Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Shirel a ajuns !!! Copii exuberanti......crema era pentru Elisa,nu? Draga de ea, numai crema i-a atras atentia |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Si la noi a venit Super-Mosul harnic si darnic!! Multumim din suflet, Mioara, ne-a bucurat enorm cadoul de la tine. Am facut si poze, dar inca nu am apucat sa le descarc. Poate diseara...
Eu stau cu pachetelul pregatit dar inca nu am ajuns la posta. Offf... |
|

| Multumim din suflet,toti bucurosi

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Iubita eu am stiut inaintea ta ca a ajuns pachetul...am primit sms.imi cer mii de scuze ca nu am gasit felicitare si inca o mie de scuze ca nu am trimis carti ...am cautat in engleza ceva dar nu stiu mi-a fost frica ca le aveti doar nu eram nebuna sa va intreb . Daaa cremutza impacheta ea asa normal ca o atrage cel mai mult pe Elisa nu?Nu a fost cine stie ce darnic Mosu dar a incercat asa cu putinul sa multumeasca pe fiecare ...scuze am avut si un deodorant ptr Vasea pe care cand am mutat pachetul dintr-o cutie mica in una mai mare l-am uitat...raman datoare pe la anul. Sa aveti un Craciun Fericit si vesel !!! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Anaaaaa,ma bucur din suflet ca a ajuns bine......Sa va bucure.....este din tot sufletul...cu toata dragostea noastra Am primit si noi de la .....DIANA
 Multumim,MOS DIA CRACIUN FERICIT,tuturor! |
|

| Doamne ce frumosi sunteti...eu am ceva aparte ptr Ionutz il vad ca pe un inger pe pamant..superb si tare emotionant este copilul asta ....hai nu ca ceilalti nu ar fi si ei. El este flebetzea mea!!!
Ce-mi vine sa rad de ladoiul meu zici ca nu stiu ce comoara este acolo!! |
|

| Eu inca nu am apucat sa ajung pe la casutza postala sa vad daca nu am primit si eu ceva!! |
|

| shirel wrote:Iubita eu am stiut inaintea ta ca a ajuns pachetul...am primit sms.imi cer mii de scuze ca nu am gasit felicitare si inca o mie de scuze ca nu am trimis carti ...am cautat in engleza ceva dar nu stiu mi-a fost frica ca le aveti doar nu eram nebuna sa va intreb  . Daaa cremutza impacheta ea asa normal ca o atrage cel mai mult pe Elisa nu?Nu a fost cine stie ce darnic Mosu dar a incercat asa cu putinul sa multumeasca pe fiecare ...scuze am avut si un deodorant ptr Vasea pe care cand am mutat pachetul dintr-o cutie mica in una mai mare l-am uitat...raman datoare pe la anul. Sa aveti un Craciun Fericit si vesel !!!
Foarte generos a fost,copii tipau,vociferau de fericire,multumire Vasi sa bucurat de forme....cica,cand ii fac ceva dulce
Era comoara sa sti! De la Mosu din tara calda!Acum avem de studiat despre Israel....Ionut avea un joc de sah,cu o piesa pierduta,acum era in extaz ca poate juca din nou.Are o rabdare,te uimeste. |
|

| Super cadoul Marivic |
|

| ingerash wrote:Super cadoul Marivic
|
|

| Wouuuuu,chiar era......,,Cufarul magic'' Atatea cadouri....super Shirel. Felicitari mosului....sa va bucure clipele si sa le folositi cu drag! |
|

| Ingeras,ce frumoasa-i Elisa cu coronitzele !!! Chestiile alea din lemn trebuie personalizate,pictate lipite pe el tot felul si pus fotografii(asta in caz ca nu ti-ai dat seama )bluza sper sa fie marimea ta ...mi-am luat si eu una ...nu cred ca este genul tau dar se aseaza frumos si este o culoare clasica.la cat mai multe prajituri si sa va ganditi si la mine cand papati bunatati da? Ma bucur ca va placut ,au fost daruite din toata inima!!!Craciun Fericit cu muulte cadouri!!!
|
|

| O ador nu alta,i se potrivesc perfect si a stat cu ele pe cap,de obicei le trage de pe cap,nici clamitele nu le accepta.Stim iubita ca trebuie sa le personalizam.Madalina doreste sa o faca,apoi vom pune fotografii. Shirel,aproape am ajuns la silueta de dinainte de sarcina si vreau sa fiu supla ca inainte....port blugi marimea 12.O sa fac poza ,o sa rog sotul sa ma pozeze cu bluza,pare stil poncho.O sa te anunt de cate ori fac prajiturele,imi plac formele la nebunie.Multumim din suflet |
|
| Revin si eu cu poze. Am si trecut la treaba, nu inainte de a devora steaua de ciocolata dupa cum se poate vedea pe la gurita :) bulibuli attached the following image(s):

|
|
|
Ai dreptate, asa simt si eu pentru Eden ceva special. Poate si pentru ca sunt printre primii copii de pe forum, de pe vremea cand impartaseam foarte multe unii despre altii, simt ca pe ei ii cunoastem mult mai bine decat pe cei mai mici. |
|
|