MOS CRACIUN 2008
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carla
Scris: Tuesday, December 23, 2008 11:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Ma bucur ca au ajuns si ca v-au placut,le-am facut cu dragcomputerlove Sa le poarte sanatosi.Craciun Fericit va doresc,sanatate si multa dragoste
pupici coeur pupici computerlove
giorgia
Scris: Wednesday, December 24, 2008 12:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/16/2008
imi cer scuze dar un pachet mi sa intors inapoi . am uitat sa scriu romania . imi cer mii de scuze astazi dupa amiaza ma duc si-l pun din nou . sper sa ajunga pe marti mercuri
Rody
Scris: Wednesday, December 24, 2008 4:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
carla wrote:
A sosit si la noi Mosul din Frantadance Multumim,Rody,te pupam mult,mult,mult si te iubimcoeur computerlove coeur pupici pupici pupici
Cristian a gasit mosii si globuletele de ciocolata

Bogdanel i-a mancat

...iar mami s-a bucurat de celelalte cadouri

Ma bucur ca va placutyes yes yes Pot rasufla linistitapupici pupici pupici pupici
t-mihaela
Scris: Wednesday, December 24, 2008 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
A veni si la noi Mosul yes yes yes yes
Fetelor, nu stiu daca va dati seama ,dar sa primesti ceva aici la capatul lumii , cu niste servicii postale destul de costisitoare, de la niste mamaici pe care nu le-ai vazut in viata ta...hm, pe bune ca mi-au dat lacrimile pupici
Deci ,draga Leuto mosulica,mi-ai facut o surpriza putin spus placuta, .Daria e singura care si-a dat seama ca maimutoil ala pe tricou e de fapt o broscuta hohot si "frogy-frogy" e febletea ei alaturi de o maimutica.Iar pentru Arti ai luat exact ce nu aveam ca toatetricourile in genul asta i-au ramas mici ,creste ca din apa copkilu asta topai Felicitarea e superba ,am ascuns-o sa nu o faca praf demolatorii.box2

Asta-i Daria dupa cum vedeti,:018: Articut dormea si nu l-am putut poza.

Edit : imi cer scuze ca n-am pus si bratarica in poza dar nu am stiu de ea pana acum doua minute ca Daria a sterpelit-o cand am desfacut pachetul si acum vad ca se joaca cu ea. Nu stiam de unde a aparut hohot.Multumesc frumos Molsule pupici

Maria & Mario
Scris: Wednesday, December 24, 2008 6:34 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Felicitari tuturor mosilor si ..... sa vi se umpl sufletul de bucuria Craciunului !computerlove campfire
leut
Scris: Wednesday, December 24, 2008 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Mihaela, draga mea, mi-au dat lacrimile. Imi pare tare bine ca v-au placut darurile. Asa e, POsta Romana e naspa tare da' meritati tot ce-i mai bun! Va pup cu toata puterea!pupici pupici pupici
mamica23
Scris: Thursday, December 25, 2008 5:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
Ne cerem si noi scuze,mosul nostru va intarzia un pic "sa speram " ca va ajunge cel tarziu de anul nou,sper ca destinatarii sa nu se supereangel uff
Va pup dulce pe toate si vailoveyou computerlove
macovei ana nicoleta
Scris: Thursday, December 25, 2008 7:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/23/2008
angel ma bucur cand vad ce frumos e aici la voi. ati vazut ce frumos e sa daruiesti si...ce frumos e sa primesti? craciun fericit! santa flowers birthday
fdianamaria
Scris: Saturday, December 27, 2008 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Celelalte fete nu ne mai arata pozici ?? Sau la voi n-a venit Mosu ???
Hai, ca astept cu nerabdare sa mi se confirme ca au ajuns toate cu bine...topai topai topai

Mosul meu va ajunge la mine in brate abia miercuri cand sunt "programata" la posta. Multumesc anticipat !!! Si iti trimit de pe acum mii de pupici pupici pupici pentru tot !!!
miha76
Scris: Sunday, December 28, 2008 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2007
angel Ne cerem scuze pentru intarziere, dar abia azi am ajuns acasa...Multumim din suflet Mosilor PETRO, S.ELENA si KIKI.Cadourile au ajuns exact in ajun si am reusit sa le punem sub bradut la timpyes Piticii mei au fost super incantati de cadourile primite.Voi pune mai multe pozici in jurnal...chitara

Multumim Petro ...Simonica a stat numai cu chitara de gatchitara chitara ...iar Sergiu e entuziasmat de autobuzul cu Iron-man(e unul din personajele lui preferate)firstprize

hearts hearts S.ELENA am avut parte de o surpriza neasteptata...ne-ai luat prin surprindere.Multumim multcomputerlove computerlove computerlove

computerlove computerlove Kiki multumim din suflet pentru cortul trimis ...Sergiu chiar ne ruga de asta vara ca vrea cort si noi tot am amanat sa-i luam...asa ca l-ai nimerit din plin! Nu mai zic de Simona care si ea e foarte entuziasmata bounce bounce

Va pupam si va multumim din suflet!thankyou thankyou thankyou
ingerash
Scris: Sunday, December 28, 2008 4:17 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ce cadouri frumoase!Bravo mosilorbravo bravo bravo bravo computerlove
oanalaurisa
Scris: Sunday, December 28, 2008 5:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Noua ne-a adus Mosul cel mai frumos cadou posibil,adica in primul rand hotararea mea de a nu mai astepta sa se rezolve totul de la sine,de a lua taurul de coarne si de a incepe o viata noua,impreuna cu familia mea,iar Mosul mi-a adus oportunitatea cea mai grozava de a fi impreuna toti trei...yes yes yes
Kiki
Scris: Sunday, December 28, 2008 7:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miha, ne bucuram ca Sergiu si Simonica sunt incantati! Distractie placuta piticilor! computerlove computerlove
petro
Scris: Sunday, December 28, 2008 8:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Miha, ma bucur ca a placut! computerlove pupici
danamaria
Scris: Monday, December 29, 2008 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
se pare ca mosul care a plecat de la mine, inca n-a ajuns. de fapt ce ma mir.....POSTA ROMANA sa traiasca pe 22 dec pachetul inca nu plecase. va ajunge el, ca am pastrat chitanta si fereasca-i sfintul sa nu ajunga. mai am putina rabdare.....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.