Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| MNiko wrote:Sau imi scrii mie iubita. Si asa cum a zis si Kiki incercam sa facem rost de adresele pe care le doriti. Bine-nteles acolo unde si "destinatarul" e de acord. Oana, tinem pumnii mosului vostru sa ajunga cu bine la destinatie. Am inteles ,ma gandesc zilele astea si spun la ce piticut vreau sa trimit |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Rody wrote:Am inteles ,ma gandesc zilele astea si spun la ce piticut vreau sa trimit |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| mosul nostru o sa mearga joi la posta k maine avem niste treaba...
sper sa se bucure toti piticii de cadourile primite
|
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Mosul meu lucreaza de zor la pachete. Sunt multe si am o stare de nerabdare....Sper sa placa puilor !! Pupici !! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si la noi a venit astazi .... primul Mos Craciun !!!!!! Multumim mult la doua frumoase ! Asa surprize sa tot ai !
Mosul Nostru Cel Grabit ! :
MULTUMIM ! Mosule ! |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| La noi mosul plecat deja la 3 fete dragalase, urmeasa ma mai plece si a doua oara poate maine daca reusesc sa termin surprizele la inca 3 fete. Si eu sper sa placa cadourile noastre facute cu muuuuulta dragoste
Oana frumoasa surpriza |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Acum am vazut acest subiect ... super idee . Oana buna initiataiva , si te rog sa ma tii la curent. Chiar am niste pungute cu jucarii si hainute pe care Kari nu le mai foloseste si vroiam sa le duc la Kid's Planet, care strang pentru copii orfani. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Frumoasa surpriza!s-a gandit mosul si la mami si la fata! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Mosul va pleca de la mine asta-seara, prin curier,speram sa ajunga cat mai repede,ca nu am curajul prin posta. |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Si la mine a plecat astazi Mosul pt 3 piticuti.Sper sa fiu multumiti ca am pus acolo doata dgragostea mea si mi de pupicuri |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Astazi am terminat cumparaturile ptr 2 piticuti dragi noua!!!!! Din pacate, abia luni ajung cu ele la posta!!!!!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu azi am fost la cumparaturi pt mos. In mare am gasit excat ce am vrut, dar pt cine stiam exact ce vreau...surpriza: nu mai aveau niciun exemplar. . Sper sa gasesc maine in alt magazin si luni sa ajung si eu la posta. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| MNiko wrote:Eu azi am fost la cumparaturi pt mos. In mare am gasit excat ce am vrut, dar pt cine stiam exact ce vreau...surpriza: nu mai aveau niciun exemplar. . Sper sa gasesc maine in alt magazin si luni sa ajung si eu la posta.
Si eu m-am plimbat saptamana asta destul de mult,dar azi am avut noroc mai mare in niste magazine in care nu fusesem ,unde am gasit tot ce doream.Cadourile au plecat in aceasta seara si vor ajunge repede-repede,insa mamicile trebuie sa le pastreze surpriza pentru pitici pana la momentul potrivit. Nu am riscat sa astept pana saptamana viitoare pentru ca ma simt cam ciudat si n-as fi vrut sa se intample cumva sa ma duc la spital si sa nu fie trimise;... |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Dragi mamici ,eu nu stiu ce-o sa fac ca ma chinui cu ploduletii astia atarnati de gat si nu mai reusesc sa ma ocup de actiunea "Mos".Daca nu pot si nu pot, o sa-mi cer scuze si o sa-mi iau revansa de iepuras |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| mihaela75 wrote:Dragi mamici ,eu nu stiu ce-o sa fac ca ma chinui cu ploduletii astia atarnati de gat si nu mai reusesc sa ma ocup de actiunea "Mos".Daca nu pot si nu pot, o sa-mi cer scuze si o sa-mi iau revansa de iepuras
Stai linistita mami Eu una stiu cat de greu este cu doi copii si fara masina |
|
|