|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| iaca cum rad eu azi |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Zambesc cand sotul imi spune "te iubesc" Zambesc cand primesc dovezi de dragoste din partea copiilor mei Zambesc cand imi amintesc de ceva frumos si care m-a facut sa ma simt bine Zambesc cand am o stare de fericire deplina,chiar rad in hohote! Zambesc cand primesc complimente si ma fac sa ma simt bine! In rest,.....nu sunt foarte zambareata,...... caci,mi-a spus cineva sa nu mai rad cu gura pana la urechi ca mi se vad lipsurile |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu, sunt o mega-zambareata ...Mari si eu am o gaurica, masea lipsa si tot zambesc; in 1-2 saptamani sper s-o astup
Cica... "Daca viata nu-ti zambeste, gadil-o."
|
| Ehhhh,Cris,nu am bagat in seama chestia asta,.....eu nu ma duc la dentist de frica,....lesin acolo de frica |
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si eu tot de frica, stau cu gaurica de mai bine de o luna. Dar, gata, ma duc, ca nu pot rade cu gura pana la urechi ...am impresia in permanenta ca se vede, cu toate ca sotul zice ca nu...(este molarul 1).
|
| Hi,hi,hi,....de-o luna zici,eu stau de cativa ani si a zis barbata-miu ca ma duce legata la dentist,.....caci stie ca altfel nu ma duc Apoi voi putea zambi si eu cu gura pana la urechi:018: Iete-asa:018: :018: |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mari, de unde frica asta de dentist?
Si eu sunt o zambareata si o hilizita, iar fiica-mea ma mosteneste
Motive pentru a zambi? Le gasesc in orice:viata e frumoasa cand stim sa zambim! |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Si eu zambesc des.Uneori si fara motiv |
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu daca nu zambesc, lumea stie ca sunt serios bolnava |
| Berre,asa am fost mereu |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu zambesc mult dar nu pe bune,zambesc persoanelor din politete sau ca asa cere viata sociala ,in fine, oamenii in jur sunt draguti atunci tre sa fiu si eu .In rest nu ma omor cu zambitul ...sunt destul de serioasa contrar aparentelor ...si mai zambesc in poze sa dea bine :018: |
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nici eu nu stiu daca zambesc fiindca nu prea stiu poate doar asa din politetze la vreun salut de la cei din jur sau prin poze cum spunea Mihaela,in schimb sunt cunoscuta ca rad in hohote si nu prea pot fi serioasa plus ca si cine se afla in preajma mea se molipseste de la mine. |
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu zambesc in fiecare dimineata, zi sau seara la vederea diferitelor mutrite, expresii hazlii sau intamplari nostime care sunt nelipsite in "clubul" nostru. Imi spunea cineva odata sa ma uit la emisiunea :"Copiii spun lucruri traznite" I-am raspuns: "Multumesc, dar eu vad emisiunea asta in fiecare zi, live si nonstop" |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| si eu o vad acasa
|
|
|