MOS CRACIUN 2012
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Thursday, December 20, 2012 8:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sa va bucurati de toate darurile primite,......newclap newclap newclap cool cool
Katrina
Scris: Thursday, December 20, 2012 8:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Ana wrote:
Katrina ce frumusel e Emilove

pupici computerlove
sweet angel
Scris: Friday, December 21, 2012 7:24 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
Buli ma bucur ca v-au placut cadourile mosului. Au fost trimise cu drag. Sunt f bucuroasa ca au ajuns inainte de craciun.
Pe bibi il pupam si noi dulce, dulce. Sa folositi sanatosi darurile primite.
Pe bibi il vedem si noi cu caciulita de mos craciun?

Asteptam si noi cuminti si nerabdatori pachetul nostru, de unde o veni el.
Fluturas
Scris: Friday, December 21, 2012 9:33 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
marivic wrote:
Sa va bucurati de toate darurile primite,......newclap newclap newclap cool cool

idem va doresc la toate fetele
Anelise
Scris: Saturday, December 22, 2012 10:54 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Sa va bucurati de toate darurile primite! pupici Sunt toate foarte frumoase si stiu ca toate fetele pun suflet! coeur Sarbatori Fericite! santa
marivic
Scris: Saturday, December 22, 2012 11:16 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumim,Lizuc,....pupici pupici pupici computerlove Sarbatori fericite si voua!computerlove computerlove computerlove
gabyta
Scris: Saturday, December 22, 2012 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Sper din suflet sa ajunga si Mosul de la noi pana la Craciun ,l-am pus prioritar si astia de la posta mi-au zis ca in 3 ,4 zile cel mult ajunge ,, si vad ca nimic incaplans ,,,macar pe luni sa ajunga ,,ce super ar fi newclap newclap
Drum bun la toti mosi care inca sunt pe drum pupici sunt asteptati cu mult dragcoeur coeur coeur newclap newclap computerlove
ingerash
Scris: Saturday, December 22, 2012 11:47 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mosu nostru ajunge dupa anul nou....sper sa placa copilasilor si sa se potriveasca angel coeur
Petronella
Scris: Saturday, December 22, 2012 11:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Katrina wrote:

Petronella,multumim mult!pupici computerlove
Ii vin foarte bine hainutele lui Emi.
O sa pun si o poza sa vezi.

Ma bucur ca am nimerit masura,defapt fratele meu de 12 ani ma ajutat la cumparaturi si tot el mi-a dat idee ce sa cumpar ca eu eram in pana de idei.. Emi este un baiatel tare dragalas,ii trimitem pupici si ne pare bine sa il cunoastem! pupici
Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si multa sanatate!
Ana
Scris: Saturday, December 22, 2012 11:57 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Nu a mai ajuns la nimeni mosul?majoreta
ingerash
Scris: Saturday, December 22, 2012 12:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Inca nu a sosit la noi,copii stiu de acest lucru si zilnic verifica daa a venit masina postei pe strada la noi angel dragi de ei hearts hearts
Katrina
Scris: Saturday, December 22, 2012 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
Petronella wrote:

Ma bucur ca am nimerit masura,defapt fratele meu de 12 ani ma ajutat la cumparaturi si tot el mi-a dat idee ce sa cumpar ca eu eram in pana de idei.. Emi este un baiatel tare dragalas,ii trimitem pupici si ne pare bine sa il cunoastem! pupici
Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si multa sanatate!

