Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Miha Cam inceata posta Romana! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
|
A ajuns ,va multumim din suflet pt cadouri Voi pune si pozele ,Ervin adora masinutele
Si noi am pus cadoul pe drum cam de doua saptamani,ma mir ca inca nu a ajuns.Sunt foarte ingrijorata,pt ca am vazut ca destinatarul cadoului nostru a scris ca inca nu a primit nimic |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Ma bucur ca ii plac masinutele Ma bucur ca a ajuns Tare dor imi era de Ervin si de tine mami |
|
| Multumim pt cadouri Ingeras ,tati s-a bucurat cel mai mult pt dulciuri,au fost senzationale,mai ales bilutele de ciocolata
|
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Scumpete de baiat sa ai pofta la ciocolata si sa conduci cu grija masinutele Da,dulciurile sant senzationale,bilutele erau cu cereale Sant si preferatele sotului Pup dulce un copil multumit si doi parinti iubitori. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ce mare te-ai facut,Ervin!Pupici la toata familia |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ervinut |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| A ajuns mosul si la noi. Multumim mult Mamica23. Edy este foarte incintat in special de crocodilul acela cu mingiuta cintaret, iar costumasul ii vine perfect. Pun poze un pic mai tarziu caacum e marait, plinge ca e racit are rosu in git vai de noi. Multumim din suflet inca o data. Dar nu inteleg de ce nu a ajuns inca mosul nostru la destinatie. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| diana,multumesc pentru felicitare,chiar m-ai surprins |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am primit si eu felicitare de la Diana ,multumesc frumos |
|
| cristinaflorina wrote:A ajuns mosul si la noi. Multumim mult Mamica23. Edy este foarte incintat in special de crocodilul acela cu mingiuta cintaret, iar costumasul ii vine perfect. Pun poze un pic mai tarziu caacum e marait, plinge ca e racit are rosu in git vai de noi. Multumim din suflet inca o data. Dar nu inteleg de ce nu a ajuns inca mosul nostru la destinatie.
Ma bucur ca a ajuns eram ingrijorata cand am vazut ca ai scris ca mosul inca nu a ajuns la voi(eram gata sa ma duc la posta ) Ma bucur ca va place cadoul Va doresc insanatosire grabnica |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| multumim si noi Mosilor nostri. Katy Elena
sper ca si Mosul meu a ajuns la destinatie |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
|
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Mai nu inteleg de ce mosul de la noi nu a ajuns.Azi ma duc la posta sa vad ce se intimpla |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Fluturas, Miha, dragelor, ma bucur ca v-am surprins. A fost un gest simbolic, dar sincer nu am reusit mai mult anul asta ! |
|
|