Mucusul Cervical!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Wednesday, October 14, 2009 2:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Buuuuuuuuuuuun...nu-s pudica sau mai stiu eu ce si ma intreb daca nu cumva trebuia sa nu scriu nimic. Da' din ciclul asta (si nu ma refer la menstraras), vrea cineva sa vada cum arata sperma pe zile? Hai mai Rody, pe net gasesti cate in luna si in stele. Pune-te tu pe treaba si Doamne-Doamne o sa-ti mai daruiasca un copilas. Tipa care a postat asa ceva, n-avea treaba...Atunci doctorii ce sa mai vada?
Sper ca nu te superi...pupici
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, October 14, 2009 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
leut wrote:
... vrea cineva sa vada cum arata sperma pe zile? ...

puker stop :bowing:

ai mila Leut!steag
leut
Scris: Wednesday, October 14, 2009 6:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Andismom wrote:

puker stop :bowing:

ai mila Leut!steag

hohot hohot hohot Glumeam, fata!:018:
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, October 14, 2009 8:12 PM
Nivel

mi-am dat seama!hohot hohot hohot
Rody
Scris: Wednesday, October 14, 2009 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Mersi fetele de aprecieri ras
Roxanel
Scris: Friday, October 23, 2009 10:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Mai fetelor de ce v-ati suparat asa pe fata respectiva, scrie clar ca tipa se pregateste sa devina moasa iar acesta este proiectul care a ajutat-o sa inteleaga cum functioneaza cervixul si analizele ginecologice care se fac.

Este pur si simplu un proiect de natura medicala. Tipa nu a facut-o din alte motive. Eu una consider ca este normal ca o moasa care te va ajuta sa nasti si de care depinde viata copilului tau sa fie bine pregatita. Tipa mai scrie ca a fost sustinuta de profesori si de parinti in acest proiect deci se vede clar ca este cu scop educational.

Este intr-adevar interesant sa descoperi cum functioneaza corpul uman, care este o minune in adevaratul sens al cuvantului.
Rody
Scris: Friday, October 23, 2009 10:44 PM
Nivel

Roxanel wrote:
Mai fetelor de ce v-ati suparat asa pe fata respectiva, scrie clar ca tipa se pregateste sa devina moasa iar acesta este proiectul care a ajutat-o sa inteleaga cum functioneaza cervixul si analizele ginecologice care se fac.

Este pur si simplu un proiect de natura medicala. Tipa nu a facut-o din alte motive. Eu una consider ca este normal ca o moasa care te va ajuta sa nasti si de care depinde viata copilului tau sa fie bine pregatita. Tipa mai scrie ca a fost sustinuta de profesori si de parinti in acest proiect deci se vede clar ca este cu scop educational.

Este intr-adevar interesant sa descoperi cum functioneaza corpul uman, care este o minune in adevaratul sens al cuvantului.

Roxanel,bravo bravo bravo pupici pupici pupici
Si mie mi sa parut foarte inteserant,plus de asta este prima data in viata mea cand vad si eu cum arata un cervictopai
Aaaa....poate nu stiu engleza:018:
ingerash
Scris: Friday, October 23, 2009 10:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Roxanelcomputerlove pupici repet,foarte interesant,sincere felicitari pentru perseverenta feteinewclap newclap newclap
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, October 24, 2009 7:35 AM
Nivel

Roxanel, te respect foarte mult si imi esti draga de aceea o sa iti spun doar ca nu am contestat utilitatea unui astfel de demers educational. am spus doar ca mi s-au parut intime pozele (eu una nu as fi pus poze cu organele mele pe net, parere personala) si...scarboase...asa am simtit eu.sorry scarboase sunt multe legate de corpul nostru, e adevarat, dar nu stiu de ce nu ma incanta sa vad asta. era doar o opinie personala si am simtit ca e ok sa o exprim.

pana la urma daca o luam asa, studentii la medicina sau medicii fac tot felul de proiecte...imaginati-va ce proiecte are un legist sau un proctolog...v-ar placea sa vedeti asa ceva pe net? si ei se pregatesc sa rezolve si sa invete lucruri interesante despre corpul uman dar nu mi-as dori sub nici o forma sa vad la ce lucreaza...puker in fine, fiecare are opinia sa si trebuie respectata.

