Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miha, stai calma. Daca nu te intelegem noi, atunci cine?
Felicitari mosilor grabiti care au expediat de mult pachetele si mosilor care si-au trimis deja renii la posta! Spor la cumparaturi si mosilor intarziati, asa ca mine!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oanalaurisa wrote: Si eu m-am plimbat saptamana asta destul de mult,dar azi am avut noroc mai mare in niste magazine in care nu fusesem ,unde am gasit tot ce doream.Cadourile au plecat in aceasta seara si vor ajunge repede-repede,insa mamicile trebuie sa le pastreze surpriza pentru pitici pana la momentul potrivit. Nu am riscat sa astept pana saptamana viitoare pentru ca ma simt cam ciudat si n-as fi vrut sa se intample cumva sa ma duc la spital si sa nu fie trimise;... Ma oftica pt ca am umblat zilele trecute si il ochisem intr-un magazin si am zis ca il cumpar de acolo. Azi nu l-am mai gasit. DAr macar am vazut azi in alt magazin ca il mai au si maine ma duc acolo. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Am reusit cu greu sa-l trimit pe Mosulet la patru piticuti... Ramasesem fara coli albe si ma duc la Posta...ajung la coletarie si intreb tipa de la ghiseu:"aveti coli pentru impachetat?...n'avem" si-apoi inecepe sa vorbeasca bineinteles cu altcineva... Ma duc sus la ghiselele obisnuite si o inteb pe tampita aia de dupa ghiseu...alt adjectiv mai bun nu am gasit!!! " plicuri albe, aveti?"...insist si zic...da' ceva de taiat?..."n-avem domnisoara...cum adica de taiat?" zice!!! Exact ca in filmele cu prosti...plec nervoasa, iau cadourile si bineinteles pe Mos de-o toarta si ajung acasa...reusesc cu chiu cu vai sa incropesc niste invelisuri...si le duc!!! Of, Romanie!!!...
Mai avea Mosul vreo doi piticuti, da' ma revansez de Paste ca Miha!!! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| leut wrote:Am reusit cu greu sa-l trimit pe Mosulet la patru piticuti... Ramasesem fara coli albe si ma duc la Posta...ajung la coletarie si intreb tipa de la ghiseu:"aveti coli pentru impachetat?...n'avem" si-apoi inecepe sa vorbeasca bineinteles cu altcineva... Ma duc sus la ghiselele obisnuite si o inteb pe tampita aia de dupa ghiseu...alt adjectiv mai bun nu am gasit!!! " plicuri albe, aveti?"...insist si zic...da' ceva de taiat?..."n-avem domnisoara...cum adica de taiat?" zice!!! Exact ca in filmele cu prosti...plec nervoasa, iau cadourile si bineinteles pe Mos de-o toarta si ajung acasa...reusesc cu chiu cu vai sa incropesc niste invelisuri...si le duc!!!  Of, Romanie!!!... Mai avea Mosul vreo doi piticuti, da' ma revansez de Paste ca Miha!!!
Greu cu astia de la posta si de la toate oficiile astea,de asta ma temeam si eu cand ma gandeam la posta...asa ca am renuntat si am trimis prin curier... |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| A da, iar m-am adus aminte de posta romana
Sunt ferm convinsa ca unele pachete vor ajunge cu intarziere si de data aceasta dar rabdare vor ajunge pana la urma |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Oana..am avut o neplacere si cu un curierat...cu Posta macar ajung intacte si nedesfacute!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si noi ne inscriem pe lista Mosilor intarziati! Dar incercam din raspunteri sa ne incadram in timpul ramas la dispozitie, mai ales ca de 24 decembrie s-a declarat zi nelucratoare! 
Multumim Kiki pentru ajutor! |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu intodeuna le pun recomandate,asa stiu ca ajunge 100% fara probleme si nedesfacute.In caz contrar fac scandal.Asa ca platesc de ma usuca dar macar sa junga intacte ca altfel mor cu ei de gat |
|
|
Firma asta de curierat e cea cu care colaboreaza farmacia unde lucrez eu,deci daca fac figuri si ajunge ceva desfacut,au incurcat-o,pana acum nu am avut probleme cu ei....sper sa nu fie chiar de data asta... |
|
| Rody wrote:Eu intodeuna le pun recomandate,asa stiu ca ajunge 100% fara probleme si nedesfacute.In caz contrar fac scandal.Asa ca platesc de ma usuca dar macar sa junga intacte ca altfel mor cu ei de gat
Rody...esti betooooon....auzi mai,mor cu ei de gat....ce haioasa esti.... |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| oanalaurisa wrote:Rody...esti betooooon....auzi mai,mor cu ei de gat....ce haioasa esti....
Ce nu am dreptate |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
|
Da,asta era buba,insa pana la Paste sigur o sa fiu si eu soferita ca asa nu se pote trai |
|
|
Ba da , ai,dar asa de amuzanta esti,ce bine-mi pica cand zici ceva haios... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Fetelor, eu am gasit pe langa Galati o familie careia i-am putea aduce o mica bucurie de Craciun. E vorba de o familie cu un baietel de aproape 3 luni si o fetita de 4 ani. Nu ii cunosc personal, am aflat de ei de la o prietena care va boteza baietelul acelei familii luna aceasta. Planul ar fi dupa cum urmeaza... Daca sunteti dispuse sa ajutati, eu sunt in Bucuresti pana pe 25 decembrie. Pe 26 decembrie voi ajunge in Galati si pe data de 29 cel tarziu pachetul va ajunge la destinatar. In acea zi chiar este botezul baietelului, deci bucuria va fi cu atat mai mare.
Mai mult de atat, nana Ruxandrei lucreaza in Galati la o fundatie care are sub supraveghere foarte multe cazuri de acest gen. Insa familiile respective au copii mai marisori, de peste 4-5 ani. Poate reusim sa strangem mici atentii si pentru cativa dintre acestia.
Stiu ca multe dintre voi vor sari in ajutor si vreau sa va multumesc din suflet, inca de pe acum. Sper sa reusim sa aducem lumina Craciunului in cateva suflete nevinovate sau deznadajduite. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Duminica, la serbare iti fac un pachet! Am si niste haine pt parinti. E ok? |
|
|