Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| UITE Cristy! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Deci , la propunerea unora dintre voi,ne-am strans aici sa ne organizam mai bine pentru iarna 2007,in asa fel incat mai multi pitici sa primeasca bucuria darurilor lui Mos Craciun ! Va ascultam propunerile! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ma inscriu si eu! Kiki ai PM |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Da!!! Si eu m-am inscris(la celalalt topic) si i-am trimis si eu PM lui KIKI!!!!! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Dragelor, imediat ce am vazut titlul acestui topic m-am gandit ca se organizeaza o actiune umanitara de Craciun. Eu cred ca ar trebui sa ne gandim si la asa ceva. Nu am inca o propunere concreta, poate doar sa abordam unele dintre cazurile anterioare... Cunostintele Ancai din Brasov, vecinii lui deni de pe langa Galati sau daca voi stiti pe cineva, sau putem chiar gasi o casa de copii unde sa ducem niste daruri... Intr-adevar, e frumos sa organizam si intre noi o actiune de Craciun, dar totusi spiritul ar fi altul daca am ajuta niste copii care poate nu primesc nimic de la altcineva. Daca voi vreti sa trimiteti un cadou copilasilor sau mamicilor de pe forum, foarte bine, este dorinta si mai ales placerea voastra. Dar poate totusi ne gandim si la ideea mea. Multumesc! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Oana si eu m-am gandit la asa ceva, si mi-ar placea o astfel de actiune. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Oana, felicitari pentru initiativa!!! Considerati-ma si pe mine...oricare ar fi actiunea! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Da, Nicole ai dreptate. Daca este sa aveti noutati, contati si pe mine! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| oanalaurisa wrote:
Deci , la propunerea unora dintre voi,ne-am strans aici sa ne organizam mai bine pentru iarna 2007,in asa fel incat mai multi pitici sa primeasca bucuria darurilor lui Mos Craciun ! Va ascultam propunerile!
am cam lipsit zilele astea si nu am vazut unde s-a vorbit despre asta.deci...ce si cum se face?
oana un gest nobil din partea ta.chiar aseara mi-a propus si sotul ceva asemanator,deci poate cu ajutorul vostru impacam ambele cazuri |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Si eu vreau sa stiu despre ce este vorba Inca nu stiu ce sa discutat |
|
| Maria & mami wrote:Hai sa incercam altceva ! Cine doreste isi alege un pitic, doi la care se ofera sa trimita ! Si Cine are adresele ( respectiv Kiki ) ajuta cu adresa si bifeaza la catastif ! M , ce ziceti ? Eu, spre exemplu, am deja 3 pitici la care vine sigur Mosu' ! Kiki , eu trimit PM ! Altcineva ? Si specific : Nu se asteapta recompensa , fotografii sau intoarcerea cadourilor !!!!!!!!!!!!!!! Deci start ! Ca daca o lalai nu mai apuc sa fac toate cumparaturile si sa mai ajunga si la timp !
Asta a propus Oana pe un alt topic si s-a cam ramas la ideea asta. Adica cine vrea sa trimita cadou cuiva de pe forum sa o faca pur si simplu fara sa astepte sa ii fie desemnat cineva. iar pentru adresele piticilor carora vreti sa le faceti un cadou puteti apela la mine sau la Kiki.
PS: Discutiile initiale s-au purtat aici |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| oana_nicole wrote:Dragelor, imediat ce am vazut titlul acestui topic m-am gandit ca se organizeaza o actiune umanitara de Craciun. Eu cred ca ar trebui sa ne gandim si la asa ceva. Nu am inca o propunere concreta, poate doar sa abordam unele dintre cazurile anterioare... Cunostintele Ancai din Brasov, vecinii lui deni de pe langa Galati sau daca voi stiti pe cineva, sau putem chiar gasi o casa de copii unde sa ducem niste daruri... Intr-adevar, e frumos sa organizam si intre noi o actiune de Craciun, dar totusi spiritul ar fi altul daca am ajuta niste copii care poate nu primesc nimic de la altcineva. Daca voi vreti sa trimiteti un cadou copilasilor sau mamicilor de pe forum, foarte bine, este dorinta si mai ales placerea voastra. Dar poate totusi ne gandim si la ideea mea. Multumesc!
Sunt perfect de acord, dar ar trebui sa stiu cat mai repede pt ca si asa este cam tarziu... Daca se aduna bani sau cadouri orice sunt pentru |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Luati-ma si pe mine in considerare! |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Ma lamuriti-ma si pe mine ce si cum ca sunt cam batuta-n cap si nu inteleg mai nimic Mai ales azi cand am avut si un soc.Ce am inteles eu ca pot sa trimit un caudou la un piticut de pe forum sda-u cum Va rog din sufelt sa nu va suparati pe mine ca va intreb |
|
| Rody wrote:Ma lamuriti-ma si pe mine ce si cum ca sunt cam batuta-n cap si nu inteleg mai nimi Mai ales azi cand am avut si un soc.Ce am inteles eu ca pot sa trimit un caudou la un piticut de pe forum sda-u cum Va rog din sufelt sa nu va suparati pe mine ca va intreb Da, Rody, daca vrei poti sa trimiti cadou la un piticut sau mai multi. |
|
|