Profil: Mon1
Despre
Utilizator: Mon1
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Friday, October 11, 2013
Ultima vizita: Tuesday, April 30, 2019 9:18 AM
Numarul de postari: 2,599
[0.25% din toate postarile / 0.64 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 30
Postat: Sunday, May 17, 2015 2:36 PM
Felicitari, Deea! Bine ai venit pe lume Maria Andreea!
Ce bine de tine ca ai laptic si a pus-o asa repede la san. Pe mine m-a tinut reanimare 2 nopti. Apoi marti pe salon si au adus bebelina pe salon indopata cu lp cu biberonul. Am pus-o la san si nimic. Am zis sa iau galaflor si ceai lactatie, nu m-au lasat ca vai poate fac furia laptelui si m-am trezit fara lapte. Vineri ne-a externat si seara am bagat pompa electrica care a scos o lingura doar din sanul stang. Am luat gallaflor forte de joi cate 2 pastilute de la mine putere. Chiar m-am intristat ca nu alaptez. O pun la san, trage si see enerveaza ca normal nu curge la la biberon. Asta este papa si lp, nu e primul copil crescut asa.
Va pupam tare de tot! computerlove
Subiect: Bine ai venit, pui - mami Mon1 !!
Postat: Tuesday, May 12, 2015 5:59 PM
Printesa mea nu a mai asteptat pana pe 11 mai si s-a nascut tot prin cezariana ( s-a rupt apa) pe 10 mai ora 18.40 -- 2700 si 48 cm. Din cauza disgravidiei si tensiunii a avut 2700- dar o saa ne facem mari. Suntem bine, sanatoase si de azi impreuna in salon ( pt ca pana acum eram la reanimare). Beau ceai de lactatie, ii dau completare pana vine lapticul lui mami. Este pusa la san si trage mititica dea ea.
Va multumim din suflet pt. gandurile bune si va llas o poza cu Anna Maria.computerlove

Ps: Revin cu poza ca zice ca e prea mare.
Postat: Sunday, May 10, 2015 8:23 PM
Ora 18.30-2700 kg si 48 cm -atat ca am avut tensiune si disgravidie- sanatoasa iubirea mea - sunt la reanimare....suntem sanatoase- cezariana- s- a rupt apa .coeur campfire iloveyou
Postat: Sunday, May 10, 2015 9:08 AM
Off....Cray
Carmen sa-ti dea Domnul putere sa mergi mai departe. Imi pare tare rau. Va imbratisam.
Laura, multumim frumos! DistanceKiss
Postat: Saturday, May 9, 2015 8:02 PM
Deea, multumim! AMR 1 zi
Postat: Saturday, May 9, 2015 3:21 PM
Multumim, fete!
Inca putin si imi vad scumpeteayes
Postat: Friday, May 8, 2015 11:12 AM
Christinuca eu cred ca e un gest frumos si o sa-l aprecieze. DistanceKiss
Carmen gandirea pozitiva atrage numai lucruri bune. Luni vedem ce mai face bobita, pana atunci tu la orizontala.DistanceKiss
Fetelor noi suntem bine si asteptam sa ne iubim luni.

O zi frumoasa!
Postat: Tuesday, May 5, 2015 9:53 PM
Criss ce scumpa este DariaBravoo coeur
Nanny inca putincomputerlove
Nko e prima data cand aud asa ceva. Cum sa te trimita Synevo la un alt centru. In fine...hmm
Ema la cat timp te reinscrii in cursa dupa cezariana?
Postat: Tuesday, May 5, 2015 2:56 PM
Nko cand mergi la Constanta faci analiza la un laborator privat ( ex Synevo-40lei cred) si celelalte de care zici tot acolo se pot face ( fac parte din profilul Torch-350 lei am dat si eu). Apoi ai numarul medicului sau emailul si le trimiti. Succes!
Christinuca stai linistita si asculta de medic. Sunt multe femei cu sarcina joasa si o duc la capat cu succes.
Maryella sper sa tee gaseasca barza mea....as face-o bucati si as trimite-o la toate fetele mele dragi iloveyou
Postat: Tuesday, May 5, 2015 1:49 PM
Nko foarte mullt......eu am rh negativ si am facut analiza cu 30 lei la laborator priovat. Mama ce nasol!pale