cat priveste remarcile tale Rody, nu pot sa nu sesizez cat de sarcastica este uneori si cat de tare sari calul! poti sa te superi pe mine si sa faci ca trenul dar ar fi bine sa ai grija ce anume scrii, nu de alta dar s-ar putea sa jignesti si sa nu fii tocmai tu in postura sa poti face asta. nu stiu daca ma cunosti suficient de bine (sau daca le cunosti pe celelalte care au postat aceleasi opinii ca si mine) ca sa iti dai cu parerea daca stiu sau nu engleza... s-ar putea sa stiu mai bine decat tine engleza si, poate chiar romana!:018:
t-mihaela
Scris: Saturday, October 24, 2009 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Fetelor, puteti voi sa ziceti ce vreti ce nu vreti, mie nu-mi place sa ma uit la cervicelelele fimeilor il am eu pe al meu destul :018:,nici macar ca nota informativa medico informationala sic
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, October 24, 2009 9:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Mai da ce vedeta a ajuns si mucusul asta de va razboiti pentru el!!
Cred ca postarea pe net a depasit orice bariera si sa de-a Domnul ca cel mai mare pacat vazut acolo sa fie mucusul asta scurs dintr-un cervix.
kali
Scris: Saturday, October 24, 2009 9:57 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mi se pare ca faceti prea mare caz.
Titlul topicului e mai mult decat sugestiv; daca nu va intereseaza, nu va uitati!
E simplu.
t-mihaela
Scris: Saturday, October 24, 2009 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Pai acum nu mai vorbim de mucusul cervical ci daca ne place sau nu sa vedem imaginea lui pe net, poze etc ...eh, ia sa ma duc eu la andrelele mele tot umblu brambura pe la mucusuri Andrele
bulibuli
Scris: Tuesday, October 27, 2009 4:09 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
kali wrote:
Mi se pare ca faceti prea mare caz.
Titlul topicului e mai mult decat sugestiv; daca nu va intereseaza, nu va uitati!
E simplu.

Corect!
Am rasfoit si eu zilele trecute site-ul respectiv. Mai jos, intr-un comentariu, cineva spunea ca ii multumeste pt aceste poze, ca nu stia ca mucusul in timpul ovulatiei devine asa albicios si credea ca e o scurgere patologica, fiind ingrijorata.. recunosc, am avut si eu problema asta cand eram mai tanara. Mi se pare util, ca informatie... sa stii ce e normal si ce nu, sa recunosti anumite semne si sa te folosesti de ele atunci cand vrei sa ramai insarcinata sau cand vrei sa eviti o sarcina nedorita (daca ar fi mai multa deschidere catre informatie in romania poate nu s-ar mai face atat de multe avorturi, practicate ca metoda contraceptiva)... daca deja stii tot ce se poate sti despre corpul tau nu vizita site-ul.
Pozele nu mi se par deplasate sau scarboase, poate ca in locul ei nu as fi mentionat ca-mi apartin, as fi pus pozele pur si simplu sa inteleaga lumea ce si cum... Si pliante cu aspectul mucusului cervical circulau prin maternitati si cabinete de planning de acum cativa ani buni.. ce-i drept, nu atat de explicite...
Rody
Scris: Thursday, October 29, 2009 6:11 PM
Nivel

Ma fetelor pe bune de nu-mi pare rau ca am deschis topicul asta.La-m pus pt informati si pt a ajuta fetele care vor copilasi si nu in primul rand pt a vedea si noi cum arat un cervic.

Andismom Mai sa fie,ti se pare ca am sarit caluhohot sincer iti spun,niceodata nu am calarit un calhohot
In alta oridine de idei, daca nu isi placea nu te uitati.
P.S fetelor,alatadata daca gasesc ceva interesant nu mai pun in veci,ca nu am chef sa vad cum o informatie chiar utila e rau judecata.Eu sincera sa fiu chiar ii multumesc fetei ca a avut curajul sa o faca mai ales pt stiinta si pt a fi de folos altor femei care nu au vazut in viata lor un cervic si care stiu sa aprecieze.E adevarat ca e intim dar vrem nu vrem face parte din corpul nostru.Sincer si eu as fi facut-o in scopul de a ajuta si cu astaclosedtopic
Mulmtumesc celor care au apreciat la adevarata valoare subiectulpupici computerlove hearts iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.