Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Hai Berre! Gasim putin timp acolo..... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Imi pare rau, Mioara, dar nu.Am o perioada extrem de aglomerata si numai gandul de a face 3-4 ore de coada la posta ma face sa ma simt rau |
|

| |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Si pe mine ma omoara timpul, avand in vedere ca petrec in jur de 80 de ore pe saptamâna la serviciu, dar vreau sa particip... chiar cu riscul de a intarzia pu?in cu cadoul (eu sper ca nu, totusi)! Oricum umblu dupa cadouri in perioada asta... mai mult in spatiul virtual decat fizic, ce-i drept... oi gasi eu timp sa trec si pe la posta!
asadar... 1. fdianamaria 2. marivic 3. shirel 4. ingerash 5. raly 6. Bulibuli
P.S. Mulțumesc, Mioara, pt anuntul de pe fb! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Listuta s-a marit putin...TE ASTEPTAM SI PE TINE !!!! Pana acum: 1. fdianamaria 2. marivic 3. shirel 4. ingerash 5. raly 6. bulibuli
Suuuper !!!! Haideti fetelor !!! PS. Astept adresa si detaliile de tinut minte pe privat |
|

| Nu ai pentru ce sa-mi multumesti,Ana Stiu ca pentru multe dintre noi mediul online este mai la indemana decat forumul in ultimul timp;eu una sunt conectata aproape toata ziua la internet si am Faceb.deschis pentru a comunica cu ai mei...am neglijat forumul din lipsa de timp.....dar sper ca incet ,incet sa revin.... Am petrecut si clipe frumoase aici,am legat prietenii de ani,asa ca m-am gandit ca initiativa Dianei este mai mult decat binevenita iar daca Diana care se lupta cu anumite probleme si-a facut timp pentru aceasta actiune,atunci eu,de ce nu m-as implica mai mult?! Avand in lista mea mai multe fete de pe forum,am decis sa va taghez.....Unele s-au suparat ca am tagat,IMI CER SCUZE.....nu am avut intentia sa supar pe nimeni....dar am tinut sa fac si eu anuntul.Este o actiune frumoasa DAR NU OBLIGATORIE PENTRU NIMENI.Participa cine doreste cu adevarat.....Eu ,una astept cu infrigurare si cu mari emotii actiunea.... |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Si mie mi-ar placea sa particip , e o actiune foarte frumoasa ,insa nu pot . La serviciu am o perioada foarte aglomerata si eu trebuie sa fac un drum in oras la posta ,unde programul e cam acelasi cu al meu ,cat mai fac pe drum...nu mai gasesc pe nimeni. Imi pare tare rau!!!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Da, Mioara, ai dreptate. Pe langa faptul ca intru mai des, avantajul e ca FB imi trimite notificare pe telefon, asa ca am aflat imediat. Nu vad niciun motiv de suparare in asta, dupa ce ai luat la cunostinta poti f bine sa stergi tag-ul.
Mai vine cineva? |
|

| Ana, |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mari, multumesc de veste
Diana, felicitari!! Frumoasa initiativa ta, de apreciat; mi-ar fi placut si mie sa particip, insa noi suntem tare aglomerati si mai mult plecati...
|
|

| CRIS Imipare rau ca nu poti participa |
|

| Raly, am nevoie si de adresa ta, te rog si detaliile despre copil/copilasi |
|

| Multumesc Diana,din suflet!Ai PM |
|

| FETELOR, spor la pregatiri !!!! Aproape toate detaliile au fost trimise (azi sau maine trimit si ultimul mesaj) Iar cand s-au pus pe drum, va rugam anuntati aici public, sa fim toate pregatite Va pup si va multumesc pentru implicare |
|

| Sigur..... multumim |
|
|