Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna, fetelor, va felicit pentru ceea ce reusiti sa creati! Ma intereseaza daca aveti sau ati gasit pe undeva diagrame cu motive traditionale romanesti, din acelea de cusut pe ie sau pe poale. "Muste", asa le zicea bunica, Dumnezeu s-o odihneasca! Eram prea mica atunci sa prind ceva, acum tare as vrea sa cos, dar nu stiu. Ma ajutati? Va multumesc! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Am sa incerc eu sa fac o cautare pe la bunica mea care stiu ca are o carte despre asa ceva si poate te pot ajuta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc, abia astept! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/18/2009 Mesaje: 117
| Daca doriti scheme pentru goblenuri, am gasit un site unde te inregistrezi si gratuit zilnic gasesti cateva scheme gratuite. Adresa este urmatoarea:
http://cross-stitchers-club.com/?code_avantage=sjjyet
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/29/2009 Mesaje: 50
| |
|
Inregistrat: 10/29/2009 Mesaje: 50
| |
|
Inregistrat: 6/26/2011 Mesaje: 1
| Eu abia azi m-am inscris pe site si nu stiu daca mai intereseaza pe cineva diagrame cu motive traditionale, dar am gasit mai demult un blog foarte bun http://broderie-embroidery.blogspot.com/2010/03/-populare-romanesti-feb-2010.html sper sa ajute pe cineva |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| http://forum.7p.ro/costume-populare-romanesti.aspx?g=posts&m=668400&goto#m668400 am pus cateva aici. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| ANCA,numai eu cunosc 6 persoane care sunt interesate de asa ceva.si pe mine ma intereseaza .intr-adevar ca sa faci asa ceva iti trebuie foarte multa rabdare,talent,munca si multa multa placere . |
|
Inregistrat: 11/1/2013 Mesaje: 59
| mihamihaela wrote:ANCA,numai eu cunosc 6 persoane care sunt interesate de asa ceva.si pe mine ma intereseaza .intr-adevar ca sa faci asa ceva iti trebuie foarte multa rabdare,talent,munca si multa multa placere . modele sunt foarte grele si iti trebuiesc ochi buni dar as vrea sa am si eu o ie |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Vreau sa fac o ie. M-am apucat de model pe o panza. Am o problema foarte mare. Pe dos am multe ate. Cum fac sa-mi iasa frumos? Modelul este luat din ultima poza dreapta. Imi place enorm modelul si vreau neaparat sa-mi iasa. Stiu ca am facut o greseala destul de mare, am lasat fir intre x-uri, dar ... sunt incepatoare si nu cred ca asta e motivul pentru care dosul arata atat de groaznic... Ori tre sa faci cu prima culoare si pe-a doua s-o bagi pe sub ate sau... nu pot sa-mi dau seama. Descurcati-ma si pe mine, va rog. zaza_ attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| nu ar fi mai bine daca fiecare floare ar avea ata ei, fara sa faci treceri de la una la alta, ca de asta apar ate.... |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Asa zic si eu sa lucrezi fiecare separat mergi spre stinga apoi spre dreaprta sau invers si nu ies ate pe dos .Treci apoi la urmatorul model .Fa o simulare a unui labirint si vezi pe unde poti coase fara fir lung pe dedesupt ! Sa ai spor v-a fi ceva frumos ! |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am inceput aseara o floricica si merge destul de bine. Mai ales ca am schimbat materialul si nu mai e asa marunt Iar romburile cred ca o sa le fac dupa cum lucreaza doamna din filmulet.
Imi place ca se vede prin material si este atat de curat si frumos... nu ate ate. |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Sa ai spor sa iti indeplinesti dorinta ! |
|
|