Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Kiki wrote:Duminica, la serbare iti fac un pachet! Am si niste haine pt parinti. E ok?
Sigur ca da. Multumesc mult, Cris! Uite de asta toata lumea striga :801: Kiki! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Te pup, Oana! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| oana_nicole wrote:Fetelor, eu am gasit pe langa Galati o familie careia i-am putea aduce o mica bucurie de Craciun. E vorba de o familie cu un baietel de aproape 3 luni si o fetita de 4 ani. Nu ii cunosc personal, am aflat de ei de la o prietena care va boteza baietelul acelei familii luna aceasta. Planul ar fi dupa cum urmeaza... Daca sunteti dispuse sa ajutati, eu sunt in Bucuresti pana pe 25 decembrie. Pe 26 decembrie voi ajunge in Galati si pe data de 29 cel tarziu pachetul va ajunge la destinatar. In acea zi chiar este botezul baietelului, deci bucuria va fi cu atat mai mare. Mai mult de atat, nana Ruxandrei lucreaza in Galati la o fundatie care are sub supraveghere foarte multe cazuri de acest gen. Insa familiile respective au copii mai marisori, de peste 4-5 ani. Poate reusim sa strangem mici atentii si pentru cativa dintre acestia. Stiu ca multe dintre voi vor sari in ajutor si vreau sa va multumesc din suflet, inca de pe acum.  Sper sa reusim sa aducem lumina Craciunului in cateva suflete nevinovate sau deznadajduite.
Mami pentru mine este cam tarziu, nu cred mai reusesc sa ajung la posta sa trimit pachetelul, nici nu am adresa
Daca se poate dupa sarbatori da-mi un PM cu adresa |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Multumesc mult, Cristy. O sa aflu adresa familiei respective si/sau a fundatiei si trimiti cand vei putea. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| mission accomplished
Mosul a plecat spre pitici |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oana_nicole o sa incerc si eu sa-ti trimit ceva luni. Sper sa ajunga la timp la tine.
La noi azi a sosit un Mos tare grabit. Oanalaurisa multimim. Poze vom pune insa de Craciun(sau poate mai repede daca nu reusim sa tinem nerabdarea in frau - suntem tare curiosi ). |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| MNiko wrote:Oana_nicole o sa incerc si eu sa-ti trimit ceva luni. Sper sa ajunga la timp la tine. La noi azi a sosit un Mos tare grabit. Oanalaurisa multimim. Poze vom pune insa de Craciun(sau poate mai repede daca nu reusim sa tinem nerabdarea in frau  - suntem tare curiosi  ).
Va pup cu mult drag si sa cresteti mari! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Si la noi a ajuns astazi un Mos surpriza !!!
Multumim mult, Oanalaurisa !!! Poze cu cadourile, de Craciun, ca nu le dau pana atunci
|
|
| AdrianaC wrote:Si la noi a ajuns astazi un Mos surpriza !!! Multumim mult, Oanalaurisa !!! Poze cu cadourile, de Craciun, ca nu le dau pana atunci
Sa cresteti mari! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Si la mine a plecat mosul ( azi la posta aratm chiar ca un mos cu sacul dupa mine ) s-a holbat aia de la posta si si-a pus mainile in cap ... opppss, a picat pe ea atata treaba
Suprize, surprize
PS: scuze daca vor ajunge cu intarziere... fac drum luuuuuuung... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristy, ai rabdare, mami. Stii eu am o vorba legat de Posta Romana...ce sa-i faci, daca astia imping coletele per pedes...asta e, fac mult...si gata! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oanalaurisa wrote: Va pup cu mult drag si sa cresteti mari!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si noi am inceput ziua de milioane ! A venit Mosu' la noi !
Multumim Craciunitelor de departe, au batut Pamantu'n lung si' lat si ne-au luminat ziua !
Multumim din suflet , frumoaselor ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| AdrianaC wrote:Si la noi a ajuns astazi un Mos surpriza !!! Multumim mult, Oanalaurisa !!! Poze cu cadourile, de Craciun, ca nu le dau pana atunci
Si la noi a ajuns Mosul asta! Multumim mult de tot ca te-ai gandit la noi, Oana! |
|
|
Va pup cu drag,ma bucur ca a ajuns ! |
|
|