MOS CRACIUN 2008
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Wednesday, January 14, 2009 4:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mare bucurie ,mare!A venit Mosu!yes yes yes yes yes topai topai topai topai topai ralyiloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou hearts pupici pupici pupici pupici pupici revenim cu pozici,acum le incarcam.
ingerash
Scris: Wednesday, January 14, 2009 5:04 PM
Nivel

Multumim inca o datapupici pupici pupici pupici iloveyou treningutele sant perfecte pe ei,pentru dulciuri si jucarii;se bat pentru masinutza si papusahohot hohot hohot sic Sant tare bucurosi ca a venit Mosu din noudance dance dance

carla
Scris: Wednesday, January 14, 2009 5:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Ce copii norocosi,IAR a venit Mosul!Va sta bine in treningurile noi,va pupa ai mei flacaipupici pupici pupici
ingerash
Scris: Wednesday, January 14, 2009 5:16 PM
Nivel

carla wrote:
Ce copii norocosi,IAR a venit Mosul!Va sta bine in treningurile noi,va pupa ai mei flacaipupici pupici pupici

Si dragalasii copilasi va pupa dulcepupici pupici pupici pupici pupici iloveyou
Maria & Mario
Scris: Wednesday, January 14, 2009 7:00 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Si noi am dori sa multumi Mosilor de anul asta !

FDianamaria , multumim pentru o felicitare de Craciun superba ! Un gest deosebit ! computerlove

Multimim deasemenea Mosicilor , se stiu ele care si va intoarcem pupicii inzecit ! computerlove computerlove computerlove computerlove
raly
Scris: Thursday, January 15, 2009 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
inger7 wrote:
Mare bucurie ,mare!A venit Mosu!yes yes yes yes yes topai topai topai topai topai ralyiloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou hearts pupici pupici pupici pupici pupici revenim cu pozici,acum le incarcam.

In sfarsit!Eram pe picior de plecare spre postaangry angry Sa va fie de bine si sa le purtati sanatosi!computerlove computerlove computerlove computerlove Ma bucur ca v-a placut!computerlove computerlove
ingerash
Scris: Thursday, January 15, 2009 11:52 AM
Nivel

raly wrote:

In sfarsit!Eram pe picior de plecare spre postaangry angry Sa va fie de bine si sa le purtati sanatosi!computerlove computerlove computerlove computerlove Ma bucur ca v-a placut!computerlove computerlove

Foarte mult!!!!hearts hearts hearts hearts multumim inca o data!iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou Cu posta stiu cum este,m-am obisnuitsic
AdrianaC
Scris: Friday, January 16, 2009 5:22 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu nu stiu daca mosul de la noi a ajuns uff . O sa incerc sa mai sun la curierat sa vad pe unde s-a ratacit, ca a mai fost trimis si cu curier rapid, nu prin posta duel nervi angry
oanalaurisa
Scris: Friday, January 16, 2009 10:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
AdrianaC wrote:
Eu nu stiu daca mosul de la noi a ajuns uff . O sa incerc sa mai sun la curierat sa vad pe unde s-a ratacit, ca a mai fost trimis si cu curier rapid, nu prin posta duel nervi angry

Nu ma mai mira nimic,am trimis un colet pe 22 dec prin curierat rapid si a ajuns cred ca prin 8 ianuarie,daca nu gresesc,iar asta dupa ce am facut scandal cu tipul de la firma de curierat de aici,iar el a facut scandal cu cei din localitatea in care am trimis.
Asa ca...ce mai posta romana sau curieratul,ca pana la urma tot aia e...tara lui Papura-Voda...banghead banghead banghead banghead
cristinaflorina
Scris: Saturday, January 17, 2009 9:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Deci am fost la podta sa vad de ce nu a ajuns mosul de la noi inca si mi s-a spus ca "nu se stie unde e coletul d-voastra" dar probabil ca va ajunge. Luni ma duc sa mai pun o data alt cadout ca nu vreau sa imi las destinatarul fara cadou.
TeosOf
Scris: Saturday, January 17, 2009 2:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Ce curierat rapid ati folosit (sa stim sa ne ferim)? Si eu tot prin curierat am trimis si in ambele locuri au ajuns a doua zi.
cristinaflorina
Scris: Saturday, January 17, 2009 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Prin posta
Rody
Scris: Saturday, January 17, 2009 5:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Fetelor,cel mai bine este sa puneti recomandat.Eu ma-m lecuit odata si de atunci numai recomandat pun pachetele.Asa am nr de colet si in caz contrarbataus Nu am mai avut probleme dupa aiapupici
danamaria
Scris: Saturday, January 24, 2009 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
draga cristinaflorina astazi mi-a ajuns in posta avizul de la "Mos Craciun", dar zau ca n-ar fi trebuit sa te complici atit. s-a pierdut primul colet, nu era nici o problema. nu te-ar fi pus nimeni la zid. sincer, daca stiam ca e vorba de Mosul Andreei, cind povesteai pe forum de problemele cu Posta Romana, zau ti-as fi spus sa nu mai cheltuiesti nimic si sa nu-ti mai faci atitea probleme. cu Posta Romana te poti astepta la orice. Luni vom merge la Posta sa ridicam coletul dupa care vom posta si pozici. Multumim mult pentru osteneala si gestul frumos.computerlove
danamaria
Scris: Monday, January 26, 2009 6:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
azi am ridicat pachetul de la "mos" cristinaflorina careia ii multumim mult pentru grija ei de a ajunge mosul si la Andreea. trebuie sa spun ca Andreea a fost fantastic de incintata ca "mosul" dupa ce a plecat, s-a intors la ea. "minte foante Deea, mosu dadou Deea" sau altfel spus "cuminte foarte Andreea, mosu' cadou Andreea". a desfacut pachetul in masina, in drum spre casa, n-a mai avut rabdare sa ajungem. s-a dat jos din masina cu caciulita in cap si puloverul si ursuletul in brate. ia priviti-o cita bucurie pe capul ei.

cristina, multumim inca o data.computerlove iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.