
 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ingrediente 150 g branza de vaci sau ricotta 6 linguri ulei de floarea-soarelui 1 ou 1 varf sare 100 g zahar 2 pliculete zahar vanilat 1 pliculet praf de copt 300 g faina
Pentru umplutura: 9 jumatati de piersici sau caisa din compot 1/2 pachet budinca de vanilie 175 ml lapte 40 g zahar
Se framanta un aluat din toate ingredinetele de mai sus.Se face un sul care se taie in 9-10 bucati.incercam sa intindem un patrat cu diametrul de 12 cm , care se taie la colturi in diagonala (cam 3 cm).Se duce fiecare colt spre mijloc, astfel incat sa se formeze o morisca. In mijloc se pune budinca de vanilie, apoi o felie de piersica. Se ung cu galbenus batut cu un pic d eou si se dau la cuptor 15 minute. Se presara cu zahar pudra.

 |

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Bereea, ca de obicei ... ne lasi apa in gura!
Eu tre` s-o rog pe Adriana sa-mi blocheze accesul pe la bucatareala! |

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Bereea, ma omori cu zile! |

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| multumesc, fetele |

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Multumesc, Oana maria Vai, d ecand nu le-am facut.Uit de propriile mele retete |