MOS CRACIUN 2011
Subiectul anterior · Subiectul urmator
gabyta
Scris: Tuesday, January 3, 2012 3:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
FELICITARI Mosului roxinthyanewclap newclap newclap newclap cum a stiut el ca Stefan era fan spiderman,,,uite i-a adus un elicopter ca sa zboare si motorizatras
Stefan dragule sa te bucuri din plin de daruri , iar mami de brataruca.newclap newclap computerlove pupici
oanamaria
Scris: Tuesday, January 3, 2012 3:43 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Multumim!Da !Bucurie mare pe capul nostru!dance yes
roxinthya
Scris: Tuesday, January 3, 2012 7:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Gabyta - multumesc!computerlovecomputerlove
Si acum va prezint si eu mosul nostru drag care a fost mai mult decat bogat.
Clalina multumim iloveyou iloveyou
Fi-mea deja testeaza toate jucariile primite: ne-a facut creierii zob cu telefonul muzical, a pieptanat papusa de vreo 200 de ori, ca sa nu mai zic de planseta de desen...
Am primit chiar si cadou pentru viitorul bebelove , dulciuri, un set pt bucatarie si unul pt baie, o gramada de dulciuri, carti de colorat, carioci, un set cu gentutza si perie pt papusi, rama foto pentru toata familia
Dar cel mai mult mi-au mers la suflet cuvintele frumoase din felicitari - Clalina iloveyou iloveyou iloveyou
Dar mai bine las pozele sa vorbeasca:

danamaria
Scris: Tuesday, January 3, 2012 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
clalina wrote:
a venit si la noi Mosul!yes yes yes Mutumim din suflet Danamaria ! Las pozele sa vorbeasca....

cu multa placere, mi-ar fi placut sa fie mai bogat Mosul asta, dar abia am reusit sa adun darurile astea de la Mosu....din lipsa de timp. totodata imi cer scuze ca au intirziat atat de mult, dar tot timpul este de vina. chiar si acum am vazut cu intirziere ca a sosit Mosul la voi, dar acum nu mai pot da vina pe lipsa de timp ci pe faptul ca am fost plecati la munte. va pup pe amindoua tare.pupici pupici
clalina
Scris: Tuesday, January 3, 2012 11:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
Roxy ma bucur ca v-au placut darurile , imi pare rau ca nu a ajuns inainte de Craciun de fapt imi pare rau ca nu te-au anuntat cand a ajuns asa cum ar fii trebuit. Am scris ceea ce am simtit sunteti o familie frumoasa si m-am bucurat tare mult cand am aflat ca sunt Mosul vostru. Va pup cu drag!iloveyou iloveyou iloveyou computerlove computerlove computerlove pupici pupici pupici

Danamaria a fost destul de bogat Mosul tau, stiu ce inseamna sa nu ai timp, Sara este innebunita dupa ponei( nu stiu daca stii dar unul face luminite cool cool cool ), iar mie mi-a placut tare mult bluzia mai ales materialul este un bumbac tare fain. Va imbratisez cu drag , iar 2012 sa va aduca numai bucurii!pupici
monique
Scris: Tuesday, January 3, 2012 11:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Ce cadouri faine! Si ce mosi darnici! Felicitari, iar destinatarilor le doresc sa se bucure de daruri!coeur
flori1972
Scris: Wednesday, January 4, 2012 12:58 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
Roxi ,frumoase cadouri ati primit ,cretulina ta e o scumpa coeur coeur s-a va bucurati cu toti de cele primite computerlove
Clalina ,felicitari pt darurile trimise cool thumright
oanamaria
Scris: Wednesday, January 4, 2012 10:56 AM
Nivel

Ce dulce e Mariuca cretulina si ce de cadouri frumoase a primit.Si m-am topit cand am vazut sosetelele de bebelus ce scumpe sunt!coeur
cLALINA FELICITARI PENTRU ASA CADOURI FRUMOASE !newclap

Sunt cateva fete care au primit cadouri si inca nu au pus poze !Asteptam pozele fetelor ca asa e frumos !majoreta
miriam
Scris: Wednesday, January 4, 2012 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
oanamaria wrote:

Sunt cateva fete care au primit cadouri si inca nu au pus poze !Asteptam pozele fetelor ca asa e frumos !majoreta

Subscriumajoreta majoreta majoreta

felicitari tuturor!!!!!!
oanamaria
Scris: Thursday, January 5, 2012 4:04 PM
Nivel

Il mai asteapta cineva pe Mos?
koko2008
Scris: Thursday, January 5, 2012 4:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Stefanel eu zic ca ai fost cuminte stie el mosul computerlove
Mariuca ce fatuca dulce ai computerlove si ce de cadouri newclap newclap
roxinthya
Scris: Thursday, January 5, 2012 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
fetelor va pupacesc pupici pupici pupici computerlove computerlove
marivic
Scris: Thursday, January 5, 2012 5:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Ce cadori minunate si ce Mosi darnici!Felicitari tuturor!
Sa ne tina Dumnezeu obiceiurile si in acest an,la fel!Cat de curand va incepe actiunea de 8 martie!Eu una de abia astepttopai topai topai
shirel
Scris: Thursday, January 5, 2012 8:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
oanamaria wrote:
Il mai asteapta cineva pe Mos?

Eu iubita si incetul cu incetul chiar ma prind si de la cine va veni!sic sper numai sa ajunga intreg si nevatamat ,sa nu-l prinda si opri teroristi pe drum(adica astia de la posta noastra sic hohot hohot ).
Noi asteptam rabdatori chiar daca va ajunge si de Pasti!ras
Ana
Scris: Thursday, January 5, 2012 8:32 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
O sa ajunga Shirel putin mai tazriu ca astia controleaza,stii tu piele de caine de pisicihohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.