MOS CRACIUN 2012
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Thursday, December 20, 2012 8:58 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce cadouri frumoase !Sa va bucurati de ele !
kali
Scris: Thursday, December 20, 2012 9:21 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Foarte frumos, felicitari!!newclap
Astept si continuarea, cu maxim interes! dance
bulibuli
Scris: Thursday, December 20, 2012 12:56 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Adina wrote:
Pana va lamuriti eu va doresc pofta mare la bunatati si piticul sa poarte cu placere darul de la mos! pupici

Adina, tu ai mai desfacut pachetul de la Mos??? Ca sunt curioasa daca v-a placut :)
LilianaD
Scris: Thursday, December 20, 2012 1:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
kali wrote:
Foarte frumos, felicitari!!newclap
Astept si continuarea, cu maxim interes! dance

Si eu...citesc si ma bucur alaturi de voi, coeur la topicul asta se simte spiritul Craciunului.computerlove
bulibuli
Scris: Thursday, December 20, 2012 1:56 PM

Ho, ho, ho!!! A ajuns si la noi cadoul Mosului!! yes Totul frumos impachetat si cu grija (iar imi amintesc de coletul meu si rad de una singura:))).. se vede ca Mosul a pus mult suflet si a trimis totul cu mare drag!!! As fi vrut sa le las asa, frumos impachetate, sa le pun sub brad... dar eram prea nerabdatori sa vedem ce am primit, plus ca trebuia sa fac poze sa va arat si voua, nu??? Imediat descarc pozele si le postez!! ras

Tataaaam!! Mosul a fost mult, mult prea darnic si prea bun, il pupam dulce-dulce!!

Multumim din suflet, Lia (sweet angel) pentru cadourile minunate. Bibi va imbratiseaza si va pupa de nu va vedeti!!! yes computerlove computerlove
Adina
Scris: Thursday, December 20, 2012 2:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Draga mea n-am apucat sa fac nimic in afara de tratat febre si alergat cu 4-5 feluri de mancare dupa maimuta asta mica. Cred ca o iau pe camp imediat! De ieri avem si diareebanghead Sorry de off topic dar nu mai pot!
bulibuli
Scris: Thursday, December 20, 2012 2:20 PM

Adina wrote:
Draga mea n-am apucat sa fac nimic in afara de tratat febre si alergat cu 4-5 feluri de mancare dupa maimuta asta mica. Cred ca o iau pe camp imediat! De ieri avem si diareebanghead Sorry de off topic dar nu mai pot!

Of, of of!! N-am stiut ca aveti probleme!! Ce-ati patit??? Cum de v-ati procopsit cu febra si diaree acum in prag de Sarbatori???

Pupici si multa sanatate micutei! pupici Sa va faceti bine, da??? Si tu, mami sa n-o iei pe camp, da??? rezista acolo pe baricade ca tu esti toata baza! pupici
gabyta
Scris: Thursday, December 20, 2012 3:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Buli ce mos darnic a venit si la voi se vede ca Bibi a fost super cuminte ,,,sa le folositi sanatosi.
newclap newclap newclap mosule !!!pupici computerlove
Petronella
Scris: Thursday, December 20, 2012 3:35 PM
Nivel

Inregistrat: 12/14/2010
Katrina eu sunt mosul vostru si îmi cer scuze ca nu am lasat nici un indiciu dar am uitat sa pun felicitarea in el si mi-am adus aminte când îl sigilase deja. alcool
Am vrut ca aceste cadouri sa le impachetez frumos ,dar crede-ma ca nu am mai avut timp..
Sper sa fi nimerit masura corecta lui Emi si sa ii placa cadoul nostru! La noi înca nu a ajuns mosul, dar îl a?teptam cuminti. angel felicitari tuturor mosilor !!!
ingerash
Scris: Thursday, December 20, 2012 3:36 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ce cadouri superbelove coeur
oanamaria
Scris: Thursday, December 20, 2012 4:45 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Super cadouri !newclap
t-mihaela
Scris: Thursday, December 20, 2012 4:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Frumoase cadouri, si generoase. Eu cam intru in panica ,nu mai stiu exact ce am pus si sa nu ies cumva de rusinica sorry1 ...Mari, cred ca ti-am luat locul, acum eu imi frang degetele hohot
Katrina
Scris: Thursday, December 20, 2012 6:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Petronella wrote:
Katrina eu sunt mosul vostru si îmi cer scuze ca nu am lasat nici un indiciu dar am uitat sa pun felicitarea in el si mi-am adus aminte când îl sigilase deja. alcool
Am vrut ca aceste cadouri sa le impachetez frumos ,dar crede-ma ca nu am mai avut timp..
Sper sa fi nimerit masura corecta lui Emi si sa ii placa cadoul nostru! La noi înca nu a ajuns mosul, dar îl a?teptam cuminti. angel felicitari tuturor mosilor !!!

Petronella,multumim mult!pupici computerlove
Ii vin foarte bine hainutele lui Emi.
O sa pun si o poza sa vezi.

Katrina attached the following image(s):
p1000249.jpg

Adina
Scris: Thursday, December 20, 2012 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2012
bulibuli wrote:

Of, of of!! N-am stiut ca aveti probleme!! Ce-ati patit??? Cum de v-ati procopsit cu febra si diaree acum in prag de Sarbatori???

Pupici si multa sanatate micutei! pupici Sa va faceti bine, da??? Si tu, mami sa n-o iei pe camp, da??? rezista acolo pe baricade ca tu esti toata baza! pupici

DINTI!!!banghead 3 la numar si toti sus... acum inainte sa o pun la nani am observat ca 2 dintre ei au reusit sa sparga gingia... mai avem unul...
Ce ma bucur ca va bucurati de cadouri fetelor! Oare mosu' trimis de mine cand ajunge? O fi uitat drumul de batran si senil ce e?
Ana
Scris: Thursday, December 20, 2012 7:16 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Buli ce cadou frumos,vrem sa vedem poze cu Bibi imbracatras sa le poarte cu drag iubitu" de el!computerlove

Katrina ce frumusel e Emilove

Offf mai fetelor ma uit ca aproape toate dintre voi a-ti impachetat cu hartie de cadou eu le-am pus asa in punga fara sa scriu pt cine e cu toate ca ma gandesc ca o sa-si dea seama ce si pt cine este....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.