Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Bravo mosulici grabiti si inspirati La cat mai multe cadouri placute fetelor |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| azi am terminat si noi cumparaturile de Mos, k anul asta avem 5 pitici pe lista (+ mamici), spre unii deja a plecat cadoul, iar cu ceilalti ne vom vedea live |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Luni, Moshul mai are de trimis cadoul la inca o piticuta draguta... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| MNiko wrote:Oana_nicole o sa incerc si eu sa-ti trimit ceva luni. Sper sa ajunga la timp la tine.
Multumesc frumos, Mihaela. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si cadoul nostru de la Doua Craciunite de departeeee ! Inca o data , multumim frumos si va pupam cu drag !

ps : nu am reusit vineri sa descarcam foto, asa ca .... scuze pentru intarziere .
Si deci sa inteleg ca doar noi am deschis cadourile ? Restul le tineti ascunse ? Adriana, Mniko ? Miri ?? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oana_nicole wrote:Multumesc frumos, Mihaela. Oana, imi cer scuze, dar nu am reusit sa adun nimic zilele astea si deci nu am trimis nimic azi. Sper sa reusesc la urmatoarea actiune de felul asta.
Maria&mami wrote:Si deci sa inteleg ca doar noi am deschis cadourile ? Restul le tineti ascunse ? Adriana, Mniko ? Miri ?? Noi sigur nu o sa-l desfacem pana in ziua de Craciun. Nici macar eu nu m-am uitat in pachet, iar Cristina trece linistita pe langa el si nu il baga in seama.
|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si Alexia a primit cadou de la un mos taaare dulce. Multumim Cute si Dor! Foto punem cand ajungem acasa |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Frumoase cadouri Oana Si cine sunt craciunitele?
Kali bravo mosului asteptam poze |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Astazi au plecat si cadourile noastre!!!!! Sper ca celor doi piticuti sa le placa!!!!! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mosul Dor pupa minunea de Alexia!!! Mariuca, ce frumoase cadouri ai primit tu! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Am avut, ieri, o surpriza de proportii... surpriza totala, mai ales ca nu era trecut expeditorul, si mai mult, expeditorul fusese si iepurasul de Paste de anul asta!!! Un cadou minunat pe care Alex o sa-l vada sub bradut...Multumesc din suflet Mami de Mariuca ! Pupam duuuuuuuuuuulce o fetita frumoasa!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Si la noi a ajuns Mosu`. Ii multumim mult. Oana si burtica te pupam dulce. Pozici sub bradulet vom face. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mariuta wrote:Si la noi a ajuns Mosu`. Ii multumim mult. Oana si burtica te pupam dulce. Pozici sub bradulet vom face.
In sfarsiiit...eram stressata deja...va pup! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Astazi a ajuns Mosul si la noi!!!!!!
MULTUMIM MULT MOSULE!!!!!!!!! |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Piticuti,frumoase cadouri va adus Mosul |
|
|