Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Pentru ca mai avem o luna fix pana vine Mosul, ma gandeam sa dau startul la binecunoscuta actiune de Sarbatori (asta mai ales ca eu cel putin va trebui sa fac pachetelele mai repede...ma asteapta o nastere ) Hai sa facem bucurii si celor din jurul nostru, mamicilor si puiutilor asa de prietenosi de aici, de pe 7 Pitici. |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| wow! super. cum vom proceda de asta data? diana un pupic mare de la noi. e mare, nu-i asa? |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| danamaria wrote:wow! super. cum vom proceda de asta data? diana un pupic mare de la noi. e mare, nu-i asa?
Ce dragut!!!!! Cum cum???? |
|
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Ne inscriem si noi pe lista |
|
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Si noi ne inscriem pe lista.Cui trebuie sa trimit mp pentru a afla o adresa?
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ma inscriu si eu, dar sa mai explice cineva ce si cum? Ceva ceva am idee despre ce-ar fi vorba, dar sa fie mai clar si pt alte fete. |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Pentru a nu fii discutii ulterior cred ca cea mai buna idee e sa facem ca anul trecut, adica fiecare inscrisa aici sa fie Mos pentu o alta mamica/pici de pe forum sau mai multe, dupa bunul plac, fara a se impune ce si cum. Legat de adrese...eu pot sa tin o evidenta a lor (la cateva mamici am deja), dar e de preferat sa ma ajute cineva (nu stiu cat ma mai tine acasa puica din burtica ) Tocmai de aceea cele care se inscriu, va rog sa-mi trimiteti pe PM si adresa s-o pun in baza de date. De asemenea cred ca ar fi super sa deschidem si un topic cu schimb de cadouri, prin tragere la sorti...Se ofera cineva? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| fdianamaria wrote:Pentru a nu fii discutii ulterior cred ca cea mai buna idee e sa facem ca anul trecut, adica fiecare inscrisa aici sa fie Mos pentu o alta mamica/pici de pe forum sau mai multe, dupa bunul plac, fara a se impune ce si cum. Legat de adrese...eu pot sa tin o evidenta a lor (la cateva mamici am deja), dar e de preferat sa ma ajute cineva (nu stiu cat ma mai tine acasa puica din burtica ) Tocmai de aceea cele care se inscriu, va rog sa-mi trimiteti pe PM si adresa s-o pun in baza de date. De asemenea cred ca ar fi super sa deschidem si un topic cu schimb de cadouri, prin tragere la sorti...Se ofera cineva? Eu as fi deacort in principiu cu schimb de cadouri.Asa toata lumea e fericita.Prin tragere la sorti cine cu cine cade.Eu cred ca e mai bine asa! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si noi vrem pe listuta pe listutza ! Ca doar e traditie ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Si noi pe lista! |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| N-am participat anul trecut dar ne inscriem si noi pe lista |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ma inscriu si eu |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ma primiti si pe mine?Ce la noi nu-i voie sa vina Mos Craciun? (stiti voi treaba cu religiile, ) Rad si eu dar vreau sa fiu si eu Mos Craciun,eu una as veni si cu colinda,daca primiti? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| tare faina idea ! asa acum mai trebuie sa fac rest de un bebik |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| shirel wrote:Ma primiti si pe mine?Ce la noi nu-i voie sa vina Mos Craciun? (stiti voi treaba cu religiile, ) Rad si eu dar vreau sa fiu si eu Mos Craciun,eu una as veni si cu colinda,daca primiti?
Mai intrebi!? Jur ca nu gatesc cu porc nimic, vii la colinda? |
|
|