Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Diana, tu esti cea mai in masura sa te ocupi; ai experienta.
Eu nu ma mai inscriu, ca nu vreau sa dau nimanui gaura in buget. Da-mi place sa va urmaresc. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Kali!fugi de aici,care buget,nu dai nimanui nici-o gaura...fuga pe listute,simtim mai bine spiritul craciunului abia astept,din copilarie nu am mai participat la asa ceva frumos |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| serarg wrote:Kali!fugi de aici,care buget,nu dai nimanui nici-o gaura...fuga pe listute,simtim mai bine spiritul craciunului abia astept,din copilarie nu am mai participat la asa ceva frumos
Mai, mami, eu am 4 bucati boboci, deci nu vreau sa ma aflu in pielea celui care ar trebui sa faca pe mosu' pentru ei. Da' las' ca vor fi participanti. Va fi frumos. |
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| fii serioasa! chiar pentru ei este cel mai important sa vina mosul din multe parti rares cum a vazut ca s-a facut frig ma intreaba cand vine iarna(orice ninsoare=mos craciun |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fiindca tu ai 4,Kali,se pot imparti la 4 persoane si poti primi cadouri de la 4 persoane diferite,asa nu sufera nimeni.Se repartizeaza unei persoane baiatul tau cel mare,apoi altei persoane,fata etc.Cred ca asa ar fi cel mai bine Parerea mea, |
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| hai la inscriere, fetelor http://forum.7p.ro/MOS-CRACIUN-2011.aspx?g=posts&t=13670 |