Buna!La fel face si bebelusul meu de 9 luni daca e concentrat pe o jucarie sau pe ceva lucru nu raspunde cand il strig,dar in rest raspunde cand il strig.Cum mai e fetita dumneavoastra acum?raspunde la nume?
|
Multumesc pentru raspuns m-am linistit !Sarbatori fericite va doresc
|
alina89 wrote:
primul meu baiatel a raspuns foarte tarziu la nume, in jur de 1a6l, dar in rest era perfect cooperant din toate punctele de vedere, ceea ce nu ne-a dat motive de ingrijorare.
LE: a vorbit si tarziu, pe la 2a6l primele cuvinte
.Buna multumesc pentru raspuns este primul copil si de aceea intrebem pentru ca nu stiam daca este ceva normal ,M-am linistit acuma cand am vazut ca mai sunt copiii ce au raspuns la nume doar in jurul vastrei de 1 an ,si el se dezvolta normal zice tata ,vorbeste toata ziua in limba lui,rade se joaca e afectuos cu noi ,merge bine in 4 labe,se ridica in picioare ,alte semne nu am vazut,si la nume raspunde aproape tot timpul doar cand e concentrat pe ceva nu raspude
|
Buna mamici ,multumesc de raspunsuri,nu are si alte semne se dezvolta normal,plange dupa mine e afectuos etc ,doar atat nu raspunde la nume daca este concentrat pe ceva ,dar in rest raspunde daca il strig ,daca sunt intro camera si il strig tot timpul vine la mine,probabil sunt eu mai stresata de felul meu.Sarbatori fericite sa aveti!
|
Buna mamici !Imi cer scuze pentru postare,intrebarea mea era pentru Aria si nu am putut sa o intreb in privat
|
Monica88 wrote: Buna cum este fetita dumneavoastra K?baietelul meu are 8lsi 2 sapt si nu raspunde tot timpul la nume cand il strig(daca e concentrat pe ceva nu raspunde sa zic cam 70% rasp cand il strig si 30% nu raspunde )in rest se dezvolta normal .Am vazut ca ati postat in urma cu 2 ani aceasta intrebare !multumesc
|
AriaM wrote:Simmo, eu am 40 ani, sotul are 44. Ceea ce ma sperie la culme e autismul... Buna cum este fetita dumneavoastra K?baietelul meu are 8lsi 2 sapt si nu raspunde tot timpul la nume cand il strig(daca e concentrat pe ceva nu raspunde sa zic cam 70% rasp cand il strig si 30% nu raspunde )in rest se dezvolta normal .Am vazut ca ati postat in urma cu 2 ani aceasta intrebare !multumesc
|