MOS CRACIUN 2007 - ACTIUNEA CELOR 7 PITICI
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Sunday, December 9, 2007 11:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

UITE Cristy!
oanalaurisa
Scris: Sunday, December 9, 2007 11:47 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Deci , la propunerea unora dintre voi,ne-am strans aici sa ne organizam mai bine pentru iarna 2007,in asa fel incat mai multi pitici sa primeasca bucuria darurilor lui Mos Craciun !
Va ascultam propunerile!
taki
Scris: Monday, December 10, 2007 12:41 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Ma inscriu si eu!flowers Kiki ai PM
S.ELENA
Scris: Monday, December 10, 2007 12:58 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Da!!! Si eu m-am inscris(la celalalt topic) si i-am trimis si eu PM lui KIKI!!!!!bounce bounce bounce
oana_nicole
Scris: Monday, December 10, 2007 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Dragelor, imediat ce am vazut titlul acestui topic m-am gandit ca se organizeaza o actiune umanitara de Craciun. Eu cred ca ar trebui sa ne gandim si la asa ceva. Nu am inca o propunere concreta, poate doar sa abordam unele dintre cazurile anterioare... Cunostintele Ancai din Brasov, vecinii lui deni de pe langa Galati sau daca voi stiti pe cineva, sau putem chiar gasi o casa de copii unde sa ducem niste daruri... Intr-adevar, e frumos sa organizam si intre noi o actiune de Craciun, dar totusi spiritul ar fi altul daca am ajuta niste copii care poate nu primesc nimic de la altcineva. Daca voi vreti sa trimiteti un cadou copilasilor sau mamicilor de pe forum, foarte bine, este dorinta si mai ales placerea voastra. Dar poate totusi ne gandim si la ideea mea. Multumesc! pupici
MNiko
Scris: Monday, December 10, 2007 9:42 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Oana si eu m-am gandit la asa ceva, si mi-ar placea o astfel de actiune.
leut
Scris: Monday, December 10, 2007 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Oana, felicitari pentru initiativa!!!
Considerati-ma si pe mine...oricare ar fi actiunea!
sic
taki
Scris: Monday, December 10, 2007 10:16 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Da, Nicole ai dreptate. Daca este sa aveti noutati, contati si pe mine!angel firstprize santa craciun
Fluturas
Scris: Monday, December 10, 2007 10:22 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
oanalaurisa wrote:

Deci , la propunerea unora dintre voi,ne-am strans aici sa ne organizam mai bine pentru iarna 2007,in asa fel incat mai multi pitici sa primeasca bucuria darurilor lui Mos Craciun !
Va ascultam propunerile!

am cam lipsit zilele astea si nu am vazut unde s-a vorbit despre asta.deci...ce si cum se face?

oana un gest nobil din partea ta.chiar aseara mi-a propus si sotul ceva asemanator,deci poate cu ajutorul vostru impacam ambele cazuri
Rody
Scris: Monday, December 10, 2007 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Si eu vreau sa stiu despre ce este vorbapupici angel Inca nu stiu ce sa discutat pupici
MNiko
Scris: Monday, December 10, 2007 10:32 AM

Maria & mami wrote:
Hai sa incercam altceva ! Cine doreste isi alege un pitic, doi la care se ofera sa trimita ! Si Cine are adresele ( respectiv Kiki ) ajuta cu adresa si bifeaza la catastif !

M , ce ziceti ?

Eu, spre exemplu, am deja 3 pitici la care vine sigur Mosu' ! Kiki , eu trimit PM !

Altcineva ?

Si specific : Nu se asteapta recompensa , fotografii sau intoarcerea cadourilor !!!!!!!!!!!!!!!

Deci start ! thumright

Ca daca o lalai nu mai apuc sa fac toate cumparaturile si sa mai ajunga si la timp ! cool

Asta a propus Oana pe un alt topic si s-a cam ramas la ideea asta. Adica cine vrea sa trimita cadou cuiva de pe forum sa o faca pur si simplu fara sa astepte sa ii fie desemnat cineva. iar pentru adresele piticilor carora vreti sa le faceti un cadou puteti apela la mine sau la Kiki.

PS: Discutiile initiale s-au purtat aici
Cristy
Scris: Monday, December 10, 2007 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
oana_nicole wrote:
Dragelor, imediat ce am vazut titlul acestui topic m-am gandit ca se organizeaza o actiune umanitara de Craciun. Eu cred ca ar trebui sa ne gandim si la asa ceva. Nu am inca o propunere concreta, poate doar sa abordam unele dintre cazurile anterioare... Cunostintele Ancai din Brasov, vecinii lui deni de pe langa Galati sau daca voi stiti pe cineva, sau putem chiar gasi o casa de copii unde sa ducem niste daruri... Intr-adevar, e frumos sa organizam si intre noi o actiune de Craciun, dar totusi spiritul ar fi altul daca am ajuta niste copii care poate nu primesc nimic de la altcineva. Daca voi vreti sa trimiteti un cadou copilasilor sau mamicilor de pe forum, foarte bine, este dorinta si mai ales placerea voastra. Dar poate totusi ne gandim si la ideea mea. Multumesc! pupici

Sunt perfect de acord, dar ar trebui sa stiu cat mai repede pt ca si asa este cam tarziu...
Daca se aduna bani sau cadouri orice sunt pentru
kali
Scris: Monday, December 10, 2007 1:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Luati-ma si pe mine in considerare!dance
Rody
Scris: Monday, December 10, 2007 1:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Ma lamuriti-ma si pe mine ce si cum ca sunt cam batuta-n cap si nu inteleg mai nimicscratch Mai ales azi cand am avut si un soc.Ce am inteles eu ca pot sa trimit un caudou la un piticut de pe forum sda-u cumscratch Va rog din sufelt sa nu va suparati pe mine ca va intrebpupici
MNiko
Scris: Monday, December 10, 2007 1:28 PM

Rody wrote:
Ma lamuriti-ma si pe mine ce si cum ca sunt cam batuta-n cap si nu inteleg mai nimiscratch Mai ales azi cand am avut si un soc.Ce am inteles eu ca pot sa trimit un caudou la un piticut de pe forum sda-u cumscratch Va rog din sufelt sa nu va suparati pe mine ca va intrebpupici

Da, Rody, daca vrei poti sa trimiti cadou la un piticut sau mai multi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.