![Avatar](/i.ashx?u=147)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| MNiko wrote: Da, Rody, daca vrei poti sa trimiti cadou la un piticut sau mai multi.
Aha,deci pot sa-mi aleg niste piticuti si la trimit un cadous. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Eu am dat o tura prin oras ca sa ma orientez si m-am ales cu niste idei . |
|
![Avatar](/i.ashx?u=1813)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| ce idee buna ne-a dat Maria si Mami
ne inscriem si noi |
|
![Avatar](/i.ashx?u=18)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, ca sa nu am o surpriza neplacuta in a va da adresele celor care vi le solicita, va rog sa ma anuntati pe PM daca nu doriti sa va intersectati cu Mosu' anul acesta! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=147)
| oana_nicole wrote:Dragelor, imediat ce am vazut titlul acestui topic m-am gandit ca se organizeaza o actiune umanitara de Craciun. Eu cred ca ar trebui sa ne gandim si la asa ceva. Nu am inca o propunere concreta, poate doar sa abordam unele dintre cazurile anterioare... Cunostintele Ancai din Brasov, vecinii lui deni de pe langa Galati sau daca voi stiti pe cineva, sau putem chiar gasi o casa de copii unde sa ducem niste daruri... Intr-adevar, e frumos sa organizam si intre noi o actiune de Craciun, dar totusi spiritul ar fi altul daca am ajuta niste copii care poate nu primesc nimic de la altcineva. Daca voi vreti sa trimiteti un cadou copilasilor sau mamicilor de pe forum, foarte bine, este dorinta si mai ales placerea voastra. Dar poate totusi ne gandim si la ideea mea. Multumesc! Si eu sunt deacort cu casa de copii.Eu stiu cum e din pacate |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:Fetelor, ca sa nu am o surpriza neplacuta in a va da adresele celor care vi le solicita, va rog sa ma anuntati pe PM daca nu doriti sa va intersectati cu Mosu' anul acesta! Subscriu. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=35)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eu abia astept sa vad rezultatul acestei initiative. Sper sa "acopar" cat mai multi piticei si sa gasesc la acest topic numai zambete peste cateva saptamani.
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=378) Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| MNiko wrote:Asta a propus Oana pe un alt topic si s-a cam ramas la ideea asta. Adica cine vrea sa trimita cadou cuiva de pe forum sa o faca pur si simplu fara sa astepte sa ii fie desemnat cineva. iar pentru adresele piticilor carora vreti sa le faceti un cadou puteti apela la mine sau la Kiki. PS: Discutiile initiale s-au purtat aici am inteles,super idee.ma inscriu si eu dar mai am o intrebare.aleg un piticut dintre cei care se inscriu,sau orice piticut de pe forum?? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=18)
| Orice piticutz, fluturash! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=147)
| Deci daca eu vreu sa aleg un piticut de pe forum,cum fac sa am adesa lui |
|
![Avatar](/i.ashx?u=12)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ii trimiti PM lui Kiki si ea iti trimite inapoi PM cu adresa piticului ! ok ? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=18)
| Maria & mami wrote:Ii trimiti PM lui Kiki si ea iti trimite inapoi PM cu adresa piticului ! ok ?
daca o am...daca nu, facem rost! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=378) Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| kiki, mereu acolo unde e nevoie de ajutor |
|
![Avatar](/i.ashx?u=12)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si astazi a ajuns Mosu' nostru la posta ! Deci ..... speram sa ajunga la timp cadouasele celor 3 pitici iubiti ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Rody wrote:Deci daca eu vreu sa aleg un piticut de pe forum,cum fac sa am adesa lui Sau imi scrii mie iubita. Si asa cum a zis si Kiki incercam sa facem rost de adresele pe care le doriti. Bine-nteles acolo unde si "destinatarul" e de acord.
Oana, tinem pumnii mosului vostru sa ajunga cu bine la destinatie. |
|
|