MOS CRACIUN 2011
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Katrina
Scris: Friday, December 23, 2011 3:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
oanamaria wrote:
Katrina Mosul nu s-a semnat?
Cadoul e super !firstprize

Ba da ,are numele real nu si pseudonimul.Ma duce gandul la Irinuca si sper ca in cazul in care ma insel mosul sa ma ierte.
oanamaria
Scris: Friday, December 23, 2011 3:16 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si Mosul trimis de mine a ajuns la destinatari ,dar inca nu a reusit sa pune poze din motive personale pe care le-am inteles .
Eu ma bucur ca a ajuns si sper ca le-am facut o bucurie si le-a placut.
Katrina
Scris: Friday, December 23, 2011 3:17 PM
Nivel

oanamaria wrote:
Katrina Mosul nu s-a semnat? Ce frumos e Emi!coeur
Cadoul e super !firstprize

Multumim!computerlove
ioana0023
Scris: Friday, December 23, 2011 3:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
katrina foarte frumos cadoul sa va bucurati de el hearts
shirel
Scris: Friday, December 23, 2011 3:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
monique wrote:
Fetelor, am primit cadourile de la shirel!!! Suntem cele mai rasfatateee!!! Din pacate eu sunt la sinaia si nu am reusit sa postez foto... Scriu de pe telefon acum si pozelle le am pe laptop. Sper sa ma iertati... Recuperez cand ma intorc!
Am primit o groaza de cadouri frumoaseee! Eu: o poseta, o esarfa si o curea, alex o bluza disney si jocuri, iar teuta un costumas si jucarii!!!
Shireeel! Te iubim si.ti multumim din sufletele noastre! Nu meritam atatea minunatii! Iti dorim din inima bucurie sfanta, sanatate, fericire si sarbatori fericite!!!computerlove computerlove computerlove

Ma bucur ca a ajuns pachetul cu bine ,am primit si eu Sms dupa CE L-AI RIDICAT .ras Imi cer scuze si stiu ca ai sa ma intelegi am vrut sa pun mai multe si poate lucruri si mai frumoase crede-ma dar nu am avut timp sa vizitez prin magazine,sper macar astea asa putine sa fie pe gustul vostru.Sper ca ti-a placut cadoul pentru tine fiindca am cumparat exact ce mi-a placut mie si din toata inima.Fetele sper sa fie fericite cu jucariile lor.
Am fost tare fericita cand am aflat ca voi ve-ti fi destinatari,fiindca imi sunte-ti enorm de drage si mai ales fiindca exact v-am cunoscut si live si nu ma mai saturam de voi!Craciun fericit ,distractie multa la Sinaia si numai sanatate va doresc!!iloveyou iloveyou iloveyou
ioana0023
Scris: Friday, December 23, 2011 4:35 PM
Nivel

Katrina wrote:

Ba da ,are numele real nu si pseudonimul.Ma duce gandul la Irinuca si sper ca in cazul in care ma insel mosul sa ma ierte.

katrina, cu siguranta Irinuca e, pentru ca din cate stiam eu ea din judetul Neamt
gabyta
Scris: Friday, December 23, 2011 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
oanamaria wrote:
Si Mosul trimis de mine a ajuns la destinatari ,dar inca nu a reusit sa pune poze din motive personale pe care le-am inteles .
Eu ma bucur ca a ajuns si sper ca le-am facut o bucurie si le-a placut.

Bine ca a ajuns cu bine mosul trimis de tine Oana newclap yes hearts hearts si cu siguranta a facut o mare bucurie acolo unde a ajuns .
Felicitari !computerlove pupici
gabyta
Scris: Friday, December 23, 2011 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
shirel wrote:

Ma bucur ca a ajuns pachetul cu bine ,am primit si eu Sms dupa CE L-AI RIDICAT .ras Imi cer scuze si stiu ca ai sa ma intelegi am vrut sa pun mai multe si poate lucruri si mai frumoase crede-ma dar nu am avut timp sa vizitez prin magazine,sper macar astea asa putine sa fie pe gustul vostru.Sper ca ti-a placut cadoul pentru tine fiindca am cumparat exact ce mi-a placut mie si din toata inima.Fetele sper sa fie fericite cu jucariile lor.
Am fost tare fericita cand am aflat ca voi ve-ti fi destinatari,fiindca imi sunte-ti enorm de drage si mai ales fiindca exact v-am cunoscut si live si nu ma mai saturam de voi!Craciun fericit ,distractie multa la Sinaia si numai sanatate va doresc!!iloveyou iloveyou iloveyou

FELICITARI Shirel ptr bucuriile facute fetelor !!!!
Ce super e sa vezi atata bucurie aici pe forum.hearts newclap imi da o stare de pace si liniste sufleteasca.campfire hearts
computerlove pupici
shirel
Scris: Friday, December 23, 2011 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Gabyta,este tare dragutza iubita pupici pupici intradevar este o atmosfera tare placuta aici la noi ,indata cred ca si Adriana ne va face o surpriza si ne va impodobi si forumul ca in fiecare an si atunci va fi minunat!
serarg
Scris: Friday, December 23, 2011 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
ce atmosfera placuta,doar ca mie-mi vine sa plang,speram ca in seara asta sa vad ca a ajuns si darul nostru la destinatie,cand va ajunge(ma rog sa ajunga macar maine),sper destinatarii sa nu se superepupici
marivic
Scris: Friday, December 23, 2011 7:20 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Fetelor,sa va bucurati de cadourile primite si felicitari celor care au trimis!newclap newclap computerlove
Katrina
Scris: Friday, December 23, 2011 8:37 PM
Nivel

serarg wrote:
ce atmosfera placuta,doar ca mie-mi vine sa plang,speram ca in seara asta sa vad ca a ajuns si darul nostru la destinatie,cand va ajunge(ma rog sa ajunga macar maine),sper destinatarii sa nu se superepupici

Sunt sigura ca nu se vor supara,e placut oricand sa primesti daruri.
miriam
Scris: Friday, December 23, 2011 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Katrina wrote:

Sunt sigura ca nu se vor supara,e placut oricand sa primesti daruri.

Sigur ca nu se supara nimeni, o sa vina Mos Gerila daca nu Mos Craciunras pupici
danamaria
Scris: Saturday, December 24, 2011 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
eram si noi datoare cu poze cu darurile de la Mosu "gabyta".

multumim din suflet, inca o data, Mosule!computerlove
ioana0023
Scris: Saturday, December 24, 2011 7:38 PM
Nivel

ce cadouri frumoase, sa va bucurati de ele hearts

gabyta newclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.