Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Revenim si noi cu poze
multumim inca o data mosului Diana
albumul de poze este super, de asemenea discurile pe gusturile noastre
PS sper sa nu lipsesca nimic, am observat ca plicul a fost taiat intr-un colt cu ... foarfeca |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cristy, multumim inca o data ca te-ai gandit la noi de sarbatori!
Sticker-ele cu Taz au plecat in vacanta cu Tudor la bunici. |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Cu placere Cute |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Adriana,mii de multumiri pentru felicitare,insa trebuie cu regret sa zic ca oamenii din ziua de azi sunt de-a dreptul nesimtiti,am gasit plicul mototolit in fata blocului,chiar in fata geamului proprietarei mele,ceea ce inseamna ca a deschis cutia postala,l-a luat si nu mi l-a dat,iar cand a avut chef,l-a aruncat.
Oricum e super felicitarea si iti multumesc ca te-ai gandit la mine! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| oanalaurisa wrote: Adriana,mii de multumiri pentru felicitare,insa trebuie cu regret sa zic ca oamenii din ziua de azi sunt de-a dreptul nesimtiti,am gasit plicul mototolit in fata blocului,chiar in fata geamului proprietarei mele,ceea ce inseamna ca a deschis cutia postala,l-a luat si nu mi l-a dat,iar cand a avut chef,l-a aruncat. Oricum e super felicitarea si iti multumesc ca te-ai gandit la mine! |
|
|
Da...asta am patit... |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Multumim si noi lu Diana spumpa pt felicitarea superba si un joculet pt ELO.Multumesc frumos din suflet ca te-ai gadit la noi.Nu pot pune poze din pacat acum finca am aparatul la reparat fin a avut grija Elo un pic de el.Abea miercuri il voi recupera .Multumesc din suflet Diana |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Oanalaurisa, poate nu stia ca e pentru tine...e de necrezut ca cineva sa faca asa ceva.Poate tre sa-i spui ca sa nu mai faca pe viitor la fel. |
|
| mihaela75 wrote:Oanalaurisa, poate nu stia ca e pentru tine...e de necrezut ca cineva sa faca asa ceva.Poate tre sa-i spui ca sa nu mai faca pe viitor la fel.
Stia,ca mi-a mai adus datile trecute avize cu numele meu,ca stau aici de 4 ani aproape,e culmea,dar ea deschide cutia postala,ca nu mi-a dat cheie de la ea... |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| oanalaurisa wrote:
Adriana,mii de multumiri pentru felicitare,insa trebuie cu regret sa zic ca oamenii din ziua de azi sunt de-a dreptul nesimtiti,am gasit plicul mototolit in fata blocului,chiar in fata geamului proprietarei mele,ceea ce inseamna ca a deschis cutia postala,l-a luat si nu mi l-a dat,iar cand a avut chef,l-a aruncat.
Foarte urat din partea ei Eu i-as mentiona despre felicitare si as face-o sa se simta foarte prost! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Astazi a trecut pe la noi un Mos Craciun tocmai de la Oradea! Multumim frumos Oanalaurisa! Dav e incantat de stampilutze, de masina nu mai zic ca imi urla in creieri de cand a venit curierul, animalutul caruia ii creste "parul" a fost udat deja si dav mai vrea sa-l inunde putin , iar puzzle-ul a fost ascuns, caci masinuta a captat toata atentia... A, si nu mai zic ca Dav e bagat intr-o cutie si sta acolo cu masinutza, deci in sfarsit am si eu loc la calculator ca nu mai "chie" el! In plus, iti multumesc si pentru cadoul meu!
|
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Noi am vrea sa multumim lui MNiko pentru felicitare care a ajuns la Maria si mami dar urarile au fost trimise prin telefon. Multumim si pupacim MNiko A si era sa uitam am primit-o si pe cea virtuala. |
|
| Roxanel wrote:Noi am vrea sa multumim lui MNiko pentru felicitare care a ajuns la Maria si mami dar urarile au fost trimise prin telefon. Multumim si pupacim MNiko A si era sa uitam am primit-o si pe cea virtuala. Roxanel imi cer scuze ca am incurcat adresele si am trimi la Oana. Imi iau revansa de paste si iti trimit tie si pt ea |
|
| Au mai ajuns si la noi azi doi Mosi. Oana, Cris
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sa le folositi sanatoase! |
|
|