Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miha, multumim! |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Felicitari mosuleti , ce bucurie mare trebuie sa fie pe pitici
Eu inca mai fac galerie la Posta Romana :801: Poate mai imping ceva colete ..... |
|
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Cristina cat ma bucur,ma luse cu lesin,credeam ca nu mai ajunge Kiki,lasa domne baiatul sa doarma cu sabia si cred ca mai inping cateva colete.Sincera nu am avut efectiv timp.Am fost plecata la mama soacra de srabatori.In fine ma revansez eu de celeti piticuti |
|
|

| Rody wrote: si cred ca mai inping cateva colete.Sincera nu am avut efectiv timp.Am fost plecata la mama soacra de srabatori.In fine ma revansez eu de celeti piticuti
Mami... eu m-am referit de acelea de pe drum sa nu fiu inteleasa gresit |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Cristy wrote:Mami... eu m-am referit de acelea de pe drum sa nu fiu inteleasa gresit Am inteles iubita |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17936
| Cristy wrote:Felicitari mosuleti , ce bucurie mare trebuie sa fie pe pitici Eu inca mai fac galerie la Posta Romana :801: Poate mai imping ceva colete .....
Cristy, astazi am gasit si eu un aviz in cutia postala, dar mi-a fost imposibil sa ajung la posta ca suntem inzapeziti. Sper sa lucreze si maine posta, ca maine ii duc pe pitici la bunici si mergem la cumparaturi si as putea sa trec si pe acolo.
MNiko, multumesc pentru felicitare si ca te-ai gandit la noi.
Felicitari pentru surprizele facute !!! Imi pare foarte rau ca nu am avut timp deloc anul trecut sa ma ocup de nimic, dar poate anul asta nu o sa mai fiu asa de aglomerata. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Adriana, iti doresc mult succesc cu Posta maine. La Piatra Neamt, serviciul de vama lucreaza de miercuri pana vineri, cu program de 4 ore pe zi!!!!!!! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17936
| Mai rau e ca eu de luni incep serviciul si la ora la care termin sigur posta e inchisa, si nu stiu daca o sa poata ridica altcineva cu buletinul meu. Sa vedem, sper sa fie totul OK. |
|

| Poate are posta delay din cauza zapezilor, dar tot e bine, macar stiu ca inca un mosulet a sosit |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Rody wrote:Cristina cat ma bucur,ma luse cu lesin,credeam ca nu mai ajunge Nu lesina mami ca mai avem nevoie de tine .... de buna dispozitie ! Multumesc inca o data, draga mea !
cute_baby_of_mine wrote: La Piatra Neamt, serviciul de vama lucreaza de miercuri pana vineri, cu program de 4 ore pe zi!!!!!!! Iar la noi, de ridicat coletele externe poti sa le ridici de luni pana vineri pana la orele 15, dar ca sa pui colet extern trebuie sa-l pui doar luni si miercuri, intre orele 9-15 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaC wrote:
MNiko, multumesc pentru felicitare si ca te-ai gandit la noi.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Surpriza din cutia postala era de la Cristy! Multumim mult inca o data! Pun si foto, cum am promis... sper sa nu lipseasca nimic din colet pentru ca era desfacut
Moatze pentru coditze- de printesa, cum considera Alexia-

Modelu' necooperantu':

Cu siguranta o sa ma relaxeze in we. :

... si o cioco papata in mare graba, pe care nu am reusit sa o fotografiem.
|
|

| Pupici la gropite cu moatze de printesa |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Rody wrote:Cristina cat ma bucur,ma luse cu lesin,credeam ca nu mai ajunge Kiki,lasa domne baiatul sa doarma cu sabia si cred ca mai inping cateva colete.Sincera nu am avut efectiv timp.Am fost plecata la mama soacra de srabatori.In fine ma revansez eu de celeti piticuti
A ajuns, stai linistita. Am anuntat mai demult ca a ajuns, dar ca fac poze mai tarziu, cand vine Dav acasa.
Cristy, a ajuns si coletul de la tine, multumim frumos. Luni mergem sa-l ridicam! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| MNiko,Diana, va multumesc pentru felicitari!
Ma bucur ca au ajuns cadourile trimise de Mosu' si ca au produs atata bucurie,in casele tuturor! |
|
|
|