Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ana wrote:De ultima moda sunt si aici cu "chestiile" alea la coate,chiar asteptam sconturile sa ma duc sa le iau,imi plac mult iti dai seama. Ca marime sunt bune si lui Giulica,ai vazut?si e de 18 mesi ,e mare scumpa lui mama.Orice imi trimiteai imi placea ca era de la tine,iti multumesc inca odata,o bucurie mare mi-ai facut.Domnul sa-ti rasplateasca inmiit!!
Cu mult drag! Aici marimile sunt cu bucluc,nu se prea potrivesc,hainele sunt fabricate in China si alte tari,iti inchipui ce maruntei sunt asiatici...Tie nu ti-am trimis nimic acum,urmeaza in martie |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nu trebuie sa-mi trimiti nimic.deja te-ai cheltuit mult. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Oare mosul meu de ce nu ajunge? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Sunt deosebite toate cadourile, fetelor! Sa le folositi sanatoase si cu placere! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Hello! Ce liniste-i pe aici... v-ati mutat toate la topicul de cearta al crosetareselor?? N-a mai ajuns niciun Mos?? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Al meu nu ajunge si chiar daca ajunge in final la o luna dupa Craciun nu mai are nici un farmec. |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| t-mihaela wrote:Al meu nu ajunge si chiar daca ajunge in final la o luna dupa Craciun nu mai are nici un farmec. Sigur ca are farmec,,ba o sa fie chiar mai iubyt ,ai sa vezi ce bucurie ptr destinatar.Lasa ca ajunge el, vine de departe si e batranel saracutu,mai incet dar tot ajunge |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| t-mihaela wrote:Al meu nu ajunge si chiar daca ajunge in final la o luna dupa Craciun nu mai are nici un farmec.
Mihaela,o fi incurcat mosul ,saracul,ca-i batran, calendarele si l-o fi citit pe cel de rit vechi.Abia a trecut cracinul ....poate ajunge de revelion,mai e timp.
Acum serios vorbind ,Gabyta are dreptate.Va fi mult mai apreciat mai tarziu.De Craciun toata lumea a avut daruri,dar acum....cine mai primeste? |
|
| Sper sa ajunga toate la destinatie fara prea mari intarzieri!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| As avea o rugaminte,ca sa nu se piarda si aceasta traditie,fetele care au primit cadourile de la mos Craciun sa posteze si câteva poze cu cadourile primite... |
|
| Petronella wrote:As avea o rugaminte,ca sa nu se piarda si aceasta traditie,fetele care au primit cadourile de la mos Craciun sa posteze si câteva poze cu cadourile primite...
Poze sunt,trebuie doar sa dai pagini in urma |
|
| Daca mai e cineva care a primit si nu a pus poze, rugam sa puna macar o pozica mica-mica Eu am emotii, chiar n-a mai ajuns nimic? Dupa socoteala mea ar mai fi vreo 4.. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| 4???cine Buli?eu ma gandeam ca mai putinnnnn |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Cu scuzele de rigoare pentru ca am facut 14 ore pana in Timisoara si am avut nevoie de putin timp de refacere o sa pun si eu pozele cu cadoul de la mos. Ne astepta acasa cuminte pe pat... Nu m-am putut abtine sa nu pozez baxul de absorbante
Pitica mea scumpa si cu cadoul de la mosii Bulibuli si Bibi:
Ne trateaza cu spatele gagica... sa vedeti bufnita nu de alta...
Multumim din suflet draga mea mamica zapacita si sorry pentru intarziere. Pupici |
|
| Sa le poarte/foloseasca sanatoasa micuta!Buli |
|
|