Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
sper sa nu faca drum asa lung.Sunt uimita de posta,atata i-am ridicat in slavi,i-am laudat si de cand cu coletele ptr.tine si Anabella parca mi-a pierit curajul sa mai trimit ceva prin posta.Astept vesti de la tine
Shirel,chiar asa,probabil,eu nu am primit instiintare sa declar ce este in colet.
Anabella stam departe una de alta la vreo 8 luni distanta
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| shirel wrote:Auzi, Anabella cred ca erau in tura aia cu pieile de caine !!! De la Craciun ,eu pe cuvant ca le ceream despagubire mai ales pentru ca nu mi-au ajuns prajituriile.Doamne rad de ma sparg cred ca nu mai iti trimit degraba pachete renteaza mai mult daca venim personal! Sa le folositi cu placere!!
au ajuns prajiturelele dar "varza" se vede ca a fost umblat inauntru ca era desfacut si din pachete tot pus dupaia lipit intr-o punga de posta nesimtiti ce mai |
|
| Anabella wrote:
au ajuns prajiturelele dar "varza" se vede ca a fost umblat inauntru ca era desfacut si din pachete tot pus dupaia lipit intr-o punga de posta nesimtiti ce mai
Nu-mi vine sa cred!!!Mai sa sti poate au cautat piei de ceva... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anabella wrote:
au ajuns prajiturelele dar "varza" se vede ca a fost umblat inauntru ca era desfacut si din pachete tot pus dupaia lipit intr-o punga de posta nesimtiti ce mai
Poate au crezut ca-s prajiturele cu canabis: au mancat si au asteptat efectul- poate de aia a si durat atat de mult!
Hai ca am ras in hohote! Credeam ca deja incepeti actiunea pe 2010! |
|
| fetele prajiturele au ajuns,dar varza in pachet arata ca dupa razboi,saracele de ele Ingeras poate mai cautau ceva piele de sobolan de data asta |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bine c-a ajuns. Ciudat ca nu ti le-au trimis de Craciunul urmator, ca sa nu zici ca au ajuns in extrasezon. Sincer, eu nu cred ca posta englezeasca e de vina, ca am mai primit si eu pachete din Anglia si au avut un timing si conservare pe transport excelente de fiecare data. Dar in schimb am o parere extraordinar de proasta despre italieni de cand mi-au pierdut definitiv un geamantan...foarte proaste servicii am avut pe zborurile Alitalia, apoi cu ei la telefon si email, ce sa zic, un customer service execrabil, asa ca pe ei ii cred in stare sa faca ce ti-au facut tie la pachet. Sorry daca am jignit pe cineva, este parerea mea personala din ce experiente am avut cu serviciile italiene. |
|
| Nu cred ca ai deranjat pe nimeni,ti-ai zis doar off-ul si patania |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Anabella sa te bucuri de cadou!Acum stim pentru cine facea Ingeras esarfa,atunci cand ne facea poze pas cu pas.Super frumoasa!Ingeras ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:
Poate au crezut ca-s prajiturele cu canabis: au mancat si au asteptat efectul- poate de aia a si durat atat de mult!
Hai ca am ras in hohote! Credeam ca deja incepeti actiunea pe 2010!
Ei Oana se vede ca te-ai intors din Amsterdam ce ganduri drogate ai!! Dar m-ai stii si cu pachetul meu au facut la fel uite vezi pacat ca nu am trimis ceva explozibil intr-o prajitura si cand mancau ...buf nu mai avea cine verifica pieile de caini morti. |
|
| kali wrote:
Hai ca am ras in hohote! Credeam ca deja incepeti actiunea pe 2010!
clapa era doar masmelous in interior
Multumesc,Mirela!
|
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| vai de mine dupa atata timp a ajuns astea nu-s sanatosi ,eu am trimis unul in pt romania in luna aprilie si inca nu a ajuns deci mai am sanse sa ajunga
anabela sa te bucuri de ce-a ce a ajuns intreg la tine
ingerash felicitari pt cele facute si trimise |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Anabella Craciun fericit iubita.. Tare faza. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| dupa 8 luni, sa ajunga un pacet, a trecut jumatate de an si abia acum...
Si sunt chiar nesimtiti, cum sa umble in pachet... sunt cam prea de tot. Oricum bine ca a ajuns...Esarfa e superba, s-o porti cu placere. |
|
| Multumesc fetelor esarfa imi place atre mulkt!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/18/2009 Mesaje: 175
| Doamne, am crezut ca numai in Romanica se poate intimpla asa ceva, dar chiar asa asta da profesionalism Bine ca nu a fost nevoie urgent de pachet ! |
|
|