pupici computerlove

Multumim si fratiorului si ii trimitem si noi cu dragpupici computerlove

Sarbatori fericite si voie buna!
katy_lumika
Scris: Saturday, December 22, 2012 2:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Si mosul nostru a plecat ieri, sper ca treaba asta cu prioritatea sa il grabeasca.
Sa va bucurati de toate cadourile primite si sa aveti un Craciun linistitcomputerlove
gabyta
Scris: Sunday, December 23, 2012 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
Ana wrote:
Nu a mai ajuns la nimeni mosul?majoreta

yes La nooooooooooooi , la noooooooooooooooooooi !!!! yes yes
Draga tanti Veronica,multumesc ca sunteti asa de buna si ia spus la Mosul Craciun din Romania unde trebuie sa vina .
Ma bucur foarte mult ca mamai are prietene in Romania si asa Mosul nu o sa uite unde locuim.Bine ca mai o am si pe bunicii mei si pe verisori si pe o bunica tare batrana si pe care ai iubesc mult,dar va iubesc si pe dumneavoastra si imi place foarte mult de toti din casa dumneavoastra ,sunteti toti frumosi si va trimit pupici de la mine si Alex si el este foarte bucuros ca si mine ca Mosul nu a uitat ca am fost cuminti si a adus multe daruri de cadouri.
Pupici pupici pupici a,,, am uitat sa scris ca Alex a mers la culcare cu avionul nu se mai desparte de el .Ce frumoase sunt bomboanele de pom de Craciun in Romania,aicea nu avem asa frumoase .
Si inca ceva mie imi place foarte mult carticelele trimise dar si mai mult cel cusut cu Merry Cristmas pentru ca eu acuma invat sa cos si e tare frumos.Credeti ca daca pun si ciorapelul de la Romania o sa il recunoasca Mos Craciun de aici? si noi avem unul si am sa ai pun pe amandoi ptr cand vine mosul.aCUMA GATA NU MAI SCRIU CA ZICE MAMI CA SCRIU MULT.
Feliz Navidad !! si multi pupici de la mine Alex si mami.pupici

aAceasta este o scrisorica scrisa de Lucy ptr verusca, mosul nostru drag din acest ancomputerlove computerlove pupici pupici careia ai multumim din suflet ptr toate darurile de care ne-am bucurat si noi astia mari ca si copii stand pe jos si defacand pachetul,,ce emotii !!!!newclap newclap newclap newclap Sunt primite toate cu mult drag si n multa caldura in sufletele noastre,,acesta este spiritul Craciunului,,sa vezi bucuria imensa de pe fata copilasilor (si nu numai) la deschiderea pachetului.Multumim mosule drag ,te pupam si te iubim pupici computerlove iloveyou
Sarbatosi Fericite si binecuvantate si voua draga mea pupici si la toata lumea !!!!

PS scuzati scrisul lui Lucy ( dar mi-a spus ca trebuie sa las asa scris de ea,,deci nu am voie sa corectezras ,,,cu cititul in Rom se descurca mai bine ,,la scris inca e putinel greut ptr ea anumite cuvinte)

gabyta attached the following image(s):
dscn7719.jpgdscn7732.jpgdscn7720.jpgdscn7721.jpgdscn7722.jpgdscn7724.jpgdscn7725.jpgdscn7726.jpgdscn7727.jpgdscn7728.jpgdscn7729.jpgdscn7734.jpg

verusca
Scris: Sunday, December 23, 2012 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2010
in sfarsit...Doamne, ce emotii am avut...in primul rand am avut probleme la depunerea pachetului ca nu voia sa incaseze, deci toata lumea trimitea pachet sa fie platit la destinatie,a trebuit sa stau la urma de tot ca sa il lamuresc pe sofer ca este vorba de un cadou si nu mi se pare normal ca destinatarul sa-si plateasca cadoul...in fine, s-a rezolvat......apoi am complotat cu Bulibuli sa scrie ea toate detaliile primirii coletului pe PM ca sa fie surpriza si m-am lasat pe mana ei si azi am intrat in panica crezand ca, poate, a uitat sa anunte, am stat cu ochii pe topicul asta, am intrat, am iesit, am revenit, am plans chiar crezand ca am facut o boacana dar, gata, m-am linistit si imi pare tare bine ca a ajuns si ca va bucurati de ele, nici n-a fost mare lucru dar a fost din inima...............Craciun fericit
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.