Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Felicitari mosilor harnici si darnici! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Multumim Ana |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Ce ma bucur ca au ajuns Si ma bucur ca si va plac, tare m-am sucit pana am luat ceva sa se potriveasca. Sper ca am nimerit
Un an nou fericit, dragi mosi! |
|
| katy_lumika wrote:Ce ma bucur ca au ajuns Si ma bucur ca si va plac, tare m-am sucit pana am luat ceva sa se potriveasca. Sper ca am nimerit Un an nou fericit, dragi mosi!
Nu-ti face griji,toate sunt binevenite,placute,potrivite |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| La noi sigur ajunge la anul dar il asteptam cu dragggggggggg si cu o prajitura fanta daca se grabeste |
|
| A ajuns si la noi Mosul ,multumim mult Ingeras,o frumoasa supriza,promit ca revin cu poze numai sa le descarc copii au fost foarte incantati,abia astept sa-i imbrac in ce au primit si sigur voi pune si poze.
multumim inca odata |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ce cadouri frumoase! Felicitari,Mosilor! |
|
|
Ce ma bucur!!!!! Abia astept sa vad poze!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Abia astept s avad cadourile! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Felicitari dragi mosi pentru cadourile facute copiilor cuminti! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Oare mosul meu pe unde s-o fi ratacit...intru in panica deja |
|
| Multumim Ingeras inca odata,te-ai deranjat pentru toti 4 ,esti o scumpa. .O sa-i imbrac intr-o zi pe toti 3 si voi pune pozica.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Super! Felicitari Mos Ingeras Sa le poarte sanatosi,Ana! |
|
| Ce ma bucur ca iti plac lucrusoarele Ana!Sper ca se potrivesc marimile,abia astept sa-i vad imbracati cu ploverele (de ultima moda in Irlanda).Initial luasem camasute in carouri dar le-am schimbat,ma gandeam poate nu-ti plac Dragalasei i se potriveste hanoracul Sa le poarte cu drag,cu drag le-am daruit
marivic,multumesc |
|
| ingerash wrote:Ce ma bucur ca iti plac lucrusoarele Ana!Sper ca se potrivesc marimile,abia astept sa-i vad imbracati cu ploverele (de ultima moda in Irlanda).Initial luasem camasute in carouri dar le-am schimbat,ma gandeam poate nu-ti plac Dragalasei i se potriveste hanoracul Sa le poarte cu drag,cu drag le-am daruit De ultima moda sunt si aici cu "chestiile" alea la coate,chiar asteptam sconturile sa ma duc sa le iau,imi plac mult iti dai seama. Ca marime sunt bune si lui Giulica,ai vazut?si e de 18 mesi ,e mare scumpa lui mama.Orice imi trimiteai imi placea ca era de la tine,iti multumesc inca odata,o bucurie mare mi-ai facut.Domnul sa-ti rasplateasca inmiit!! |
|
|