Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| azi a ajuns si la noi un mos intarziat
multumim mult de tot Taty si Ninina, atat pt. invitatie (ne-am simtit super la voi ) cat si pentru cadourile absolut superbe , acum k am si ajuns acasa, le-am probat, le-am incercat - ne plac toate foarte mult
pupam dulce pe amandoua
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| multumim pt felicitare si gandurile frumoase Cristinicai si mamicii ei, Mniko!
p.s. data postei 24 dec 2007 ,la mine a ajuns abia astazi.multumim posta romana |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Adriana, iti multumesc frumos pentru felicitare si pentru ca te-ai gandit la noi! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Multumim si noi mult pentru cadourile de la mosii si renisorii sai de aici, de pe forum.
Cris si Dav, si multe multumiri. Intotdeauna atat de speciali. 
Diana, inca o data multumim frumos.
taty, si multumim de cadou. Mi-a facut mare placere sa te revad.
Angelica si Alex, nu mai e nevoie de cuvinte...
Aseara, cand am revenit in Bucuresti, ne asteptau doua felicitari. Cu foarte mare placere am primit urarile voastre, MNiko si Adriana. Multumim din suflet pentru ca am fost in gandurile voastre si intoarcem toate urarile de bine. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oana, pupici de la noi. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Cristy, multumesc mult de tot pentru cadouri, a fost o surpriza neasteptata !
Din fericire am reusit sa ridic azi dimineata coletul, m-am infiintat la 7:30 la posta, am lasat copiii de ieri la bunici ca sa ma pot duce, ca altfel nu mai aveam cum sa il iau (au program pana la 14:30).
Sunt foarte frumoase toate lucrusoarele, deja cu colierul, cerceii si ceasul m-am schimbat din masina, in drum spre serviciu, o sa le pozez sper diseara.
Multumim ca te-ai gandit la noi |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Adri, ne-am bucurat mult de felicitarea primita de la voi ...Multumim mult ca v-ati gandit la noi, pentru urarile frumoase pe care ni le-ati facut si pe care vi le intoarcem . |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Multumim din suflet mamicutzei Mniko si Cristinucii . Am gasit doua felicitari acasa , una pentru noi , una pentru Roxanel ( cred ca mami s-a grabit si a completat aceeasi adresa pe amandoua ). Multumim foarte mult !!!!! |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Bravo pitici |
|
|
Cu scuzele de rigoare, poti s-o transmiti tu mai departe la Roxanel?
AM descoperit si de ce. In lista mea de adrese aveam aceeasi adresa trecuta la amandoua. Oana, te rog daca nu stii adresa lui Roxanel scrie-mi si ti-o dau eu pe PM. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| A ajuns mosul si la noi Multumim pentru urari Diana, un an nou plin de bucurii va dorim si noi Am mai primit si un aviz de la o mamica de pui cu ochi albastri, mergem maine la posta sa-l ridicam sunt curioasa foc dar sincer nu cred ca meritam asa deranj. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Surprizaaaa Multumim de felicitare Cristinuca si mami Mniko Eu cand primesc ceva de acasa imi vine sa-l pup si pe postas ...noroc ca nu sta la pupat |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mihaela75 wrote:Surprizaaaa  Multumim de felicitare Cristinuca si mami Mniko  Eu cand primesc ceva de acasa imi vine sa-l pup si pe postas ...noroc ca nu sta la pupat
Da e frumos postasul? Intreb pentru ca mi-am amintit de o reclama de la ulei de masline italienesc care cica garanteaza sanatatea italienilor,iar ca sa ajunga la medicul cel frumos,niste babe isi tot inventau boli si cand se deschidea usa cabinetului vedeai in reclama motivul pentru care mai merg oamenii la medic,dat fiind faptul ca cica is sanatosi de la uleiul de masline... |
|
| mihaela75 wrote:Surprizaaaa  Multumim de felicitare Cristinuca si mami Mniko  Eu cand primesc ceva de acasa imi vine sa-l pup si pe postas ...noroc ca nu sta la pupat Inseamna ca am reusit sa iti fac o bucurie nu? |
|
|