Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Nu pot sa cred! Oana, draga mea, astazi a ajuns Mosul de la voooooooooooooooooooi! Mai...a fost pur si simplu prea incarcat! A fost Alex cuminte, daaaaaaaaar...! Multumim din suflet! Cat priveste bradutul, de-abia astept sa-l primeasca si Alex, sa-l pun sub bradul adevarat! Va imbratisam cu drag! Minunatul cadou de la Mosul 1...
 ...si bineinteles rochita de care nu se mai dezbraca...pozeaza hoata! Si-a carat scaunelul si cica "hai mami...fa-mi poza!"

Tot astazi, Teosof a fost Mosul 2...Multumim din suflet! Casuta a fost imediat desfacuta si pinguinii ciufuliti! Multam' si eu! Acum am inteles faza cu telefonul! Alex era trezita din somn...
 Pot sa mai spun atat! Alex a avut o zi plina, culminand cu serbarea. A primit cadouri de peste tot! Multumim frumos Mosilor!!!
Dianaaaaaaaaaaaa...nu te-am uitat! Puzzele-ul il va face Alex dupa Craciun...multumim si pentru Matei, pachetul a ajuns la soacra mea, stii tu de ce!

Multumim din suflet Mosilor dragi!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ma bucur mult ca a ajuns destul de repejor si ca a si placut ! Alexandra , pupacim carliontii si ochisorii ! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ne bucuram mult ca v-a placut. Pt Alex, Isabelle a ales cadoul. |
|
| Maria & mami wrote:Ma bucur mult ca a ajuns destul de repejor si ca a si placut ! Alexandra , pupacim carliontii si ochisorii ! Intoarcem pupicii si adaugam imbratisari calde! |
|
| TeosOf wrote:Ne bucuram mult ca v-a placut. Pt Alex, Isabelle a ales cadoul. Multumim Isabelle si mami! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am ajuns in sfarsit sa punem pozicile cu copiii bucurandu-se de Mos-ul primit.Multumim,Diana Atentie,mami manevreaza cutitul!
 Cristian asteapta...
 Tati umfla
 Eeeeeee!Fotballll!!!
 Amandoi vrem pe scaunelul-minge,stam pe rand
 Cristian,dupa ce l-am imbracat cu geaca primita,nu mai vrea sa se dezbrace:
 Multumesc,Diana,te imbratisez cu drag si nu in ultimul rand iti urez si aici nastere usoara |
|

| A ajuns si Mosul de la TeoSof,multumim din suflet,vorba lui Leut,acum am inteles faza cu telefonul
 I-am spus la Cristian ca Mosul a trimis doua masini pentru ca a stiut ca sunt doi baietei aici,deci una este pentru el,una pentru Bogdan.Mi-a raspuns:Nu,doua pentru Cristian,la Bogdan ii dam o masina veche.Totusi i-a dat-o cand s-a trezit
 Multumim Mosului drag |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Superbe daruri! copilasi sa va bucurati de ele |
|
| Sa va bucurati de ele, frumosilor scumpi |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| ce frumos din partea voastra....eu am pierdut inscrierea! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| A plecat mosul si de la noi |
|
| Astazi a ajuns si Mosul nostru de la Arad. Multumim mult Diana E foarte frumoasa fata de masa. Aristocrata Iar Isabelle abia asteapta sa decupeze 

(scuzati calitatea pozele, dar seara n-am multa lumina)
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu mor de nervi tocmai ce mi sa intors pachetul de la una dintre destinatii,scrie ca nu locuieste la adresa indicata O sa vad ce se poate face!Ufff! |
|

| A sosit si la noi Mosul din Franta Multumim,Rody,te pupam mult,mult,mult si te iubim Cristian a gasit mosii si globuletele de ciocolata
 Bogdanel i-a mancat
 ...iar mami s-a bucurat de celelalte cadouri
 |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Si la noi a venit Mosul inca de ieri, dar abia astazi am ajuns la posta sa ridicam coletul!!!

Multumim din toata inima, Carla, cadourile sunt deosebite, in special caciulitele!!!!
Robert inca nu stie ce a primit, deoarece a ramas de ieri la mama, sa mearga impreuna cu prietenii de acolo la colindat!!! Dar Denis a facut exact cum spuneai tu de Cristian (care vroia ambele masinute): a luat aproape tot ce-a putut in brate si a spus: "a meie, tate" (ale mele, toate)!!!
Inca o data: multumim frumos si un Craciun fericit tuturor!!!! |
|
|