MOS CRACIUN 2007 - ACTIUNEA CELOR 7 PITICI
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Tuesday, January 8, 2008 10:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
hohot Eh postasul nu e chiar frumos rupt din soare cum e kaze al meu sic dar o data asa de bucurie merita si el pupat chitara
oanalaurisa
Scris: Tuesday, January 8, 2008 10:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
mihaela75 wrote:
hohot Eh postasul nu e chiar frumos rupt din soare cum e kaze al meu sic dar o data asa de bucurie merita si el pupat chitara

ras ras pupici
Kiki
Scris: Tuesday, January 8, 2008 10:26 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Cristy, multumim frumos! love love love love love Deosebit de frumos e tablouasul facut de tine! pupici pupici pupici pupici

AdrianaC
Scris: Wednesday, January 9, 2008 12:20 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Multumim mult Cristy pentru cadouri, nici azi nu m-am putut desprinde de bijuterii si de ceas si am mers tot cu ele la serviciu, de data aceasta asortate la un pulover vernil exact in nuanta ceasului si o bratara cu pietre verzi love

Nu am apucat sa pozez tot ca s-au impartit repede cadourile si deja s-au dat in folosinta. Imi cer scuze celor care au trimis si inca nu am pus poze, o sa postez deocamdata ce am apucat sa pozez inainte sa cada in "mainile dusmanilor" ras

Mosul Taki - multumim frumos:

- pentru mami si tati - o crema de maini si decoratiuni superbe de brad

- pentru Andrei - hainutele cu care l-am imbracat de revelion, o ciocolata, o decoratiune de brad, o rama foto cu Mickey si inca alte cadouri care au disparut rapid

- pentru Alice - o curea Barbie, un parfum Barbie cu care se da in fiecare zi ca ii place cum miroase, un set de geometrie, o ciocolata, o rama foto cu Minnie ...

Mosul GNicoleta si Mosul MNiko - multumim mult pentru felicitari si pentru ca v-ati gandit la noi.

Mosul OanaLaurisa, am postat deja cadourile primite parca, dar revin oricum, un ceas cu printese pentru Alice si un jurnal frumos foc, o masinuta pentru Andrei... - multumim mult inca o data

Mosul FDianaMaria - o multime de cadouri frumoase, trandafirasul mov cred ca deja l-ati vazut la tinuta mea de revelion, elastice, bentite - pentru Alice, o bluza frumoasa rosie, nici nu am apucat sa ma uit bine la ele ca au si disparut, mai putin trandafirasul la care nu au reusit sa ajunga ras

Mosul Cristy - o surpriza neasteptata din departari
- pentru mami

- pentru Alice - tatuaje,

jurnal de printesa, pe care deja l-a si inaugurat

abtibilduri

felicitare ...

Imi cer scuze daca am omis ceva sau pe cineva, dar cum am spus imparteala s-a facut rapid si nu am mai apucat sa pozez nimic.

Multumim tuturor !
love
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, January 9, 2008 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Multumim frumos Mosului Miru pentru cadou, am fost la posta aseara si m-am bucurat ca nu mi-au trimi inapoi coletul, era la posta de pe data de 3uff .
Carticica este foarte frumoasa dar sa stii ca nu i-o dau Alexandrei inca, am primit multe cadouri, Alex se plictiseste destul de repede de ele asa ca am gandit ca o sa-i fie mai draga prin luna februarie cand ceva nou o sa o atraga mai mult.
Mamici, voi dati toate codourile primite copilasilor? Eu am ascuns mai bine de jumatate dintre ele pentru ca daca sunt multe trece prin ele de doua trei ori apoi le ignoracry , am o casa plina de jucarii si copilul meu mai mult ar vrea sa tasteze la laptop decat sa se joace cu ele. Anul asta am facut o plasuta cu jucariile abandonate si le-am dat la niste copilasi de la tara, acolo sigur de tot nu o sa stea aruncate intr-un colt si ignorate cu saptamanile.
mommy
Scris: Wednesday, January 9, 2008 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Cu multa placere, Nico! pupici Sa stii ca si eu mai ascund din jucariile lui Mihaita, mai ales in perioadele astea in care este coplesit de noutati si nu ii mai trebuie nimic, tot la telefon sau calculator trage. Si ii mai ascund jucariile care vad ca il depasesc pentru moment si pe care le distruge pentru ca nu intelege ce sa faca cu ele, asa le tin pentru cand mai creste nitel. flowers
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, January 9, 2008 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
AM RAMAS DATOARE CU POZELE .....CADOUL DE LA TAKI ....
1. PTR ADINA
2.PTR MIHAELA IOANA
3. PTR MAMI

