Da, stiu ca mai este cineva in Australia, PrincesLilou este in Sydney, dupa cate imi aduc aminte. Eu sunt in Melbourne. Miorita02, pustiul tau e mortal, e un dulce, imi place parul lui blond...
|
Multe fete prin Italia.............eu sunt singura pe aici....
|
Dragele mele, va multumesc mult pt felicitari si urari....imi pare rau ca nu am apucat pana acum sa intru pe forum, am fost ocupati si cu Luca, am cumparat si o noua casa si acum ne mutam... Oricu, nasterea f fost destul de grea, am sperat la al doilea bebe sa fie mai usor, nu a fost, m-au indus la 38 sapt pt ca am avut iar diabet si am avut si lichid amniotic putin. Dupa 12 ore de chin, doar cu gaz, fara epidurala (spre bucuria mea), a aparut si Luca Sebastian pe lume. Ce mai conteaza acum, greul a trecut si acum suntem cu totii bine si sanatosi. Luca deja a implinit 2 luni, creste pe zi ce trece si parca deja imi este dor de el de cand eram abia nascut.
Atasez aici cateva poze si va multumesc inca o data pt gandurile de bine si va urez si voua aceleasi ganduri de bine si sanatate si fericire.
Ooopppssss...revin mai tarziu cu poze pt ca nu le pot pune deocamdata!
|
Sper si eu sa am o nastere usoara, cu Christian a fost 26 ore si ft greu!!! Sper ca a doua nastere sa fie mai usoara! Orice ar fi, numai sa fie sanatos bebeul!
Fetelor, vad ca va plangeti de dureri pe aici, imi pare rau sa aud...eu am avut nororc, pana acum, de o sarcina ok, mai putin cu diabetul gestaional, dar in rest....pana acum nu dureri de picioare ft mari, mai am din cand in cand dureri de spate.
Aveti grija de voi, si mai ales ce folositi pt aceste dureri...nu sunt multe indicate in timpul sarcinii!
|
Buna fetelor, bine v-am regasit! oana, iti multumesc ca le-ai dat vesti despre mine fetelor, si va multumesc mult ca ati intrebat de mine!
Cum spunea si Oana, mai avem putin si noi pana la marea intalnire.....speram sa am o nastere usoara, nu cum a fost cu Christian, si sa avem un bebe sanatos! Asta e cel mai important!
In afara de diabet, sunt destul de bine, am zile mai bune si mai putin bune...ma mai doare spatele din cand in cand...asta e! Mai am o saptamana de lucru si gata!
Voi ce mai faceti? Cum merge?
|
Bine va revad, fetelor...acum vorbeam cu Oana (Maria si mami) si mi-a spus ca ati intrebat de mine...multumesc mult! Eu sunt pe ultima suta de metri, 4-5-6 saptamani mai am pana la marea intalnire!
Princess Lilou......avem aceeasi locatie...Australia! Sarcina usoara, cate saptamani ai?
|
Uauuuuuuuuuuuuu...ma bucur sa aflu ca avem o noua burticuta printre noi.... Bulinutza...felicitari si sarcina usoara si fara probleme. Te inteleg cand spui ca ai temeri si intrebari, este si normal, daca esti mai ales la prima sarcina (asa este, nu? sa nu fac vreo greseala), dar suntem multe aici care vom incerca sa iti raspundem la toate intrebarile, dar mai ales medicul tau te va ajuta pe perioada sarcinii.
Cute, te invidiez si eu pt decolteu...la mine la Christian a venit putintel de decolteu, dar a plecat...dupa ce am terminat cu alaptatul. Sa vedem acum, a doua oara, poate va si ramane....
Andismom, vroiam sa te intreb, am vazut ca la ticker spune ca esti insarcinata in 14 weeks...si scrii "minunea noastra roz"...cum de stii ca e fetita?
|
Si eu am fost diagnisticata cu hipertiroidie anul trecut prin mai. Am avut simptomele specifice: palpitatii (erau aproape duble, aveam 110/min- normal este 60/min), imi tremurau mainile, aveam dureri de cap, un simptom normal ar fi sa slabesti brusc, dar asta nu mi-am dat seama, find mereu cu slabitul. Oricum, am facut analizele spcifice si mi-a iesit hipertiroidie, de atunci merg la fiecare luni la endocrinolog. Mi-a spus ca inca sa nu ma gandesc la operatie, am inceput un tratament cu Neo-Mercazole, am inceput cu 4 pastile pe zi, acum am ajuns la 1, rezultatele sunt acum in normal, dar mai trebuie sa continui tratamentul inca vreo 6 luni. Pe urma voi opri si vome vedea daca revine. La mine hipertiroidia este pe fond de sistem inumitar, nu se stie de ce apare, propriul corp sa creeze anticorpi impotriva tiroidei!
Sanatate multa fetelor care au probleme cu tiroidia. Ca orice boala, nu e de glumit, sa va tineti de tratament.
|
Multumesc mult tuturor fetelor care m-au felicitat! Anca, nu iti fa griji, daca ai spus imediat doctorului tau despre varsatul de vant, si ai facut analize, totul va fi bine. Stai pozitiv si gandi numai de bine! Cute, arati extraordinar! Felicitari pt burticuta si succes in continuare!
Azi am fost si eu la primul control la spitalul la care m-am inscris. Totul a fost ca la prima vizita, istoria familei, a bolilor pe care le-am avut, cum a fost cu prima sarcina. La doar 10 saptamani nu a putut spune doctora prea mult despre baby din burtica, nici nu se aude inimioara asa devreme in sarcina. Eu sper ca totul e bine acolo in burtica. Interesant ca aici la acest spital unde m-am inscris, poti alege din mai multe variante de ingrijire pe timpul sarcinii: doar cu moase, sau cu moase si doctorul de familie, cu moase sau cu doctori din spotal. Eu am ales ultima varianta, cu moase si doctori din spital.
Sambata viitore vom merge toti trei (eu, tati si Christian) si il vom vedea pt prima oara pe baby, pt ca fac eco pt Down syndrome. Sper sa nu fie nici o problema.
Butterfly, despre diabetul gesational, asa este, daca se va intampla sa ai, trebuie sa tii regim si sa faci miscare, ca sa poti are tot zaharul din sange. De fapt acesta este si scopul, ca daca nu il arzi, acest zahar se duce la baby si va lua ft mult in greutate, si la nastere poate fi greu. Acestea ar fi riscurile daca nu ai tine regim etc. Dar asta se intampla numai in cazul in care nu stii ca ai. Nu iti face probleme, am impresia oricum ca si eu voi avea iar cu acasta sarcina. Vom vedea peste cateva saptamni!
|
Multumesc Cute!
|
|