|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Fetelor, am primit cadourile de la shirel!!! Suntem cele mai rasfatateee!!! Din pacate eu sunt la sinaia si nu am reusit sa postez foto... Scriu de pe telefon acum si pozelle le am pe laptop. Sper sa ma iertati... Recuperez cand ma intorc! Am primit o groaza de cadouri frumoaseee! Eu: o poseta, o esarfa si o curea, alex o bluza disney si jocuri, iar teuta un costumas si jucarii!!! Shireeel! Te iubim si.ti multumim din sufletele noastre! Nu meritam atatea minunatii! Iti dorim din inima bucurie sfanta, sanatate, fericire si sarbatori fericite!!! |

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| shirel monique si tu si copilasii sa va bucurati de cadouri |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| SHIREL,ce Mos darnic ai fost! Monique,sa le folositi sanatoase si cu placere! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Monica sa va bucurati de daruri! Shirel ce Mos darnic ! |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oanamaria wrote:Monica sa va bucurati de daruri! Shirel ce Mos darnic ! SUBSCRIU felicitari Mosului |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Felicitari tuturor mosilor , iar cei care au primit sa se bucure cu drag de cadouri |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| si la noi a venit Mosul. gabyta, multumim mult de tot. Andreea e la gradinita acum dar stiu sigur ca se va bucura enorm de darurile de la Mosu. fularele sunt super si au niste culori exact pe gustul nostru. darurile sunt multe si foarte frumoase. voi posta poze cu ele mai tirziu.
inca o data multumim draga gabyta. |
|

| danamaria sa va bucurati de cadouri gabyta |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| danamaria wrote:si la noi a venit Mosul. gabyta, multumim mult de tot. Andreea e la gradinita acum dar stiu sigur ca se va bucura enorm de darurile de la Mosu. fularele sunt super si au niste culori exact pe gustul nostru. darurile sunt multe si foarte frumoase. voi posta poze cu ele mai tirziu. inca o data multumim draga gabyta.
Vai ce ma bucur ca a ajuns Mosu tocmai la fix,,, sper din tot sufletul ca aceste mici daruri de la Mos sa va umple fata si sufletul de bucurie. |
|

| Waw!Ce sincronizare Gabyta a ajuns la fix. Felicitari si fetelor care si-au facut timp si au trimis la timp pachetele ! Danamaria abia astept sa va vad cadourile! |
|

| si al meu ar trebui sa ajunga azi, ca marti l-am trimis |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari celor care au trimis cadouri, si sa va bucurati mult cele care a-ti primit!!!!! |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Azi a sosit Mosul si la noi!
Multumim mult, Mosule! Ai fost foarte darnic cu noi si-ti suntem recunoscatori. Emi ,s-a bucurat mult de cadoul primit .
Vreau insa sa-l rog pe mos sa ne spuna si noua cine e ,ca noi nu stim decat ca a venit de la Roman.
Punem si poze sa aratam ce am primit. Katrina attached the following image(s):

|
|

| Katrina Mosul nu s-a semnat? Ce frumos e Emi! Cadoul e super ! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Sper sa ajunga si al meu azi( ar fii trebut sa ajunga de miercuri) l-am trimis de duminica. |
|
|