MULTUMIM INCA ODATA TAKI pupici pupici pupici pupici

georgy_adinutza attached the following image(s):
1.jpg2.jpg3.jpg

taki
Scris: Wednesday, January 9, 2008 11:36 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Adriana&family, georgy_adinutza&family, sa va bucurati de ele! love1
Laura
Scris: Wednesday, January 9, 2008 12:02 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Foarte frumoase cadouri, Adriana si Georgy!

M-am mirat ca Alice stie sa scrie. E totusi o varsta frageda. Eu am invatat sa citesc de pe la 5 ani,dar sa scriu nu m-a invatat nimeni si tare-mi mai doream angel Bravo Alice,sincere felicitari bravo bravo bravo flowers
MNiko
Scris: Wednesday, January 9, 2008 1:38 PM
Nivel: Guest

AM mai primit si eu azi un aviz. Nu scrie de unde si abia maine dimineatza pot sa-l ridic.
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, January 9, 2008 2:58 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Cristy, multumim pentru minunata surpriza! A fost chiar surpriza!
Spre seara vin si pozele...
sousourel
Scris: Wednesday, January 9, 2008 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
[quote=g_nicoleta2000]
Mamici, voi dati toate codourile primite copilasilor? Eu am ascuns mai bine de jumatate dintre ele pentru ca daca sunt multe trece prin ele de doua trei ori apoi le ignora....quote]

Eu nu. In niciun caz. A doua zi au disparut majoritatea si le va primi pe rand...mai ales daca se respecta hotararea de a nu-i se mai cumpara jucarii pana la ziua copilului, sper sa aprezieze noutatea, dar mai rar.
oanalaurisa
Scris: Wednesday, January 9, 2008 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
sousourel wrote:
[quote=g_nicoleta2000]
Mamici, voi dati toate codourile primite copilasilor? Eu am ascuns mai bine de jumatate dintre ele pentru ca daca sunt multe trece prin ele de doua trei ori apoi le ignora....quote]

Eu nu. In niciun caz. A doua zi au disparut majoritatea si le va primi pe rand...mai ales daca se respecta hotararea de a nu-i se mai cumpara jucarii pana la ziua copilului, sper sa aprezieze noutatea, dar mai rar.

Mamicutzo,sa stii ca imi place cum gandesti...pupici
MNiko
Scris: Wednesday, January 9, 2008 9:39 PM
Nivel: Guest

g_nicoleta2000 wrote:

Mamici, voi dati toate codourile primite copilasilor? Eu am ascuns mai bine de jumatate dintre ele pentru ca daca sunt multe trece prin ele de doua trei ori apoi le ignoracry , .

Sa stii ca mi-am pus problema asta in momentul in care am realizat cate i-am cumparat eu de Mos, nu mai vorbesc de ce a primit. Si totusi i le-am dat pe toate. SI-a ales ea cu ce a vrut sa se joace mai intati, apoi le-a luat asa pe rand. AM toate jucariile in camera ei, dar unele sunt puse in locuri inaccesibile pt ea si le rotesc din cand in cand, dar majoritatea ii sunt la indemana si se joaca cu ce vrea. Uneori face singura inspectia in ce are si isi mai scoate ceva jucarii cu care nu s-a mai jucat de mult.
Cristy
Scris: Wednesday, January 9, 2008 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Kiki ma bucur ca iti place palmutza ( in Israel se numeste HAMSA si tine de noroc ras )

Adriana de asemenea ma bucur ca au ajuns cadourile, mi-a placut cum iti sta in verde angel

Cute pupici

Ar mai fii 2 pachetele ratacite pe drum, sper sa ajunga cat mai repede angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.