Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ho ,ho ,ho a ajuns mosul si la noi. multumim mos Gabita ai fost un mos darnic , cadourile sunt f frumoase , ne-au placut mult, edy e f incantat de masina de pompieri. o sa revin cu poze mai tarziu, ca sunt pe tel la sergiu. de fapt eu am gasit totul despachetat cand am venit acasa ca al meu sot nu a mai avut rabdare si i-am dat voie sa il desfaca cu conditia sa faca poze. acum astept sa imi dea pozele.
asa s-a bucurat edy de cadourile primite. pozele spun tot. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ce fericit e frumosul |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Am reusit in sfarsit sa scot pachetul de la posta astazi. Vreau sa ii multumim mosului nostru Adina si fetitei ei pentru cadourile facute fetitei noastre! A fost foarte fericita cand am deschis cutia si am lasat-o pe ea sa descopere cadoul. Daca cumva a-ti ajuns in tara, mi-ar face mare placere sa va cunosc!Multumim inca o data mosului nostru darnic si bun si dorim sa il rasplatim cu mii de pupici!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Frumoase cadouri si sa le stapaniti sanatosi |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce cadouri minunate !Felicitari Mosilor generosi! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Foarte frumoase cadourile, sa le stapanti cu placere. Felicitari Mosilor generosi.
|
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Felicitari ,,mosilor ,, au fost bucurii frumoase ! sa traiti sa fiti sanatoase si sa mai vina mosul ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si noi il asteptam cu mare drag
Maine ar trebui sa ajunga si al nostru. |
|
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Vai ce capsunica frumoasa! Mosul de la noi a fost modest dar a venit din inima... |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| sweet angel wrote: ho ,ho ,ho a ajuns mosul si la noi. multumim mos Gabita ai fost un mos darnic , cadourile sunt f frumoase , ne-au placut mult, edy e f incantat de masina de pompieri. o sa revin cu poze mai tarziu, ca sunt pe tel la sergiu. de fapt eu am gasit totul despachetat cand am venit acasa ca al meu sot nu a mai avut rabdare si i-am dat voie sa il desfaca cu conditia sa faca poze. acum astept sa imi dea pozele. asa s-a bucurat edy de cadourile primite. pozele spun tot. Ma bucur din suflet ca a ajuns Mosul de la noi,,,eram ingrijorata ca ma uitasem pe calculator si imi arata ca ajunsese de joia trecuta la voi in localitate , dar banuiesc ca o fi fost inchis cu sarbatorile oficiul postal. Important este ca a ajuns cu bine si sunt tare bucuroasa ca Edy este incantat de masinuta in special.Vad ca ai vin ai hainutele si ai sta taaaaaaaare bine cu ele,,,este superb in poze asa cum deschide el pachetelele ,va trimitem multi pupici la toata familia si va dorim Sarbatori fericite in continuare ,,acuma stau si eu linistita,,(ca eram tare ingrijorata ca nu mai ajungea mosul la voi ) |
|
| Petronella wrote:Am reusit in sfarsit sa scot pachetul de la posta astazi. Vreau sa ii multumim mosului nostru Adina si fetitei ei pentru cadourile facute fetitei noastre! A fost foarte fericita cand am deschis cutia si am lasat-o pe ea sa descopere cadoul. Daca cumva a-ti ajuns in tara, mi-ar face mare placere sa va cunosc!Multumim inca o data mosului nostru darnic si bun si dorim sa il rasplatim cu mii de pupici! Vai ce capsunica frumoasa si dulce aveti voi aici mai mami si cu cadouri frumoase de la mosu,felicitari Adina ! Sa le stapaniti sanatoase!!! |
|
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Da,are mama o capsunica frumoasa datorita mosului nostru! Va multumim mult pentru aprecieri! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Foarte frumoase cadouri si mosii super generosii!! Frumoasa actiune si jos palaria organizatoriilor!!! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| Gabyta, si noi va uram un an nou fericit. Si va pupam cu drag. Ieri dimineata am sunat la posta si nu raspundea nimeni, apoi am pus nr pachetului si scria ca e in drum spre destinatar. Pe la ora 9 l-a adus curierul acasa. Pe mine m-au sunat ai mei sa imi spuna ca a ajuns pachetul, eram asa nerabdatoare sa vin acasa sa vad ce a adus mosul. Mosul stie ca am fost cuminte mi-a adus si mie o esarfa superba, multumesc mosule (este crosetata de tine?) Si pt tati era ciocolata suschard cu mandorle, preferata lui. |
|
| sweet angel wrote:Gabyta, si noi va uram un an nou fericit. Si va pupam cu drag. Ieri dimineata am sunat la posta si nu raspundea nimeni, apoi am pus nr pachetului si scria ca e in drum spre destinatar. Pe la ora 9 l-a adus curierul acasa. Pe mine m-au sunat ai mei sa imi spuna ca a ajuns pachetul, eram asa nerabdatoare sa vin acasa sa vad ce a adus mosul. Mosul stie ca am fost cuminte mi-a adus si mie o esarfa superba, multumesc mosule (este crosetata de tine?) Si pt tati era ciocolata suschard cu mandorle, preferata lui. Da sweet angelmosul stie ca ati fost cuminti cu totii de aia a venit la fiecare cu putin ,,bine Edy a fost cel mai cuminte asta se stie Asa este esarfa este tricotata de mine ,o sa iti scriu pe privat cum trebuie procedat daca o speli va pupic pe toti si va doresc An nou fericit inca de pe acum . |
|
|