Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oare al nostru nu a ajuns?????? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Al meu cred ca ajunge la craciunul celalalt |
|
| Fetelor da cum puteti voi sa vedeti pe internet unde se afla pachetul?
help me,poate asa vad si eu pe unde este al meu.
EDIT:am reusit sa vad pe unde este,adica mai are putin,off drumul asta,mosul asta trebuie schimbat pe unul tinerellllll ca intradevar a imbatranit |
|
| Ana...mai,mai....mosul tau cam cu ghinion, era sa se duca cu roatele in sus taman in fata usii ca-mi picura strasinasi s-a facut un ghetzalau de toata frumusetea Acu 5 minute a venit ca daca stia de patinoarul de la usa mea nu mai venea sigur So ,noi vorbim, ne lamentam si mosii isi vad de treaba . Multumesc din suflet e un cadou neasteptat de frumos ador firele alea abia astept sa le incing pe andrele.Acum ai mei dorm ca e dimineata ,revin cu poze cum se cuvine la purtatori Multumesc frumos mosule inca o data . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Maiiii,dar tari mai sunteti? Ce m-ati distrat! A facut cale lunga Ana,de aceea a juns asa greu,..... |
|
| a pai mie ce-mi arata pe net ca mai are o zi??????
ei important ca a ajuns si am bucur multttttttttttttttttt
chiar daca nu am scris pentru cine si cum e iti dai tu seama,sau iti spun dupa ce pui poze. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Cum il urmariti pe net:018: ca-mi prind urechile in astfel de stiri |
|
| Revin cu poze,Diana a confiscat esarfa ,astia mici s-au inteles care ce sa ia nu s-a lasat cu batalii ca Arti a vrut snow men,ul si Daria soricelul .Eu mi-am bagat repede ghemele la dos sa nu le vada necunoscatorii sa inceapa iar "yarn again!!! Cutiile de cioco deja au disparut subit...in burta cuiva anume dar puzzelurile sunt tare faine ,au model ajutator . Multumesc inca o data ,ne place foarte mult ce am primit,e prea mult inca Poze cum am promis
Diana cu niste ochelari 3D ca noi asa defilam seara la tv ca orbii Daria si Ari au iesit afara cu minunile pe cap
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Ana,frumoase daruri! Mihaela ,sa le folositi cu drag! |
|
| Ma bucur ca v-au placut,esarfa nu am facut-o eu,am cumparat-o de la o italinca care lucreaza asa ceva dar si inimioara tot de la ea,aia ai uitat sa o pozeziera pentru tine ,ma bucur mult si va doresc un an plin de binecuvantari. scrisorica a fost ceva rapid,nu am avut timp sa ma intind la prea multe plus ca nu ma pricep atat de mult. |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Mosul nostru nu a ajuns? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari, fetelor!! Foarte frumos! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| katy_lumika wrote:Mosul nostru nu a ajuns?
Ba da!Acum vreo ora!!!!! Copii super incantati,eu foarte surprinsa nu ma asteptam la lucrurile pentru mine,sincer nu ma asteptam iar Vasi nu stie ca a venit "mosu"afla el cand vine de la servici. Madalina exerseaza de zori si asculta muzica,aaaaa si se alinta cu bluza....Ionut e in elementul lui,face ceea ce-i place,monteaza...ai nimerit la fix,ii place stiinta,ingineria,constructiil,electronica....David trage de ei,i-ar place tare mult "sa guste"din jocul Madalinei Cutia o pastrez :018: ingerash attached the following image(s):
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mosu`nostru a ajuns???? |
|
| Ce superb cadou Ingerash sa le purtati cu drag.
Bravo Katy |
|
|