras yes
leut
Scris: Wednesday, April 1, 2009 11:18 AM
Nivel

Si pentru ca exista legea compensatiei in tot...am dureri groaznice de spate si de fundulet de la hemoroizi...in rest, episiotomia, care-i micuta, nu ma doare deloc. Aseara am plans de durere de spate, de glezne si nu mai pot sata pe nici o parte. Am scris povestea in genunchi la birou...o sa-mi treaca da'...mai e ceva timp de trecut. Matei e Matei...asa cum il visam, cumintel, are ceva colici dar tati il tine pe umar si ca prin mimune , dupa catva timp tace. E minunat! Mateias...te iubeste mama mult, martisorul meu drag!love pupici pupici
oana_nicole
Scris: Wednesday, April 1, 2009 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Hai ca m-ai facut sa plang si ma vede lumea... Ma duc la baie, ca nu ma pot abtine, cat de frumos ai povestit. Nu mai am cuvinte sa va fac urari... doar ca va iubim pe toti mult. iloveyou iloveyou iloveyou
Rody
Scris: Wednesday, April 1, 2009 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Sa fiti sanatosi si sa va traisca flacaul.Sa creasca mare si sanatoscomputerlove computerlove
Kiki
Scris: Wednesday, April 1, 2009 11:31 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ce poveste frumoasa, Leut! newclap
Sa te faci bine repede, iar Mateias sa creasca mare si voinic!

img

PS: Durerile de spate m-au zapacit dupa ce am nascut si mi-a dat medicul Diclofenac MK (din acela mentolat). In cateva zile am fost si eu om.
leut
Scris: Wednesday, April 1, 2009 11:33 AM
Nivel

Multumesc frumos, Oana, Rodi, Kiki...pupici pupici
Kiki, am tratament de la doctorita...detralex, da' astept sa-si faca treaba...uff
Nu mai pot sta ...fug si ne mai vedem!pupici pupici
kali
Scris: Wednesday, April 1, 2009 11:35 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
plans plans plans plans Ce emotionant!
Vezi, ca astia mici sunt seducatori din nastere. Eu, una, sunt topita si scursa undeva pe sub pat.alcool
Alex? Cum reactioneaza? Sa vezi ce mult te va emotiona grija ei; sunt surprinzatoare instinctele de ocrotire pe care le au de mici!

Lasa, mami, ca vor trece si durerile, si colicii... si perioada de acomodare si sa vezi atunci fericire si implinire!

Recuperare grabnica si laptic muuult! Si mai asteptam poze!
Ana
Scris: Wednesday, April 1, 2009 11:37 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ce emotionant ce frumos!!!
felicitari mamii numai bine iti doresc!!!
img
Andreea&Ariana
Scris: Wednesday, April 1, 2009 11:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Hai ca ai reusit sa ma faci sa plang plans plans ....sa fiti sanatosi si fericiti toti patru!
Mateias e minunat,e atat de dulce!computerlove computerlove
Mai asteptam poze cu el si cu surioara lui cea scumpa!
Refacere cat mai grabnica,draga mea...si mul-mult laptic pentru Mateias!
Pupam dulce o familie implinita!pupici pupici pupici
petro
Scris: Wednesday, April 1, 2009 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Nu mai pooottplans Leutule, ti-a dat DD o frumusete de baiat!!!... M-am topit uitandu-ma la poze! pupici computerlove Sa fiti sanatosi si papaciosi, iar tie recuperare rapida mami! coeur
ilioara
Scris: Wednesday, April 1, 2009 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
am asteptat povestea si cand am citit .....am plans .oare de ce? cred ca pentru faptul ca am trecut si eu prin asta si la a doua nastere am fost singura si era o sarcina la care ar fi trebuit sa renunt din cauza unui medic fara suflet.sa iti traiasca si sa va bucurati de el dance computerlove
danamaria
Scris: Wednesday, April 1, 2009 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
vai ce scumpa esti Angelica.am citit rindurile scrise de tine cu lacrimi in ochi, la modul cel mai serios. ce frumos, ce sensibil. felicitari mamico, ai o familie "intreaga" si foarte foarte frumoasa.iloveyou iloveyou iloveyou
ninetem
Scris: Wednesday, April 1, 2009 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Oare toti Mateii sunt asa frumosi? pupici pupici
Sa fiti sanatosi toti si sa va bucurati de o viata frumoasa si plina de bucurii!
raly
Scris: Wednesday, April 1, 2009 1:02 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Leutoooplans plans plans ce mi-ai facut?M-ai facut sa plang!plans plans Foarte frumoasa povestea,ai un stil de a povesti jos palaria!Mateias esti un scump,bine ai venit pe lume,vad ca ai toput deja inimile multora,oho si inca cate o sa mai topesti!Angelica scumpo,iti doresc multa sanatate sa nu mai ai dureri de spate,lapte mult din belsug,sa auzim de bine.Va pup cu drag pe toti 4computerlove computerlove computerlove
koko2008
Scris: Wednesday, April 1, 2009 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Ce frumos Leut draga..Matei e adorabil.pupici CAt despre nas ..stai linistita ca nu ramane turtit.asa a fost si Eve si si a revenit.Pupicei.pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.