Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Cand am musafiri, un desert delicios este o reteta proprie pe care-am numit-o "Mozaic cu frisca"...iata reteta:
-2 felii de pepene galben taiate cubulete; -cateva capsuni taiate jumatati sau in 4; -o para taiata cubulete; -un mar felii subtiri; -o banana felii subtiri; -un kiwi taiat in jumatate si apoi rondele subtiri; -bucati de ananas din compot; -mango felii subtiri; -o portocala mica/mandarina/grapefruit felii; -cateva cirese cu codite din compot; -nuci pisate bucatele mai mari/fistic/alune nesarate, stafide; -putin lichior de cafea sau crema de whisky; -putin sirop de ciocolata/caramel; -frisca.
Se amesteca toate fructele (tinute la rece in prealabil) cu putin compot de ananas si cu lichiorul, se adauga nucile, se pun in cupe mari, se orneaza cu frisca si se decoreaza cu ciresele cu codite si putin sirop gros de ciocolata/caramel si se servesc imediat. Pofta buna! |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Saptamana trecuta am facut salata de fructe si am si pozat-o . delfinasa attached the following image(s):

|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mmmmmmmm....ce bine arata |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| delfinasa,data viitoare anunta din timp,nu dupa o saptamana,poate venim si la masa |

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Arata superb ... YAMYYYY !!! |

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Delfinasa ce bine arata mozaicul . |