MOS CRACIUN 2007 - ACTIUNEA CELOR 7 PITICI
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cristy
Scris: Friday, January 11, 2008 9:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Revenim si noi cu poze

multumim inca o data mosului Diana pupici pupici

albumul de poze este super, de asemenea discurile pe gusturile noastre yes

PS sper sa nu lipsesca nimic, am observat ca plicul a fost taiat intr-un colt cu ... foarfeca cyclops
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, January 12, 2008 10:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Cristy, multumim inca o data ca te-ai gandit la noi de sarbatori!pupici pupici pupici

Sticker-ele cu Taz au plecat in vacanta cu Tudor la bunici.sic
Cristy
Scris: Saturday, January 12, 2008 12:11 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Cu placere Cute pupici
oanalaurisa
Scris: Saturday, January 12, 2008 6:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Adriana,mii de multumiri pentru felicitare,insa trebuie cu regret sa zic ca oamenii din ziua de azi sunt de-a dreptul nesimtiti,am gasit plicul mototolit in fata blocului,chiar in fata geamului proprietarei mele,ceea ce inseamna ca a deschis cutia postala,l-a luat si nu mi l-a dat,iar cand a avut chef,l-a aruncat.

Oricum e super felicitarea si iti multumesc ca te-ai gandit la mine!pupici
MNiko
Scris: Saturday, January 12, 2008 6:35 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
oanalaurisa wrote:

Adriana,mii de multumiri pentru felicitare,insa trebuie cu regret sa zic ca oamenii din ziua de azi sunt de-a dreptul nesimtiti,am gasit plicul mototolit in fata blocului,chiar in fata geamului proprietarei mele,ceea ce inseamna ca a deschis cutia postala,l-a luat si nu mi l-a dat,iar cand a avut chef,l-a aruncat.

Oricum e super felicitarea si iti multumesc ca te-ai gandit la mine!pupici

what what what
oanalaurisa
Scris: Saturday, January 12, 2008 6:47 PM
Nivel

MNiko wrote:

what what what

Da...asta am patit...plans
Rody
Scris: Saturday, January 12, 2008 8:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Multumim si noi lu Diana spumpa pt felicitarea superba si un joculet pt ELO.Multumesc frumos din suflet ca te-ai gadit la noi.Nu pot pune poze din pacat acum finca am aparatul la reparat fin a avut grija Elo un pic de el.Abea miercuri il voi recupera .Multumesc din suflet Dianapupici angel
mihaela75
Scris: Saturday, January 12, 2008 9:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Oanalaurisa, poate nu stia ca e pentru tine...e de necrezut ca cineva sa faca asa ceva.Poate tre sa-i spui ca sa nu mai faca pe viitor la fel.oare
oanalaurisa
Scris: Saturday, January 12, 2008 9:25 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Oanalaurisa, poate nu stia ca e pentru tine...e de necrezut ca cineva sa faca asa ceva.Poate tre sa-i spui ca sa nu mai faca pe viitor la fel.oare

Stia,ca mi-a mai adus datile trecute avize cu numele meu,ca stau aici de 4 ani aproape,e culmea,dar ea deschide cutia postala,ca nu mi-a dat cheie de la ea...plans banghead
Laura
Scris: Sunday, January 13, 2008 6:54 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
oanalaurisa wrote:

Foarte urat din partea ei angry Eu i-as mentiona despre felicitare si as face-o sa se simta foarte prost! tunete
Kiki
Scris: Monday, January 14, 2008 2:04 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Astazi a trecut pe la noi un Mos Craciun tocmai de la Oradea!
Multumim frumos Oanalaurisa! Dav e incantat de stampilutze, de masina nu mai zic ca imi urla in creieri de cand a venit curierul, animalutul caruia ii creste "parul" a fost udat deja si dav mai vrea sa-l inunde putin hohot , iar puzzle-ul a fost ascuns, caci masinuta a captat toata atentia...
A, si nu mai zic ca Dav e bagat intr-o cutie si sta acolo cu masinutza, deci in sfarsit am si eu loc la calculator ca nu mai "chie" el! hohot hohot
In plus, iti multumesc si pentru cadoul meu! pupici pupici pupici pupici pupici

Roxanel
Scris: Monday, January 14, 2008 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Noi am vrea sa multumim lui MNiko pentru felicitare care a ajuns la Maria si mami dar urarile au fost trimise prin telefon. Multumim si pupacim MNiko pupici A si era sa uitam am primit-o si pe cea virtuala.yes
MNiko
Scris: Monday, January 14, 2008 4:49 PM

Roxanel wrote:
Noi am vrea sa multumim lui MNiko pentru felicitare care a ajuns la Maria si mami dar urarile au fost trimise prin telefon. Multumim si pupacim MNiko pupici A si era sa uitam am primit-o si pe cea virtuala.yes

Roxanel imi cer scuze ca am incurcat adresele si am trimi la Oana. Imi iau revansa de paste si iti trimit tie si pt earas sic
MNiko
Scris: Tuesday, January 15, 2008 10:08 AM

Au mai ajuns si la noi azi doi Mosi. Oana, Crispupici pupici pupici

Kiki
Scris: Tuesday, January 15, 2008 12:17 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Sa le folositi sanatoase! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.