Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| ioana0023 wrote:nu se face si ptr 8 martie?
Iubita stai ca inca nu am terminat cu Craciunul la noi sunt probleme s-au gasit bombe in pachetul spre Israel! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| ioana!frumoasa alegere! petronela!ce baiat mare ai!si felicitari pentru bebel! shireluta!cum adica,nici acum nu a ajuns?! |
|
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| shirel wrote:Iubita stai ca inca nu am terminat cu Craciunul la noi sunt probleme s-au gasit bombe in pachetul spre Israel!
nu a ajuns nici acum :O :O poate vine la craciunul urmator |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Ajunge indata cu siguranta au fost troienele mai mari atata tot |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ajunge,ajunge cat de curand ,in nici un caz la Craciunul urmator |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu am ramas datoare cu pozici, insa trebuie sa-l sun pe tata sa imi spuna numele expeditorului. Oricum,atat eu cat si fetele, deja am purtat ce am primit si ne vine minunat |
|
| Ieri a ajuns si la noi mos Craciun! Anabellaaaaa iubita multumim mult de tot !fetelor ce nu am primit.... de toateee! Dar las pozele sa vorbeasca!Multumesc mult ,ne-ai facut o mare bucurie ,copii au tipat toata ziua Mos Craciun,mos craciun1
-Eden desface pachetul!
-Anabella vreau acuma si idei ce sa fac din frumosul fir si pentru cine?
-o frumoasa rochita ..imi este foarte mare dar astept sa fiu cu burtica ca atunci o port sigur!
-si celelalte cadouri
-cu papusa care-i este draga ,si binenteles deja a fost coafata aranjata si cu bigudiuri
-Shiraz si ea super fericita cu pamblicile ei nu mai inceta sa zambeasca
Anabella multumim mult pentru frumosul cadou si te pupacim cu toti cu drag !
|
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mosul acesta,saracul a fost tare inzapezit,.....S-a inzapezit in troienele acestea cat muntii,dar tot e bine cand totul se termina cu bine.Nu? Felicitari Anabella si sa se bucure piticii de cadouri ,Shirel,....chiar daca a ajuns mai tarziu. Totul este foarte frumos! |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| uite pentru cine facea ana bentite cu floricele,eiiii mamica printilor se gandeste la printese....frumos felicitari ! ps:ce mare s-a facut shiraz |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| In sfarsit, Shirel sa va bucurati de cadouri! Felicitari Anabella! |
|
| Multumesc fetelor ,am primit chiar un cadou minunat de la un mos pe care-l iubim tare! |
|
| serarg wrote:uite pentru cine facea ana bentite cu floricele,eiiii mamica printilor se gandeste la printese....frumos felicitari ! ps:ce mare s-a facut shiraz
Da,iubita Shiraz este mare nu stiu parca creste si se educa singura ! |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Sa va bucurati de cadouri toate sunt frumoase Ana bv pt asa cadouri |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Shirel ma bucur tare mult ca in sfarsit au ajuns cadourile si ma bucur ca si copii sunt incantati. Asa sa incep,pai daca rochita iti este mare inseamna ca esti slaba rau,dar ma bucura asta,astept sa te vad cu burtica si imbracat cu ea,eu ti-am trimis-o cu mare drag,am si eu ca tine
Firele sa faci ceva frumos pentru tine,ai observat ca sunt subtiri ca stiu ca acolo e cald mai tot timpul si ma gandeam sa-ti faci un sal,ca am vazut ca porti,daca nu vezi tu,iti mai dam si idei daca vrei.
eu ma bucur ca au ajuns si ca sunteti multumiti de ele,sper ca o sa foloseasca Shiraz babetica nu?ce bine ii sta cu bentitele |
|
| Ana wrote:Shirel ma bucur tare mult ca in sfarsit au ajuns cadourile si ma bucur ca si copii sunt incantati. Asa sa incep,pai daca rochita iti este mare inseamna ca esti slaba rau,dar ma bucura asta,astept sa te vad cu burtica si imbracat cu ea,eu ti-am trimis-o cu mare drag,am si eu ca tine Firele sa faci ceva frumos pentru tine,ai observat ca sunt subtiri ca stiu ca acolo e cald mai tot timpul si ma gandeam sa-ti faci un sal,ca am vazut ca porti,daca nu vezi tu,iti mai dam si idei daca vrei. eu ma bucur ca au ajuns si ca sunteti multumiti de ele,sper ca o sa foloseasca Shiraz babetica nu?ce bine ii sta cu bentitele
Da,Anabella iti doresc sa ai o fetitza exact ca Shirazi a noastra ,chiar ca i se potrivesc tare bentitzele si era super bucuroasa cu ele ai vazut? Da,mami eu sunt slaba rau ceva intre 59-6o de kg asa ca rochitza va astepta burtica ! Ce sa-ti spun multumim mult ,am fost tare alintati de Mos Craciun! |
|
|