|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ahhhhhh,deci Ralyyyyyy,la tine a fost Mosul Diaaaaa....Eu astept cu nerabdare..... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Raly, nici la tine Mosul NU sunt eu |
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| fdianamaria wrote:Raly, nici la tine Mosul NU sunt eu
Daaa tu ai fost Mosul Sef ai trimis la toata grupa!! |
| Da, dar din pacate la cele doua mamici de "afara" nu am reusit sa trimit Va rog din suflet sa ma iertati !!!! |
| fdianamaria wrote:Da, dar din pacate la cele doua mamici de "afara" nu am reusit sa trimit Va rog din suflet sa ma iertati !!!!
Mami drag nici nu trebuie sa-ti ceri iertare te inteleg perfect!!Te iubesc oricum si faptul ca mai pus pe fuga la cumparaturi ,sa caut cutie sa impachetez si sa trimit la timp totul eu care ma plangeam de timpul liber iti dai seama ca meriti medalie din partea mea.Nici nu ma credeam in stare dar uite ca mi-am dovedit ca totusi pot duce inca o misiune la capat printre miile de misiunii pe care le am zilnic.Pup!! |
| Maiiiii,Diaaa,dar ne-ai pus in suspans total...... Oricum,Diana,este o dulce In fiecare an primesc de la ea,ceva....o atentie...Eu m-amputurosit...nici felicitari nu am mai trimis MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU SURPRIZA DIA SI.....astept cu nerabdare Mosul |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| fdianamaria wrote:Da, dar din pacate la cele doua mamici de "afara" nu am reusit sa trimit Va rog din suflet sa ma iertati !!!!
Nu te intrista,pup cu drag
Mosu trimis de mine e lenes ori sa inzapezit! |
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Dia,esti o adevarata surpriza pentru intreaga lume! |
|
| Sa stiti ca eu astept inca sa vad si restul Mosilor ajunsi la destinatie Va pup |
|
| La mine cred ca sa ratacit sau este taaare incarcat si ajunge mai greu!Cred ca este o problema cu posta la noi care nu mai tine piept cu toate pachetele care sunt comandate de astia de pe la noi. |
|
| Nici la mine nu a ajuns nimic |
|
| A venit mosul! Multumim din suflet Ana si Calin pt tot,a fost super,ne-a bucurat enorm!!
|
|
| Felicitari Mosului pentru alegerile facute Un Mos foarte darnic Sa se bucure de cadouri,Raul .... ....Noi,asteptam..... Cu zapada asta,ajunge la 8 martie |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Vai, ce ma bucur ca a ajuns Mosul in sfâr?it! As fi vrut sa fie mai darnic, dar mi-au venit mai multe idei dupa ce am trimis.. manusile sunt pt touch screen, sa stii.. Felicitarea nu e o greseala, pe asta a ales-o Calin. Nu i-a placut niciuna de sezon, pe aia cu fluturasi a vrut-o si gata! Si v-as fi scris mai multe daca nu ma lasa pixul la nevoie... Va pup si sper ca v-a bucurat cat de cat mosul.. |
|
| E de sezon stai linistita!Florile si fluturasii sunt mereu de sezon.....stie Calin ce stie! |
|
|