Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,am gasit un site foarte interesant cu Musucul Cervical.O tanara de 25 ani si pozat mucusul incepnd de la prima zi a ciclui mestrual,pana la ovulatie,si pana la urmatorul CM.E foarte interesanta evolutia Cervicului.Poate va ajuta! http://www.beautifulcervix.com/cervix-photo-galleries/photos-of-cervix/ |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Waw...fascinant,intr-adevar! |
|

| raly wrote:Waw...fascinant,intr-adevar! Sa sti |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Wow... fara cuvinte, am mai invatat ceva |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Foarte interesant! |
|

| Ma bucur,insa sper sa va fie si de folos,chiar si mie |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| fascinant...uite asa invatam cate ceva despre corpul nostru |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Interesant. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| dati cu rosii si cu oua in mine dar mie mi se pare ...scarbos! eu nu as fi facut publice asemenea poze care mi se par intime... o fi interesant si initiativa fetei laudabila dar daca nu esti medic sau asistenta macar si daca nu ai habar cum arata un cervix...tot aia e! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Andismom wrote:dati cu rosii si cu oua in mine dar mie mi se pare ...scarbos!  eu nu as fi facut publice asemenea poze care mi se par intime... o fi interesant si initiativa fetei laudabila dar daca nu esti medic sau asistenta macar si daca nu ai habar cum arata un cervix...tot aia e!
Si eu votez tot cu prea scarbosel, recunosc ca-i o parte din corpul meu dar probabil neuronii mei sunt canalizati spre alte descoperiri. Felicitari Rody pentru descoperire, partea buna este ca sunt multe fete care au apreciat documentarul. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Andismom wrote:dati cu rosii si cu oua in mine dar mie mi se pare ...scarbos!  eu nu as fi facut publice asemenea poze care mi se par intime... o fi interesant si initiativa fetei laudabila dar daca nu esti medic sau asistenta macar si daca nu ai habar cum arata un cervix...tot aia e! chiar ma intrebam daca sunt singura cu ganduri de genul asta
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Andismom wrote:dati cu rosii si cu oua in mine dar mie mi se pare ...scarbos!  eu nu as fi facut publice asemenea poze care mi se par intime... o fi interesant si initiativa fetei laudabila dar daca nu esti medic sau asistenta macar si daca nu ai habar cum arata un cervix...tot aia e!
Si eu am vrut sa scriu cat este de scarbos ,dar m-am abtinut .Sunt total de acord cu tine. |
|

| Scrabos ,nescarbos face parte din corpul nostru |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| sami wrote:chiar ma intrebam daca sunt singura cu ganduri de genul asta subscriu |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Ely wrote:
Si eu am vrut sa scriu cat este de scarbos ,dar m-am abtinut .Sunt total de acord cu tine.
Subscriu |
|
|