|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| raly wrote:E de sezon stai linistita!Florile si fluturasii sunt mereu de sezon.....stie Calin ce stie! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am primit si noi cadoul! A sosit Mosul nostruuuuuuu A fost INGERAS MULTUMIM Manusi si o minunata bratara pentru mine
Un pulovaras foarte sic pentru mine
Doua tricouri superbe si sosete cu dedicatie ,...pentru un mic footbalist
Si eu cu pulovarulsi bratara
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| SUPERBE !!!!! Sa va bucurati de Mosi, dragelor Daca totul e ok, va voi antrena si anul acesta intr-o actiune de genul |
|
| Multumesc Dia, Daaaaa,eu voi continua.....Mi-aduce aminte de vremea cand pe forum era mare agitatie,multi Mosi,....era minunata atmosfera.Mi-a placut foarte mult,altfel nu ma ,,bagam'' Sa te tina Dumnezeu sanatoasa multi,multi ani de acum incolo |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Diana, iti multumesc si eu pentru cadou! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| In sfarsit a ajuns!!!!! Deci am nimerit marimea bluzei?Tricourile ii vin?Bratara am incercat sa o asortez cu bluza.Sa le porti cu drag,iubita |
|
| ingerash wrote:In sfarsit a ajuns!!!!! Deci am nimerit marimea bluzei?Tricourile ii vin?Bratara am incercat sa o asortez cu bluza.Sa le porti cu drag,iubita Pe-aproape Mihaela..... Bluza-mi este marisoara la maneci,am intorso de 2 ori,am sa oport cu manecile suflecate iar tricourile pentru Victor,sunt maricele......nu-i bai caci,va creste...pana la vara vor fi tocmai bune.Sunt superbe!Oricum multumesc mult!Este de mare efect,bratara.....Imi place de mor.....Atat de eleganta! Se potriveste perfect pentru multe tinute.... |
|
| Greu Marivic cu marimile.....de obicei cumpar mai mari cu 2 marimi,uneori lui Ionut nu i se potrieste nici marimea 13-14 la 12 ani ai lui,e inalt.Pentru bratari am o pasiune,deocamdata nu pot purta decat cercei micuti..trage micuta de tot ce prinde.Sa le purtati cu drag
Diana multumesc pentru felicitare!!!! |
|
| Nu-i problema......Imi plac toate la nebunie.....stai linistita MULTUMESC DIN SUFLET |
|
| Cu mult drag |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mosul meu chiar nu a ajuns???Imediat are luna de cand a plecat! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Shirel draga mea, te rog sa ne anunti cand ajunge Mosul tau... din lista ( marivic, shirel, ingerash, raly si bulibuli) cred ca doar al tau e pe drum. Restul parca au ajuns...nu? |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am primit astazi instiintarea asa ca maine ma duc sa-l scot.La noi cateodata posta locala face figuri. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ralyyyy ce cadou mareee.Ce cutie am primit acuma inteleg de ce nu ma gaseau astia de la posta!!Multumesc iubita copii rapid au impartit cadourile intre ei s-au uitat la crema "ptr ce este asta"a vazut ca nu este ptr ei mi-au aruncat-o asa cred ca este ptr tine!!! ...deci poftim cultura da?Voi pune maine pozele fiindca sunt pe telefon.Vreau o solutie pe forum sa putem posta fotografiile ca pe facebook!!!Uff te iubim si ne este dor de voi!!! |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| In sfarsit a dat Domnul sa ajunga!Dupa o luna si ceva,da mult le mai ia astia!In sfarsit bine ca a ajuns!Sper sa si placa!Va iubim si noi! |
|
|