MOS CRACIUN 2007 - ACTIUNEA CELOR 7 PITICI
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ira_tgr
Scris: Saturday, January 5, 2008 7:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
azi a ajuns si la noi un mos intarziat ras

multumim mult de tot Taty si Ninina, atat pt. invitatie (ne-am simtit super la voi thumleft ) cat si pentru cadourile absolut superbe firstprize , acum k am si ajuns acasa, le-am probat, le-am incercat - ne plac toate foarte mult angel

pupam dulce pe amandoua pupici pupici
codruta
Scris: Saturday, January 5, 2008 7:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
multumim pt felicitare si gandurile frumoase Cristinicai si mamicii ei, Mniko!pupici

p.s. data postei 24 dec 2007 ,la mine a ajuns abia astazi.multumim posta romanaalcool
Cristy
Scris: Saturday, January 5, 2008 8:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Kiki wrote:

Cristy, a ajuns si coletul de la tine, multumim frumos.
Luni mergem sa-l ridicam! pupici pupici pupici pupici pupici

yes yes yes

Miri
Scris: Sunday, January 6, 2008 1:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Adriana, iti multumesc frumos pentru felicitare si pentru ca te-ai gandit la noi!pupici pupici pupici
oana_nicole
Scris: Monday, January 7, 2008 11:08 AM
Nivel

Multumim si noi mult pentru cadourile de la mosii si renisorii sai de aici, de pe forum.

Cris si Dav, pupici pupici pupici si multe multumiri. Intotdeauna atat de speciali. love

Diana, inca o data multumim frumos. flowers

taty, pupici pupici pupici si multumim de cadou. Mi-a facut mare placere sa te revad. flowers

Angelica si Alex, nu mai e nevoie de cuvinte... love love love

Aseara, cand am revenit in Bucuresti, ne asteptau doua felicitari. yes Cu foarte mare placere am primit urarile voastre, MNiko si Adriana. Multumim din suflet pentru ca am fost in gandurile voastre si intoarcem toate urarile de bine. flowers
MNiko
Scris: Monday, January 7, 2008 11:50 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Oana, pupici de la noi.pupici pupici
AdrianaC
Scris: Monday, January 7, 2008 2:48 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Cristy, multumesc mult de tot pentru cadouri, a fost o surpriza neasteptata !

Din fericire am reusit sa ridic azi dimineata coletul, m-am infiintat la 7:30 la posta, am lasat copiii de ieri la bunici ca sa ma pot duce, ca altfel nu mai aveam cum sa il iau (au program pana la 14:30).

Sunt foarte frumoase toate lucrusoarele, deja cu colierul, cerceii si ceasul m-am schimbat din masina, in drum spre serviciu, o sa le pozez sper diseara.

Multumim ca te-ai gandit la noi pupici love
delfinasa
Scris: Monday, January 7, 2008 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Adri, ne-am bucurat mult de felicitarea primita de la voi yes pupici...Multumim mult ca v-ati gandit la noi, pentru urarile frumoase pe care ni le-ati facut pupici si pe care vi le intoarcem pupici pupici pupici.
Maria & Mario
Scris: Monday, January 7, 2008 7:53 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Multumim din suflet mamicutzei Mniko si Cristinucii . Am gasit doua felicitari acasa , una pentru noi , una pentru Roxanel ( cred ca mami s-a grabit si a completat aceeasi adresa pe amandoua ras ). Multumim foarte mult !!!!! pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Rody
Scris: Monday, January 7, 2008 8:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Bravo piticibravo
MNiko
Scris: Monday, January 7, 2008 8:10 PM

Maria & mami wrote:
Multumim din suflet mamicutzei Mniko si Cristinucii . Am gasit doua felicitari acasa , una pentru noi , una pentru Roxanel ( cred ca mami s-a grabit si a completat aceeasi adresa pe amandoua ras ). Multumim foarte mult !!!!! pupici pupici pupici pupici pupici pupici

what what what
Cu scuzele de rigoare, poti s-o transmiti tu mai departe la Roxanel?

banghead banghead banghead AM descoperit si de ce. In lista mea de adrese aveam aceeasi adresa trecuta la amandoua. Oana, te rog daca nu stii adresa lui Roxanel scrie-mi si ti-o dau eu pe PM.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, January 7, 2008 8:44 PM
Nivel

A ajuns mosul si la noiyes
Multumim pentru urari Diana, un an nou plin de bucurii va dorim si noipupici
Am mai primit si un aviz de la o mamica de pui cu ochi albastri, mergem maine la posta sa-l ridicamdance sunt curioasa foc dar sincer nu cred ca meritam asa deranj.bounce
mihaela75
Scris: Tuesday, January 8, 2008 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Surprizaaaa yes yes Multumim de felicitare Cristinuca si mami Mniko pupici Eu cand primesc ceva de acasa imi vine sa-l pup si pe postas ...noroc ca nu sta la pupat hohot
oanalaurisa
Scris: Tuesday, January 8, 2008 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
mihaela75 wrote:
Surprizaaaa yes yes Multumim de felicitare Cristinuca si mami Mniko pupici Eu cand primesc ceva de acasa imi vine sa-l pup si pe postas ...noroc ca nu sta la pupat hohot

Da e frumos postasul? hohot Intreb pentru ca mi-am amintit de o reclama de la ulei de masline italienesc care cica garanteaza sanatatea italienilor,iar ca sa ajunga la medicul cel frumos,niste babe isi tot inventau boli si cand se deschidea usa cabinetului vedeai in reclama motivul pentru care mai merg oamenii la medic,dat fiind faptul ca cica is sanatosi de la uleiul de masline...hohot hohot hohot hohot hohot
MNiko
Scris: Tuesday, January 8, 2008 10:01 PM

mihaela75 wrote:

Inseamna ca am reusit sa iti fac o bucurie nu?pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.