Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Motive pentru a zambi
Zambesc cand ... Va las pe voi sa incepeti. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Zambesc...
...cand ma gandesc la Razvan, la sot, la familie, la prieteni ...cand imi amintescc de copilarie ...cand miroase a cozonaci, a sarme, a carnati facuti in casa ...cand ascult colinde sau alte melodii placute
In rest, rad cu hohote! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Zambesc cand:
-privesc retrospectiv in urma -cand savurez o gluma buna -cand ma uit la un copil -cand admir natura -cand primesc un cadou -cand citesc ceva placut -cand ma uit la Matei, la orice ora din zi si din noapte (in special noaptea, cand ma duc eu la culcare mai petrec cateva minute admirandu-l cum doarme).
Cred ca zambesc de sute de ori pe zi, la cele mai mici kestiutze.Zambesc usor si din orice... |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| ...cand il vad pe Kaze vorbind singur, socotind in cap luptandu-se cu cifrele si in finalul fericit ma intreaba " asa e, nu?" ce o fi asa numai el stie dar eu zambesc si zic "asa e" |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| zambesc cand...primesc de la sotul cate un mesaj....TARE asta e doar un motiv. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu zambesc...
...pentru ca rareori sunt trista, cred ca m-am nascut zambind ...cand citesc ceva ce-mi place ...cand vad ce-mi place ...cand ma striga cineva "mama" ...cand mi se spune "te iubesc" ...cand imi amintesc ceva placut ...cand primesc un compliment adevarat ...cand am o stare de fericire deplina ...cand sunt multumita de mine insami ...cand sunt impacata cu mine insami |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu zambesc, pentru ca sunt sanatoasa, pentru ca sunt inconjurata de oameni deosebiti care stiu sa-mi daruiasca ... un zambet.
Am incercat sa zambesc chiar si atunci cand in interior am fost sfasiata ... si am reusit!
Zambesc pentu ca ... sunt optimista, zambetul este cheia tuturor posibilitatilor!
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Zambesc mai tot timpul!Asa sunt eu! Cred ca mama m-a nascut cu gura pana la urechi! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Zambesc cand ma uit sau ma gandesc la Antonia |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Zambesc cand vad fata inocenta a unui copil.
Zambesc cand am oki pt natura...zambesc cand simt natura cum traieste alaturi de mine.
Zambesc cand Eugen imi saruta mana.
Zambesc cand il vad pe Matei fie si numai pt o fractiune de secunda....
Mai nou, invat sa zambesc (frumos) in timp ce exersam pasii de vals...atunci pot spune ca ma simt sublim !
De felul meu zambesc foarte des si poate kiar si mai des rad cu pofta.
Uite-asa zambesc eu :
stele_pe_cer attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| stele_pe_cer wrote: Zambesc usor si din orice...
Exact cuvintele ce ma caracterizeaza! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Zmabesc tot timpul....pentru ca viata e scurta |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Zambesc mai rar..in general rad in hohote...de ce ? Nu stiu ..asa mi e firea. Vad partea pozitiva si cea comica in orice... |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Si eu zambesc mai mereu ...rad cu pofta la orice gluma si ma consider o tipa distactiva si cu simtul umorului.Probleme am cu duiumul dar nu le bag in seama nicicum.Este o vorba:"noi sa fim sanatosi ca belele curg singure" |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Giulia mai e o vorba " Radem, glumim si purceaua e moarta in cotet" |
|
|