Profil: monicaiulia
Despre
Utilizator: monicaiulia
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Sunday, October 18, 2009
Ultima vizita: Thursday, July 20, 2017 9:41 AM
Numarul de postari: 175
[0.02% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Rochite crosetate pentru fetite-3
Postat: Monday, February 23, 2015 10:23 AM
mariana_deva wrote:
Nu am mai fost demult pe aici,se pare ca nu-mi mai ajunge timpul plans , dar acum daca tot sunt aici vreau sa va arat cateva rochite crosetate de mine anul acesta
Foarte frumoase Bravoo
Subiect: CONCURS-PONCHO,CARDIGAN,VESTUTA TRICOTATA
Postat: Tuesday, October 2, 2012 10:53 AM
miha.raluca foarte frumos jerseul tau si destul de greu de realizat, impecabil lucrat felicitarifirstprize firstprize firstprize
Subiect: MasterChef Romania
Postat: Thursday, June 7, 2012 12:20 PM
Si eu ma bucur pentru Petru, este foarte bun, este tanar si merita hainoroc . Ceea ce nu am inteles eu de ce atata ura pentru baiatul asta? cam penibila gagica!banghead
Subiect: Costume de baie cu palariuta
Postat: Thursday, June 7, 2012 10:01 AM
foarte frumos Ildi, cred ca am sa iti fur modelul , daca nu te superi...
Subiect: Amenajarea baii
Postat: Monday, September 19, 2011 11:52 AM
mersi, mi-ai dat o idee foarte buna cu aceasta baie. Eu sunt in plina perioada de "tunigat" baia, sa zic asa. Am o vana pe picioare pe care am mostenit-o de la fostii proprietari (foerte frumoasa) pe care nu am inchis-o, este frumos slefuita si vopsita in crem... deci cu vopsea de masini pot sa o vopsesc argintiu, sunt sigura ca va arata beton. vor reveni cu poze "inainte si...dupacool
Subiect: CROSETATUL-hobby sau,,pacat"?!
Postat: Sunday, February 6, 2011 9:47 PM
unii asa se odihnesc:018: eu vorbeam de zilele de sarbatoare vs.lucrul duminica,nu faceam pledoarie despre cum trebuie sa fimangel in generalpupici
Subiect: CROSETATUL-hobby sau,,pacat"?!
Postat: Sunday, February 6, 2011 2:17 PM
Buna fetelor! Tare imi place subiectul acesta, Oana sunt in "gasca" ta. Am niste mancarimi in miini(chiar si acum cand va scriu) de nu va pot spune.Dar eu nu crosetez sau tricotez in zilele de sarbatoare dar stii de ce? poate ca este o idee preconceputa dar ceea ce fac in zilele de sarbatoare am observat ca stric intotdeauna si de aceea nu crosetez , ca nu vreau sa stric. Poti sa nu lucrezi in toate zilele de sarbatoare dar sa fii o persoana rea, care faci sau gandesti rau, nu cred ca esti mai bine vazut de Doamne ,Doamne decat cineva care croseteaza in zilele de sarbatoare, dar in rest este o persoana ok
computerlove sper ca m-am facut inteleasa:018:
Subiect: Help!!!ce stiti despre Nikvorm????
Postat: Sunday, September 5, 2010 9:43 AM
Ajutati-ma va rog daca stiti careva despre produsul Nikvorm. Fetita mea cea mica are o vulvovaginita cu candida combinata cu e-colli. Acest colli este rezistent la mai toate antibioticele si mi s-a spus ca probabil s-a infestat din cauza constipatiei(a fost constipata o perioada destul de lunga)M-am gandit ca are giardia dar ex. coproparazitologic a iesit negativ.Stiu ca iese destul de greu in scaun.Mi s-u recomandat tratamente naturiste, bai locale etc.Am fost la un magazin naturist si mi-a recomandat Nikvorm un produs naturist din India care actionaeaza atat pt.parazitii intestinali cat si pt.candida,e-colli, Hpy etc.Voi ce stiti despre el?
Subiect: Jabuticaba - cel mai neobisnuit copac din lume
Postat: Sunday, August 29, 2010 10:00 PM
Ce fain!!!!!!!!topai Usor de cules
Subiect: Bolero crosetat 1
Postat: Sunday, August 22, 2010 10:32 PM
Si eu am inceput un bolero asemanator cu cele ale Oanei(care sunt foarte frumoase)dar dreptunghiul il fac tricotat. sper sa imi iasa:018: