Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| verusca wrote:in sfarsit...Doamne, ce emotii am avut...in primul rand am avut probleme la depunerea pachetului ca nu voia sa incaseze, deci toata lumea trimitea pachet sa fie platit la destinatie,a trebuit sa stau la urma de tot ca sa il lamuresc pe sofer ca este vorba de un cadou si nu mi se pare normal ca destinatarul sa-si plateasca cadoul...in fine, s-a rezolvat......apoi am complotat cu Bulibuli sa scrie ea toate detaliile primirii coletului pe PM ca sa fie surpriza si m-am lasat pe mana ei si azi am intrat in panica crezand ca, poate, a uitat sa anunte, am stat cu ochii pe topicul asta, am intrat, am iesit, am revenit, am plans chiar crezand ca am facut o boacana dar, gata, m-am linistit si imi pare tare bine ca a ajuns si ca va bucurati de ele, nici n-a fost mare lucru dar a fost din inima...............Craciun fericit Offfff draga mea draga ,am afost anuntata si am mers la timp doar ca s-a nimerit ca apoi la noi era ora mesei ca sutem cu o ora in urma fata de Romania,,apoi atrebuit sa il doftoresc pe Alex se scarpina saracutul pe tot corpul de la varicela lui,,si nu putea sa adoarma,apoi pana a scris Lucya scrisorica a durat destul de mult ,,daca ai fi vazuto, vorbea cu voce tare si scria ca sa se auda ea ca sa poata scrie in Romaneste. Si uite asa timpul zboara,,,binenteles ca noi nu ne-am asezat nici la masa pana nu am deschis pachetul,,probat bomboanele de pom din Romania ,montat jucariile lui Alex,,Lucy A INCEPUT SA CITEASCA,,,si uite asa in loc sa ne asezam la masa la 2:30 ora noasrtra ne-am pus la 3 si ceva ,dar cu multa voie buna si cu jucariile binenteles Multumim Mosule drag ptr aceasta bucurie !!!! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Verusca ce dar minunat Gabyta,sa va bucurati cu drag de cadou si multa sanatate flacaului!Ce fericire pe ei |
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| multumesc, ma simt atat de bine in piele de Mos |
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| Daaaa, am uitat sa spun ca m-a uns la inima scrisorica lui Lucia, curata ca sufletelul ei, sa fii sanatoasa printesa mica si sa ai grija de fratior sa se faca bine si sa va bucurati de jucarii, de sarbatori, de familie... |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| ce frumos
nu a mai primit nimeni????????? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Frumoase cadouri au primit copii! sa va bucurati de ele! Eu am trecut astazi la posta si este închisa .. Poate mâine e deschisa. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Rabdare, o sa ajunga el. |