Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si la noi a ajuns Mosul Leut cu spiridusul Alex!

Multumim foarte frumos pentru placuta surpriza! Este un sentiment minunat sa stii ca cineva se gandeste la tine! Ne-ati adus multa bucurie in casa!
Cadoul este deja sub brad!
 |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Si aici a ajuns Mosul de la Diana, din Arad. Sunt tare surprinsa, caci nu m-am inscris, dar am primit cadou. Acum ce ar trebui sa fac? In primul rand sa-i multumesc Dianei mult, mult si sa revin cu poze.
, Diana. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| leut wrote:Am avut, ieri, o surpriza de proportii... surpriza totala, mai ales ca nu era trecut destinatarul, si mai mult, expeditorul fusese si iepurasul de Paste de anul asta!!! Un cadou minunat pe care Alex o sa-l vada sub bradut...Multumesc din suflet Mami de Mariuca ! Pupam duuuuuuuuuuulce o fetita frumoasa!!!
Ma bucur mult ca a ajuns ! Acum asteptam Craciunul , sa vedem daca am nimerit ! Intoarcem pupicii ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Alina wrote:Si aici a ajuns Mosul de la Diana, din Arad. Sunt tare surprinsa, caci nu m-am inscris, dar am primit cadou. Acum ce ar trebui sa fac? In primul rand sa-i multumesc Dianei mult, mult si sa revin cu poze.  , Diana.
Iti spun saptamana viitoare de ce. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Maria & mami wrote:Ma bucur mult ca a ajuns ! Acum asteptam Craciunul , sa vedem daca am nimerit !  Intoarcem pupicii ! Paaaaaaaaaaaaaaaaaiii, Mami de Mariuca, inimioarele noastre sunt atinse de mult, tare de mult! Va multumim din suflet! De-abia astept sa fac bradutul si sa-l asez la loc de cinste! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Taki si Sashalici...ce ma bucur! Bradutul e superb!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| S.ELENA wrote: MULTUMIM MULT MOSULE!!!!!!!!!
am primit si noi ieri o instiintare de la posta, dar intrucat sunt FOARTE-FOARTE racita, nu am avut cum sa-l ridic (cadoul de la mos )... oricum - zilele astea merg neaparat, doar sa-mi treaca febra macar un pic, sau sa ma simt si eu mai bine |
|

|
Multumim! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Noi am pierdut trenul....
|
|

| Azi, Sasha a mai primit un cadou de la Mos' Oanalaurisa!
Multumim frumos, Sasha a fost foarte incantata si am si deschis cadoul ca nu-i mai tacea gura: open, open!
 |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| azi am primit si noi cadoul de la mos ........Alina si Sasha ...va multumim din suflet , promit maine sa pun si poze ..este superb ...... |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| am primit si noi coletul de la mos Elena
cadourile sunt absolut SUPERBEEEEEEEEEE !!!!!!!!! multumim mult de tot
|
|

|
Multumim asemenea! Ma bucur ca sunteti incantate! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| taki wrote: Azi, Sasha a mai primit un cadou de la Mos' Oanalaurisa! Multumim frumos, Sasha a fost foarte incantata si am si deschis cadoul ca nu-i mai tacea gura: open, open!
Ma bucur ca de reactia Sashei,sa creasca mare si sanatoasa! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
|
|
|