Buna!
nu am mai intrat de ceva vreme pe acest forum, trista fiind ca bebele nu avea sa vie...si iata ca Dumnezeu ne-a dat minunea!!! Sunt insarcinata, aproape 6 saptamani de sarcina!!! Am fost la medicul de familie care mi-a confirmat sarcina, la ecograf. Dr. ginecolog e plecat in vacanta, abia pe 9 iunie am programare, dar sper ca totul va decurge normal, sunt ingrijorata ptr ca am dureri de mijloc si burtica. Acum 3 ani am avut o sarcina oprita in evolutie.
Doamne ajuta sa fie bine!
|
Foarte ciudat....testul de dimineata a iesit negativ....ciclul nu-mi vine...ce sa mai cred???!!!! ma gandesc ca poate s-a intamplat la sfarsitul perioadei de ovulatie si nu in minunata zi a 12 a...... nu stiu....mai astept 2 zile si mai fac un test!!
|
Am uitat sa intreb ceva, nu stiu daca sunt insarcina, sper sa fiu, dar acum o saptamana m-am vopsit....sunt cateva povesti in sensul asta, ca substantele toxice din vopsea ar influenta negativ fatul. E adevarat?
|
Buna!
eu am avut ultimul ciclu pe 10-11 iulie, luna aceasta ar fi trebuit sa-mi vina in jur de 9, eu am ciclu regulat la 30 de zile. Am o intarziere de 4 zile. Am facut 2 teste de sarcina...dar negative... sper totusi sa fie sarcina!
|
Buna, fetelor!
a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat. Sunt inca membra in clubul aspirantelor. Mi-a intarziat cm 3 zile, am niste simptome de genul: dorm mult, am crampe la burtica, sunt balonata, am gaze, sunt irascibila, ma doare capul.Acum ptr prima data am avut senzatie de voma, dar nu s-a intamplat nimic. Am facut ieri un test....negativ, am facut azi un test....negativ. O sa mai fac maine dimineata unul, la prima urina....cine stie...ieri a fost ziua mea, poate Dumnezeu o sa-mi faca un cadou minunat ...totusi!
Pupici!
|
Buna, fetelor!
nu am mai postat de ceva vreme, intre timp m-am tot plimbat pe la Bucuresti cu analizele ptr trombofilie, concluzia este ca tb sa repet una dintre ele, ptr ca sunt 8 toate, iar restul analizelor le-am facut aici, in orasul meu. Vineri am sa ridic rezultatele, sunt f nerabdatoare...oricum luna asta o sa facem pauza, probabil ca o sa reincepem munca luna viitoare....
pupici tuturor!
|
Liz wrote:Fetelor, si eu pe 25 astept sa vad ce se intampla. Sper sa fie cu succes pentru toate: Vivi, Felyy, Bulinutza, Adriana. Sa dea Domnul! Dar oare Monza ce mai face? La ea zicea ca pe 16. Monzaaaaaaaa ....
Nu fac bine, destul de depresiva, bineintels ca mi-a venit pe 16 fix...... O sa fac tratamentul ptr raceala pe care mi l-a prescris dr si analizele gen toxoplazmoza & co.
Revin cu stiri! Daca nu a fost la mine, speram la altii! Pupici!
|
Buna, fetelor!
Multumesc, Liz ptr incurajari, se apropie, in mod normal pe 16 ar trebui sa-mi vina ciclu, astept....sper sa nu vina....deocamdata am doar sanii putin umflati, in rest nici un simptom... Sunt putin ravasita ptr ca prietena mea cea mai buna este graviduta in 6 luni si i-a iesit analiza virusului citomegalic de 2 ori pozitiv. Maine face amniocenteza! Sa dea Dzeu sa fie bine!
Succes tuturor!
|
Buna, fetelor!
am fost ieri la ginecolog, dar m-a cam bosumflat. I-am zis ca vreau bebe, el mi-a dat o intreaga lista de analize de facut, avand in vedere ca am avut o sarcina oprita din evolutie. Mi-a descoperit si o mica inflamatie la ovarul stang, mi-a dat tratament dar sa-l fac numai cand imi va veni ciclul. I-am zis ca ultimul ciclu a fost pe 16 februarie si ca de pe 27 am tras tare...si mi-a raspuns ca si-ar dori sa nu fi ramas gravida ptr ca vrea sa fac inati testele.Unul mi l-a dat ptr Bucuresti, eu sunt din Constanta... Sunt f dezamagita...
Felicitari ptr Kmy si incurajari ptr cele ce mai asteapta...
Pupici!
|
Multumesc ptr incurajari! Pe 3 martie am programare la ginecolog, dar o facusem dinainte, aveam impresia ca sunt putin racita. Daca ar fi sa fie bebe nu cred ca se vede asa de devreme....
Succes tuturor!
Pupici!
|