egenia wrote:Motanel, sper sa te inspire diagramele urmatoare:
multumesc din suflet, asta cautam ma apuc de treaba si vin si cu rezultatul
|
vreau sa ii fac piciului meu o vestuta cu niste picioruse sau labute aveti cumva o diagrama? va multumesc
|
vai da cate laude primesc, mi se urca la cap si asa ma pun pe treaba sa va arat urmatoarea creatie va multumesc din suflet si va doresc spor la treaba
|
Alyna_ct wrote:Motanel,sa-l porti cu mult drag si..... spor la tricotat Alyna
multumesc din suflet, am mai inceput ceva dar m-am inecat la mal, adica mi-a pierit cheful :(
|
alinamm wrote:Puloverul este foarte frumos
multumesc draga mea, este un plover pt incepatori asa ca mine
|
alinamm wrote:Motanel,eu ridic ochiurile cu croseta din lucru si le trec pe andrea. Poate te ajuta poza asta.
multumesc din suflet, astazi am facut primul meu guler cu ochiuri ridicate sunt asa mandra de mine si asta numai datorita ajutorului dumneavoastra mie poze putin mai traziu cand cos si manecile Gata si pozele, la spate vreau sa ii pun un mic nasturel asa ca sa fie ceva si cu nasturi :) va multumesc din nou nu as fi reusit fara ajutorul vostru
|
foarte ingenios modelul iar culoarea e la moda anul acesta :) poti sa imi explici si mie cum ai facut gulerul, stiu ca sunt ochi luati dar nu stiu cum sa ii iau am cautat pe ytube dar nu am gasit si ma asteapta o bluzita de ceva luni multumesc anticipat \
|
imi place foarte mult tema
|
votez pufosenia roz!!
|
cu drag, fara ajutorul acestor doamne minunate nu as fii reusit sa fac nimic :) asa ca si eu cu drag postez ceea ce am
|