MOS CRACIUN 2011
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Sunday, February 5, 2012 10:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
ioana0023 wrote:
nu se face si ptr 8 martie?

Iubita stai ca inca nu am terminat cu Craciunul la noi sunt probleme s-au gasit bombe in pachetul spre Israel! hohot hohot
serarg
Scris: Sunday, February 5, 2012 10:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2010
ioana!frumoasa alegere!
petronela!ce baiat mare ai!si felicitari pentru bebel!
shireluta!cum adica,nici acum nu a ajuns?!
ioana0023
Scris: Monday, February 6, 2012 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
shirel wrote:

Iubita stai ca inca nu am terminat cu Craciunul la noi sunt probleme s-au gasit bombe in pachetul spre Israel! hohot hohot

nu a ajuns nici acum :O :O
poate vine la craciunul urmator hohot
georgyana
Scris: Monday, February 6, 2012 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Ajunge indata cu siguranta ras au fost troienele mai mari atata tot computerlove
Ana
Scris: Monday, February 6, 2012 10:00 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ajunge,ajunge cat de curandras ,in nici un caz la Craciunul urmatorsorry
katy_lumika
Scris: Monday, February 6, 2012 10:20 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Eu am ramas datoare cu pozici, insa trebuie sa-l sun pe tata sa imi spuna numele expeditorului. Oricum,atat eu cat si fetele, deja am purtat ce am primit si ne vine minunatcomputerlove
shirel
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:15 PM
Nivel

Ieri a ajuns si la noi mos Craciun! yes yes yes Anabellaaaaa iubita multumim mult de tot !fetelor ce nu am primit.... de toateee!
Dar las pozele sa vorbeasca!Multumesc mult ,ne-ai facut o mare bucurie ,copii au tipat toata ziua Mos Craciun,mos craciun1 hohot hohot sic

-Eden desface pachetul!

-Anabella vreau acuma si idei ce sa fac din frumosul fir si pentru cine? ras sic

-o frumoasa rochita ..imi este foarte mare dar astept sa fiu cu burtica sic ras ca atunci o port sigur!

-si celelalte cadouri

-cu papusa care-i este draga ,si binenteles deja a fost coafata aranjata si cu bigudiuri ras

-Shiraz si ea super fericita cu pamblicile ei nu mai inceta sa zambeasca sic

img

Anabella multumim mult pentru frumosul cadou si te pupacim cu toti cu drag !

marivic
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Mosul acesta,saracul a fost tare inzapezit,.....S-a inzapezit in troienele acestea cat muntii,dar tot e bine cand totul se termina cu bine.Nu?
Felicitari Anabella si sa se bucure piticii de cadouri ,Shirel,....chiar daca a ajuns mai tarziu.computerlove computerlove Totul este foarte frumos!newclap newclap newclap
serarg
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
uite pentru cine facea ana bentite cu floricele,eiiii mamica printilor se gandeste la printese....frumos
felicitari !newclap
ps:ce mare s-a facut shirazhearts
miriam
Scris: Wednesday, February 15, 2012 9:44 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
In sfarsit, Shirel sa va bucurati de cadouri!
Felicitari Anabella!
shirel
Scris: Wednesday, February 15, 2012 10:05 PM
Nivel

Multumesc fetelor ,am primit chiar un cadou minunat de la un mos pe care-l iubim tare! pupici pupici
shirel
Scris: Wednesday, February 15, 2012 10:06 PM
Nivel

serarg wrote:
uite pentru cine facea ana bentite cu floricele,eiiii mamica printilor se gandeste la printese....frumos
felicitari !newclap
ps:ce mare s-a facut shirazhearts

hohot hohot
Da,iubita Shiraz este mare nu stiu parca creste si se educa singura ! hohot pupici pupici
georgyana
Scris: Thursday, February 16, 2012 6:51 AM
Nivel

Inregistrat: 12/9/2009
Sa va bucurati de cadouri toate sunt frumoase computerlove
Ana bv pt asa cadouricomputerlove
Ana
Scris: Thursday, February 16, 2012 8:39 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Shirel ma bucur tare mult ca in sfarsit au ajuns cadourile si ma bucur ca si copii sunt incantati.
Asa sa incep,pai daca rochita iti este mare inseamna ca esti slaba rau,dar ma bucura asta,astept sa te vad cu burtica si imbracat cu ea,eu ti-am trimis-o cu mare drag,am si eu ca tineras ras

Firele sa faci ceva frumos pentru tine,ai observat ca sunt subtiri ca stiu ca acolo e cald mai tot timpul si ma gandeam sa-ti faci un sal,ca am vazut ca porti,daca nu vezi tu,iti mai dam si idei daca vrei.

eu ma bucur ca au ajuns si ca sunteti multumiti de ele,sper ca o sa foloseasca Shiraz babetica nu?ce bine ii sta cu bentitelelove
shirel
Scris: Thursday, February 16, 2012 8:46 AM
Nivel

Ana wrote:
Shirel ma bucur tare mult ca in sfarsit au ajuns cadourile si ma bucur ca si copii sunt incantati.
Asa sa incep,pai daca rochita iti este mare inseamna ca esti slaba rau,dar ma bucura asta,astept sa te vad cu burtica si imbracat cu ea,eu ti-am trimis-o cu mare drag,am si eu ca tineras ras

Firele sa faci ceva frumos pentru tine,ai observat ca sunt subtiri ca stiu ca acolo e cald mai tot timpul si ma gandeam sa-ti faci un sal,ca am vazut ca porti,daca nu vezi tu,iti mai dam si idei daca vrei.

eu ma bucur ca au ajuns si ca sunteti multumiti de ele,sper ca o sa foloseasca Shiraz babetica nu?ce bine ii sta cu bentitelelove

Da,Anabella iti doresc sa ai o fetitza exact ca Shirazi a noastra ,chiar ca i se potrivesc tare bentitzele si era super bucuroasa cu ele ai vazut? ras
Da,mami eu sunt slaba rau ceva intre 59-6o de kg asa ca rochitza va astepta burtica !sic
Ce sa-ti spun multumim mult ,am fost tare alintati de Mos Craciun! pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.