MOS CRACIUN 2012
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sweet angel
Scris: Thursday, December 27, 2012 2:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
yes hainoroc dance ho ,ho ,ho a ajuns mosul si la noi.
multumim mos Gabita ai fost un mos darnicpupici , cadourile sunt f frumoase , ne-au placut mult, edy e f incantat de masina de pompieri.
o sa revin cu poze mai tarziu, ca sunt pe tel la sergiu. de fapt eu am gasit totul despachetat cand am venit acasa ca al meu sot nu a mai avut rabdare si i-am dat voie sa il desfaca cu conditia sa faca poze. acum astept sa imi dea pozele.

asa s-a bucurat edy de cadourile primite. pozele spun tot.ras
ingerash
Scris: Thursday, December 27, 2012 6:27 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ce fericit e frumosul hearts coeur coeur coeur
Petronella
Scris: Thursday, December 27, 2012 6:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Am reusit in sfarsit sa scot pachetul de la posta astazi. yes
Vreau sa ii multumim mosului nostru Adina si fetitei ei pentru cadourile facute fetitei noastre! A fost foarte fericita cand am deschis cutia si am lasat-o pe ea sa descopere cadoul.coeur
Daca cumva a-ti ajuns in tara, mi-ar face mare placere sa va cunosc!Multumim inca o data mosului nostru darnic si bun si dorim sa il rasplatim cu mii de pupici! computerlove

marivic
Scris: Thursday, December 27, 2012 6:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Frumoase cadouri si sa le stapaniti sanatosicool cool
oanamaria
Scris: Thursday, December 27, 2012 7:08 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce cadouri minunate !Felicitari Mosilor generosi!
Mami_de_gemeni
Scris: Thursday, December 27, 2012 7:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Foarte frumoase cadourile, sa le stapanti cu placere. Felicitari Mosilor generosi.newclap newclap newclap
endy
Scris: Thursday, December 27, 2012 8:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Felicitari ,,mosilor ,, au fost bucurii frumoase ! sa traiti sa fiti sanatoase si sa mai vina mosul !computerlove
Ana
Scris: Thursday, December 27, 2012 9:05 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Si noi il asteptam cu mare dragdance dance dance dance

Maine ar trebui sa ajunga si al nostru.topai
Adina
Scris: Thursday, December 27, 2012 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2012
Vai ce capsunica frumoasa!love pupici Mosul de la noi a fost modest dar a venit din inima... sorry
gabyta
Scris: Thursday, December 27, 2012 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
sweet angel wrote:
yes hainoroc dance ho ,ho ,ho a ajuns mosul si la noi.
multumim mos Gabita ai fost un mos darnicpupici , cadourile sunt f frumoase , ne-au placut mult, edy e f incantat de masina de pompieri.
o sa revin cu poze mai tarziu, ca sunt pe tel la sergiu. de fapt eu am gasit totul despachetat cand am venit acasa ca al meu sot nu a mai avut rabdare si i-am dat voie sa il desfaca cu conditia sa faca poze. acum astept sa imi dea pozele.
asa s-a bucurat edy de cadourile primite. pozele spun tot.ras

Ma bucur din suflet ca a ajuns Mosul de la noi,,,eram ingrijorata ca ma uitasem pe calculator si imi arata ca ajunsese de joia trecuta la voi in localitate , dar banuiesc ca o fi fost inchis cu sarbatorile oficiul postal.
Important este ca a ajuns cu bine si sunt tare bucuroasa ca Edy este incantat de masinuta in special.Vad ca ai vin ai hainutele si ai sta taaaaaaaare bine cu ele,,,este superb in poze pupici pupici pupici pupici asa cum deschide el pachetelele ,va trimitem multi pupici la toata familia pupici pupici si va dorim Sarbatori fericite in continuare ,,acuma stau si eu linistita,,(ca eram tare ingrijorata ca nu mai ajungea mosul la voiras )
pupici computerlove iloveyou
gabyta
Scris: Thursday, December 27, 2012 11:33 PM
Nivel

Petronella wrote:
Am reusit in sfarsit sa scot pachetul de la posta astazi. yes
Vreau sa ii multumim mosului nostru Adina si fetitei ei pentru cadourile facute fetitei noastre! A fost foarte fericita cand am deschis cutia si am lasat-o pe ea sa descopere cadoul.coeur
Daca cumva a-ti ajuns in tara, mi-ar face mare placere sa va cunosc!Multumim inca o data mosului nostru darnic si bun si dorim sa il rasplatim cu mii de pupici! computerlove

Vai ce capsunica frumoasa si dulce aveti voi aici mai mamipupici pupici si cu cadouri frumoase de la mosu,felicitari Adina !
Sa le stapaniti sanatoase!!!pupici pupici computerlove newclap newclap
Petronella
Scris: Friday, December 28, 2012 9:37 AM
Nivel

Inregistrat: 12/14/2010
Da,are mama o capsunica frumoasa datorita mosului nostru! Va multumim mult pentru aprecieri! iloveyou
shirel
Scris: Friday, December 28, 2012 2:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Foarte frumoase cadouri si mosii super generosii!!newclap newclap newclap Frumoasa actiune si jos palaria organizatoriilor!!!newclap newclap newclap
sweet angel
Scris: Friday, December 28, 2012 11:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
Gabyta, si noi va uram un an nou fericit. Si va pupam cu drag.
Ieri dimineata am sunat la posta si nu raspundea nimeni, apoi am pus nr pachetului si scria ca e in drum spre destinatar. Pe la ora 9 l-a adus curierul acasa. Pe mine m-au sunat ai mei sa imi spuna ca a ajuns pachetul, eram asa nerabdatoare sa vin acasa sa vad ce a adus mosul. Mosul stie ca am fost cuminte mi-a adus si mie o esarfa superba, multumesc mosule (este crosetata de tine?)
Si pt tati era ciocolata suschard cu mandorle, preferata lui.
gabyta
Scris: Saturday, December 29, 2012 8:27 PM
Nivel

sweet angel wrote:
Gabyta, si noi va uram un an nou fericit. Si va pupam cu drag.
Ieri dimineata am sunat la posta si nu raspundea nimeni, apoi am pus nr pachetului si scria ca e in drum spre destinatar. Pe la ora 9 l-a adus curierul acasa. Pe mine m-au sunat ai mei sa imi spuna ca a ajuns pachetul, eram asa nerabdatoare sa vin acasa sa vad ce a adus mosul. Mosul stie ca am fost cuminte mi-a adus si mie o esarfa superba, multumesc mosule (este crosetata de tine?)
Si pt tati era ciocolata suschard cu mandorle, preferata lui.

Da sweet angelmosul stie ca ati fost cuminti cu totii de aia a venit la fiecare cu putin ,,bine Edy a fost cel mai cuminteras sic asta se stie pupici
Asa este esarfa este tricotata de mine ,o sa iti scriu pe privat cum trebuie procedat daca o spelihearts
va pupic pe toti si va doresc An nou fericit inca de pe acum .pupici computerlove iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.