Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Salutare, Dupa o lipsa de cativa anisori, as vrea sa reinviu traditia de pe forumul cu care am crescut odata Pentru ca e un an special pentru mine si pentru ca imi doresc sa fac cat mai multi oameni fericiti, va promit ca veti avea parte de surprize toate cele inscrise Regulile sunt simple: daca doriti sa faceti o bucurie unui copilas, va inscrieti pe listuta si la finalul perioadei de inscriere veti afla identitatea destinatarului-piticut(dintre cei inscrisi la actiune, dar nu acelasi care va va trimite voua !!), astfel incat sa stiti ce cadouri sa cautati. Bineinteles ca am sa va trimit la toate adresa si cat mai multe detalii despre piticut pentru a va usura munca de Mos. Termenul limita de inscriere 2 decembrie 2015 inclusiv, urmand ca pe data de 3 decembrie sa aveti deja toate datele destinatarului. Va rog sa-mi trimiteti IN PRIVAT adresa curenta cu toate detaliile necesare (varsta copilului, genul etc) pentru a putea organiza baza de date. Multumesc anticipat tuturor pentru participare si va doresc de pe acum Sarbatori superbe alaturi de 7 pitici Deci, sa incepem inscrierile aici:
1. fdianamaria
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Diana, bine ai revenit! Foarte frumoasa initiativa si te felicit pentru ea precum si pentru energia pe care esti dispunsa sa o investesti in asa o actiune. Desi mi-ar fi placut sa particip, mi-e imposibil anul asta din lipsa cronica de timp si nu are rost sa ma inham la ceva care ar putea risca sa fie facut in graba sau fara entuziasm. Pup si numai bine! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu spun ca de fiecare data PREZENT! Ma bucur pentru aceasta actiune .....chiar mi-a lipsit....au fost ani frumosi,plini de surprize minunate,anii cand am participat la actiunea Mos Craciun |
|
| Haideti, fetelor !!! Asteptam marirea listei |
|
| Haideti,sa reinviem traditia..... |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu as vrea dar fiindca am 4 copii nu vreau sa cad pe capul nimanui asa ca particip cu o singura conditie sa primesc numai ptr baiat cadou de Craciun.Deci ma inscriu cu conditia ca am numai un copil!!! Diana chiar zilele astea ma gandeam la asa ceva ...ce frumos .te felicit ptr initiativa. |
|
| Si eu m-am inscris tot cu un copil,Shirel Haideti fetelor dragi Aici ne-am cunoscut,aici ne-am depanat amintiri,aici ne-au crescut copiii.....haideti la actiune,este vremea sa ne mobilizam din nou,sa asteptam cu emotie Craciunul dar sa si daruim la randul nostru,sa oferim cu drag si dragoste,sa transmitem emotii |
|
| Avem pana acum... 1. fdianamaria 2. marivic 3. shirel
Cine mai completeaza lista??? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Imi era dor de actiuni ca aceasta .... particip |
|